Τα ζώδια της Τετάρτης 20 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 20 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα είναι στοιχεία που θα βοηθήσουν να στοχεύσετε στις ιδέες και τα σχέδια σας. Φιλανθρωπικά αισθήματα θα εκφράσετε προς τους άλλους και θα εμβαθύνετε σε πιο ουσιώδεις σχέσεις. Βάλτε σε τάξη θέματα που σας έχουν μπερδέψει και αφήστε τον χρόνο να γίνει σύμμαχος σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προτάσεις που θα δεχθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα έχουν μία δυναμική. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και πράξτε αναλόγως. Μικρές ανασφάλειες μπορεί να σας επηρεάσουν αρνητικά και να μην επιτρέψουν να εξετάσετε με καθαρό μυαλό τα δεδομένα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επισκέψεις που τυχόν θα υπάρξουν στον εργασιακό σας τομέα, θα φέρουν μικρές αλλαγές που ίσως δεν είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε. Ξεκινήστε ενάρξεις σε ήπιους ρυθμούς και συζητήστε στα πλαίσια μίας εξόδους. Υλικά θέματα θα σας ευνοήσουν και θα αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχοληθείτε με ευχάριστα θέματα και βρεθείτε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Βρείτε ασχολίες που θα σας χαλαρώσουν και ταυτόχρονα θα σας διασκεδάζουν. Οι φίλοι και άτομα που νιώθετε κοντά σας, μπορεί να σας προτείνουν σχέδια που θα σας ενθουσιάσουν.

ΛΕΩΝ

Παρασκήνια ή κρυφές καταστάσεις θα αποκαλυφθούν και αυτό, πιθανόν να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας. Πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση, εξετάστε τα στοιχεία που σας έχουν δοθεί και έπειτα προβείτε σε συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικές συμφωνίες και συμβόλαια θα έχουν θετική εξέλιξη, καθώς βαδίζετε με δυναμισμό. Οι επικοινωνίες σας θα βελτιωθούν, ιδίως με το κοντινό περιβάλλον και θα προβείτε σε ενέργειες που θα βελτιώσουν την επαφή μαζί τους. Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Απλά εκμεταλλευτείτε την.

ΖΥΓΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας θα κατακλύσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο και θα οδηγήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια προς την ολοκλήρωση. Συναντήσεις και συμβόλαια θα σας ευνοήσουν, επομένως μπορείτε να δείξετε με δυναμισμό τις προθέσεις και τις προσδοκίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, τα πράγματα δεν θα κυλήσουν όπως εσείς φαντάζεστε, γι’ αυτό βάλτε λίγο φρένο στις ενέργειες σας. Παραμείνετε σιωπηλοί σε καταστάσεις που είναι ανεξέλεγκτες και διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε ασχολίες που θα σας χαρίσουν θετική ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην καθημερινότητα σας τα θέματα που σας απασχολούν, μπορεί να σας δημιουργήσουν άγχος και στρες. Προσπαθήστε να δείτε μία ρεαλιστική εικόνα απέναντι στα πράγματα και έπειτα να βαδίσετε σε σχέση με τα συμπεράσματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πνεύμα ελευθερίας, θα σας κυριεύσει έντονα δίνοντας σας την ώθηση να συμμετέχετε σε πρωτότυπες ιδέες και σχέδια. Σε θέματα μακροχρόνιων σχέσεων, θα ξεκαθαρίσετε ζητήματα του παρελθόντος που σας έχουν απασχολήσει και έχουν δημιουργήσει μία δυσμενή επικοινωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αποφάσεις που έχετε να λάβετε γύρω από τα επαγγελματικά σας σχέδια, θα έχουν θετική ενέργεια. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και οργανώστε νέους τρόπους διαχείρισης, ώστε να μην οδηγήστε σε ενέργειες εκτός προϋπολογισμού.  Οι συναντήσεις με άτομα από το κοινωνικό σας τομέα, μπορεί να σας χαρίσουν νέες εργασιακές ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Συνειδητοποιήστε λάθη του παρελθόντος και ελέγξτε τις αντιδράσεις των άλλων. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός απέναντι σε δυσκολίες, μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος ενέργειες ή συμπεριφορές. Θυμηθείτε η τύχη είναι με το μέρος σας και οι ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, θα έχουν μακροχρόνια διάρκεια.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση