Τα ζώδια της Κυριακής 17 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 17 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι δυσκολίες που τυχόν υπάρχουν στην σχέση σας, θα αντιμετωπιστούν με την συμφιλίωση και την αλληλοκατανόηση. Στηριχτείτε στην φιλική διάθεση που έχετε και θα προσπαθήσετε να ξεδιαλύνετε σε ήπιους τόνους σοβαρά ζητήματα. Η τόλμη και το θάρρος θα σας ανταμείψουν, ιδίως σε συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, θα βρεθούν στο ζενίθ και εσείς θα μπορέσετε να απολαύσετε επιτυχίες που έχετε παλέψει στο παρελθόν. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα υπάρξουν εκπλήξεις που θα σας χαρίσουν νέες προοπτικές στο μέλλον. Η υλική σας ασφάλεια θα φέρει σιγουριά στον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εκπαίδευση και θέματα παιδείας θα σας απασχολήσουν, ιδίως σε ότι αφορά τον προσανατολισμό των παιδιών σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οργανώστε εξόδους με φιλικά άτομα ή αυτά που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να ορίσετε και να οργανώσετε νέες ενάρξεις που θα χαρίσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην μέρα σας. Βασιστείτε στην διαίσθηση σας και μείνετε επιφυλακτικοί σε παρασκήνια ή μυστικά που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν, ιδίως με την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Το σημαντικότερο πράγμα είναι να εξετάσετε τα συναισθήματα των άλλων και να αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σκέψεις και την ψυχολογία σας. Η επαφή σας με φιλικά πρόσωπα θα ευνοηθεί και θα οργανώσετε ευχάριστα ταξίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα δικαστήρια και οι νομικές υποθέσεις, θα σας ανησυχήσουν στην διάρκεια τις ημέρας, επαναξιολογώντας στοιχεία που ίσως κρίνονται απαραίτητα. Προγραμματίστε ζητήματα που αφορούν τον ερωτικό σας τομέα, χωρίς να δείχνετε αδιάφοροι. Ειδήσεις ή μηνύματα που τυχόν θα δεχθείτε, μπορεί να σας αιφνιδιάσουν.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για σχέδια και νέες ιδέες και να συζητήσετε νέα πράγματα. Το άγχος είναι στοιχείο που μπορεί να σας περιορίσει τις δράσεις και να φέρει αρνητικές σκέψεις στο μυαλό σας. Ασχοληθείτε με σωματικές ή αθλητικές δραστηριότητες που θα εξαλείψουν την ένταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η υπερβολική φόρτιση και η εσωτερική ένταση που μπορεί να νιώθετε προκύπτουν από αναγκαστικές αλλαγές που έχουν συμβεί στην ζωή σας. Εξετάστε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και στηρίξτε τα επόμενα βήματα σας στο θάρρος και στην τόλμη. Αποφύγετε εντάσεις στον εργασιακό και στον προσωπικό σας χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, δεν σας ευνοεί να λάβετε αποφάσεις και συμπεράσματα, αλλά επικοινωνήστε με έναν πιο ευχάριστο τρόπο με τους άλλους γύρω σας. Η άθληση, η γιόγκα ακόμα και μια βόλτα μπορούν να σας χαλαρώσουν και να σας χαρίσουν θετική ενέργεια. Οι συζητήσεις με φίλους θα είναι το κίνητρο να διασκεδάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζεστά συναισθήματα θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα χαρίσουν όμορφες στιγμές στην ημέρα σας. Προτάσεις για άνοδο σε επαγγελματικά θέματα θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα προωθήσουν τα σχέδια σας. Εξωτερικεύστε τον δυναμισμό σας, χωρίς να αμφιβάλλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που είναι μπερδεμένες και να βγάλετε τα πορίσματα που θέλετε. Αφήστε περισσότερο χρόνο στις εξελίξεις και μείνετε παρατηρητές. Η κυκλοθυμική συμπεριφορά, μπορεί να σας δημιουργήσει εντάσεις και καυγάδες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρόθεση να ανακαλύψετε κρυμμένους εχθρούς, μπορεί να σας οδηγήσει στα όρια της φαντασίας. Εξετάστε με λεπτομέρεια τα στοιχεία που έχετε και ελέγξτε τις αντιδράσεις των άλλων. Μην αφήσετε υπερβολικά συναισθήματα να σας οδηγήσουν σε συμπεράσματα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση