Τα ζώδια της Τρίτης 17 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 17 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα προσπαθήσετε να τα ταξινομήσετε με βάση την σοβαρότητα τους. Παρασκήνια ή κρυφές καταστάσεις, θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην μέρα σας. Αποφύγετε κριτικές και εντάσεις με κοντινά σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάγνωση συναισθημάτων, θα βοηθήσει να κατανοήσετε τις συμπεριφορές των άλλων. Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί για να υπάρξουν καλές συνεργασίες στον επαγγελματικό σας χώρο. Η διάθεση να ερωτευτείτε και να διασκεδάσετε, θα είναι έντονη και οι κινήσεις σας θα είναι ανάλογες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζητήματα καθημερινότητας και υποχρεώσεις θα περιορίσουν τις δράσεις σας και θα νιώσετε μία μικρή δέσμευση. Θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης, θα αναγκαστείτε να τα αντιμετωπίσετε με σύνεση και σοβαρότητα. Συμβουλευτείτε άτομα απολύτου εμπιστοσύνης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχοληθείτε με νέα επαγγελματικά σχέδια, χωρίς να αφήνετε περιθώρια αναβολών. Η συγκροτημένη σκέψη σας και η αποφασιστικότητα, θα είναι το βάθρο για να λάβετε καλές αποφάσεις. Διώξτε λίγο το άγχος και ίσως, την αίσθηση αποτυχίας, που προέρχεται από ανασφαλείς σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Η στροφή προς το σπίτι ή χώρους που νιώθετε ασφάλεια, θα είναι έντονη εξαιτίας μιας συναισθηματικής φόρτισης. Αποφύγετε εντάσεις ή συγκρούσεις με οικεία άτομα και αφήστε την μέρα να περάσει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ένας περίπατος στην φύση θα σας φέρει κοντά με τον εαυτό σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία έντονη κινητικότητα θα ενεργοποιήσει τις αντιδράσεις σας και ίσως νιώσετε μία μικρή πίεση. Αποφύγετε να λάβετε αποφάσεις που στηρίζουν την μελλοντική σας πορεία, διότι τίποτα δεν δείχνει σταθερότητα. Η μακροχρόνια σχέση σας ή ένας γάμος, θα έχουν ευνοϊκές εξελίξεις, όσο η διάθεση σας είναι ανάλογη.

ΖΥΓΟΣ

Μία ηρεμία θα υπάρξει στον εργασιακό σας χώρο και θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να λάβετε χρήματα ξαφνικά, τα οποία ίσως ξοδευτούν αμέσως. Η ρομαντική διάθεση, θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με κρίσιμα ζητήματα και καθορίζουν την μελλοντική σας πορεία. Μπορεί να φανείτε λίγο οξύθυμοι και η στάση αυτή, μπορεί να μπερδέψει την επικοινωνία με τους άλλους. Εστιάστε σε πιο χαλαρά θέματα και ασχοληθείτε με πιο ευχάριστα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τάση να σκαλίσετε κρυφές πτυχές και να αποκαλύψετε παρασκήνια, θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας. Μείνετε ρεαλιστές στα θέματα που εξελίσσονται και απομακρυνθείτε από αποκυήματα της φαντασίας. Οικονομικά θέματα, θα έχουν την εύνοια της ημέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μιλήστε με άτομα του ίδιου κύκλου ή κοινών ενδιαφερόντων, δίνοντας έτσι έναν ευχάριστο τόνο στην μέρα σας. Η διάθεση να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφό σας και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, θα βελτιώσει την επικοινωνία σας και θα έρθετε πιο κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συναντήσεις με οικεία πρόσωπα και οι κοινοί στόχοι, θα δημιουργήσουν μία ευχάριστη διάθεση και θα διασκεδάσετε. Οργανώστε έναν ρομαντικό δείπνο ή μία έξοδο με τον σύντροφό σας, εκφράζοντας παράλληλα τα συναισθήματά σας. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιθυμία να γνωρίσετε ή να έρθετε σε επαφή με νέα άτομα, θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε ταλέντα και ικανότητες. Ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με την παιδεία ή την πνευματική σας αναζήτηση. Η τάση να ταξιδέψετε και να απομακρυνθείτε από την ρουτίνα, θα εντείνει την αισιοδοξία σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση