Τα ζώδια της Δευτέρας 18 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 18 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Ταξίδια με κοντινούς προορισμούς ή αποδράσεις στην φύση, θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας. Εκμεταλλευτείτε τις προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν από το κοντινό σας περιβάλλον ή τον σύντροφό σας, οι οποίες θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές. Η μέρα, θα είναι αρκετά καλή για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Επισκέψεις και προκλήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο μπορεί να σας αιφνιδιάσουν, αλλά ταυτόχρονα θα αλλάξουν τον τρόπο που ήδη κινήστε. Η ανάγκη να αποκτήσετε ασφάλεια και να έχετε τα πράγματα υπό έλεγχο, κάποιες φορές μπορεί να σας κάνει υπερβολικούς. Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και να πρωτοτυπήσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, απαιτεί να κινηθείτε με σταθερά βήματα. Στην ερωτική σας ζωή, πριν προβείτε σε αποφάσεις συζητήστε με τον σύντροφό σας και κατανοήστε τον συναισθηματικό του κόσμο.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαναπροσδιορίστε την στάση σας σε ζητήματα που έχουν δείξει αρκετές δυσκολίες στο παρελθόν και σας ανάγκασαν να υπερβείτε τα όρια σας. Η ψυχολογική σας κατάσταση παίζει σημαντικό ρόλο στον τρόπο που θα ενεργήσετε, γι’ αυτό φροντίστε να είστε ψύχραιμοι και να δείτε με περισσότερη αισιοδοξία τα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας σε χαλαρούς ρυθμούς και δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον σας. Η μέρα, δεν είναι κατάλληλη για λεπτομερείς αναλύσεις. Συμβόλαια και συμφωνίες θα σας ανοίξουν νέους δρόμους στην επαγγελματική σταδιοδρομία. Στηρίξτε τα βήματα σας σε προσπάθειες που έχετε κάνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας και χαράς θα στιγματίσουν ευχάριστα την ημέρα σας. Ταξίδια σε κοντινούς προορισμούς θα σας ανανεώσουν και θα βγείτε από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Προγραμματίστε τις αγορές σας και αποφύγετε περιττά έξοδα και δαπάνες.

ΖΥΓΟΣ

Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε ενασχολήσεις που σας χαρίζουν θετική ενέργεια. Προσέξτε την συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφό σας και μην αφήνετε τις αδυναμίες σας να καθοδηγούν τις αποφάσεις και τις ενέργειες σας. Θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, θα ευνοηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φανείτε προσεκτικοί σε άτομα που έχουν ένα αρνητικό παρελθόν. Δείτε τα πράγματα με σοφία και αντικειμενικότητα, κυρίως όταν αφορούν θέματα που έχουν να κάνουν με τις μακροχρόνιες σχέσεις ή τον γάμο σας. Τα οικονομικά σας, θα έχουν ανοδική πορεία και μπορεί να έρθουν χρήματα από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βάλτε φρένο σε περιπτώσεις που σχετίζονται με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και μπορούν να έχουν σοβαρά επακόλουθα στο μέλλον. Αποφύγετε να δείξετε ασυνεπείς σε υποχρεώσεις και να αφήσετε την μέρα να περάσει ανώδυνα. Μια βόλτα στην φύση θα βοηθήσει τις σκέψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία αυστηρή συμπεριφορά μπορεί να δείξει την αποφασιστικότητα σας. Θυμηθείτε ότι, οι υπερβολές δεν βοηθούν στην λύση των δυσκολιών, αλλά αντιθέτως τις μεγεθύνουν. Εργασιακά ζητήματα ευνοούνται και έχετε το περιθώριο να τα επανεξετάσετε. Μην επιμείνετε σε συναντήσεις, αν δεν υπάρχει τέτοιου είδους επιθυμία από τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε υπέρμετρες καταστάσεις και διευθετήστε τα θέματα σας με συλλογική σκέψη και σοφία. Νέοι έρωτες θα σας συναρπάσουν και θα ανανεώσουν τα συναισθήματά σας. Συνειδητοποιείστε τα λάθη σας και συζητήστε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή εμπιστεύεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορεί να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά, εξαιτίας της υπερβολικής ευαισθησία σας. Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. Αφήστε τα δύσκολα για αύριο. Μείνετε λίγο μόνοι και εστιάστε στις επιθυμίες και στα όνειρα σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση