Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Αντιδράστε με δυναμικό τρόπο σε προκλήσεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Απομακρυνθείτε από οξύθυμες συμπεριφορές που θα μεγεθύνουν δυσκολίες σε θέματα καριέρας. Η ανώτερη εκπαίδευση ή νομικά θέματα θα έρθουν στο επίκεντρο και θα ψάξετε για λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Φροντίστε να συζητήσετε για δάνεια ή οικονομικά θέματα με αρμόδια άτομα και να μην νιώσετε αμήχανοι σε νέες προτάσεις. Μικροί προορισμοί ή κοντινές αποδράσεις θα σας αναζωογονήσουν και θα αποφορτίσετε ένα μεγάλο μέρος αρνητικής ενέργειας, που σας έχουν προκαλέσει εντάσεις του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συμφιλίωση είναι το κλειδί της ημέρας, βοηθήστε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Η δοτικότητα και τα φιλανθρωπικά σας συναισθήματα θα ευνοήσουν το αποτέλεσμα. Συνεργασίες και μακροχρόνιες σχέσεις θα ξεκαθαριστούν και ενώ θα κλείσετε έναν κύκλο ζωής, θα ανοίξετε έναν άλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε την συμπεριφορά σας και μην αφήνετε αρνητικά άτομα να σας επηρεάζουν και να διαβάλλουν τις σκέψεις σας. Μείνετε σταθεροί στους στόχους σας και επαναξιολογήστε ζητήματα που σας έχουν δυσκολέψει. Η κριτική που ίσως δεχθείτε από τους άλλους, θα είναι το κίνητρο για να κάνετε τα επόμενα βήματα σας.

ΛΕΩΝ

Η επιθυμία να μιλήσετε με νέα άτομα θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με νέες υποθέσεις που σχετίζονται με την παιδεία. Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και παρεξηγήσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μειώστε την ένταση σε συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν γύρω από τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Το άγχος δεν είναι καλός οδηγός, ώστε να λάβετε τις απαραίτητες αποφάσεις ή να κρίνετε τον τρόπο που πρέπει να κινηθείτε. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τολμήστε για θέματα που σας φοβίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Η ανασφάλεια και τα διλλήματα είναι στοιχεία που μπορεί να εμφανιστούν κατά την διάρκεια της ημέρας και να δημιουργήσουν εμπόδια στους στόχους που έχετε θέσει. Εξετάστε με λεπτομέρεια ό,τι σας απασχολεί και μην είστε αφελείς σε προκλήσεις που μπορούν να φέρουν αρνητικές συνέπειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας και ιδίως με κοντινά πρόσωπα, δεν θα είναι ευχάριστη. Η απομάκρυνση, ίσως, είναι η καλύτερη λύση για να αποφύγετε εμπόδια και συνέπειες που στο μέλλον θα μετανιώσετε. Μια βόλτα στη φύση, θα αλλάξει την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης, ώστε να αποφασίσετε με πιο σίγουρο και δυναμικό τρόπο την επαγγελματική σας πορεία. Δείξτε περισσότερη προσοχή στις αντιδράσεις σας και διώξτε τις αγχωτικές σκέψεις. Μπορείτε να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, εξάλλου το αξίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία υπερβολική ευαισθησία, θα σας ωθήσει να μείνετε στο σπίτι και να στραφείτε προς τον συναισθηματικό σας κόσμο. Μπορεί να παρουσιάσετε μία αποχή από κοινωνικές εκδηλώσεις και εξόδους. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν ή θα σας ενεργοποιήσουν θαμμένα ταλέντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη να επικοινωνήσετε ή να έρθετε κοντά με άτομα του παρελθόντος, θα στιγματίσει ευχάριστα την ημέρα σας. Τα πράγματα γύρω σας δεν δείχνουν την ανάλογη σταθερότητα για να ολοκληρώσετε τα πλάνα που έχετε στο μυαλό σας. Αποκαλύψεις μπορεί να σας εκπλήξουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Χρήματα που πηγάζουν από ένα δραστήριο παρελθόν, μπορεί να έρθουν ξαφνικά και να ενισχύσουν τον οικονομικό σας τομέα. Στραφείτε σε θέματα καριέρας και ασχοληθείτε με ζητήματα που απαιτούν αναλύσεις και οργανώσεις. Βάλτε την άθληση και την υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητα σας. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση