Τα ζώδια της Τρίτης 19 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 19 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Ο ψυχικός σας κόσμος μπορεί να περάσει μία τρικυμία, εξαιτίας της δυσμενής επικοινωνίας με τους άλλους γύρω σας. Φροντίστε να μην ξεφύγετε από τα όρια σας και να μην εστιάσετε σε λάθος οπτική. Η προσπάθεια σας να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκαθαρίσματα με συγγενικά ή οικεία πρόσωπα, θα διαμορφώσουν ένα ευχάριστο κλίμα ανάμεσα σας. Επαναξιολογήστε στοιχεία που σας έχουν δοθεί για τις νέες συνεργασίες που έχετε στο πλάνο σας. Η φιλική διάθεση θα βοηθήσει να κυλήσει σε ήρεμους τόνους η επικοινωνία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οργανώστε εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με την διασκέδαση ή τον κοινωνικό σας τομέα. Προσέξτε την συμπεριφορά σας σε συζητήσεις που αφορούν την σχέση σας και εξετάστε με ρεαλιστικό τρόπο τα πράγματα. Συναντήσεις στον εργασιακό σας τομέα, θα αλλάξουν την διάθεση σας και μπορεί να υπάρξουν προτάσεις για νέα σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιθυμία να μιλήσετε με νέα άτομα και να ξεκινήσετε νέες σχέσεις θα βελτιώσει τον ψυχικό σας κόσμο. Διασκεδάστε και οργανώστε αποδράσεις στην φύση, βγαίνοντας από την ρουτίνα. Τα ερωτικά σας θέματα, θα έχουν θετικά αποτελέσματα και αυτό, θα αλλάξει την διάθεση σας προς το καλύτερο.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, μπορεί να μην χαρακτηρίζεται από τις πιο κατάλληλες, μπορείτε όμως να βάλετε σε τάξη ζητήματα που έχουν την ανάλογη ελαφρότητα. Παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις θα σας χαρίσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην καθημερινότητα σας. Βασιστείτε στην διαίσθηση σας, πριν αποφασίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ειλικρινής διάθεση θα βρει απήχηση από τους άλλους γύρω σας και με αυτόν τον τρόπο θα καθορίσετε τα όρια σας. Φίλοι και διαπροσωπικές σχέσεις θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και θα τα αντιμετωπίσετε με πιο ευχάριστο τρόπο. Τρυφερές στιγμές θα αναζωπυρώσουν τα συναισθήματα σας.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα, οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες θα σας κουράσουν συναισθηματικά και ψυχικά. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και να τις διαμοιράσετε με τα άτομα που συμβιώνετε. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και εστιάστε στο κέντρο σας. Η πνευματική σας αναζήτηση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης και βοηθάει να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις ιδέες σας. Διώξτε λίγο το άγχος. Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε σε θέματα που σας απασχολούν θα έχει θετικά αποτελέσματα για την πορεία σας. Διασκεδάστε και φλερτάρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός απέναντι στα προσωπικά σας θέματα, θα δυσκολέψει τις σκέψεις σας και θα αισθανθείτε δέσμιοι σε δράσεις που πρέπει να κάνετε. Ο αθλητισμός, η γιόγκα, το περπάτημα, θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε και να αποβάλετε την ένταση που νιώθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σταθερότητα και η αποφασιστικότητα θα ενδυναμώσουν τα πλάνα που έχετε στα επαγγελματικά σας. Συνεργασίες και θέματα σχέσεων, θα έχουν τις ανάλογες εξελίξεις που επιθυμείτε, εφόσον θα επαναπροσδιορίσετε τα λάθη σας. Εργασιακά θέματα θα ευνοηθούν.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία εύθυμη συμπεριφορά θα ενισχύσει τις κοινωνικές σας συναναστροφές και θα λάμψει η προσωπικότητα σας. Χρήματα που έχουν να κάνουν με παρελθοντικές προσπάθειες που έχετε καταβάλει, θα ενισχύσουν τα οικονομικά σας. Η καριέρα σας, θα ευνοηθεί και οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν.  

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα της ανώτερης εκπαίδευσης θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και θα στοχεύσετε σε νέα σχέδια. Μακρινά ταξίδια θα που έχετε οργανώσει, θα αλλάξουν την διάθεση σας και θα σας διασκεδάσουν. Αποφύγετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας έχουν δυσκολέψει, ιδίως σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση