Τα ζώδια του Σαββάτου 16 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 16 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι συζητήσεις που επιθυμείτε να κάνετε με τον σύντροφό σας, θα ευνοηθούν αν υπάρξουν στα πλαίσια μίας ευχάριστης εξόδου. Καταθέστε με ειλικρίνεια τα αληθινά σας συναισθήματα, αφήνοντας ταυτόχρονα χρόνο και χώρο στους άλλους. Μικρές δυσκολίες στις συνεργασίες σας θα παρεμποδίσουν τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δημιουργικότητα σας θα είναι ανεπτυγμένη και θα ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα. Αποκαλύψεις και παρασκήνια θα εμφανιστούν στον εργασιακό σας χώρο και θα πρέπει να μείνετε ρεαλιστές απέναντι στην προσέγγιση και στην επεξεργασία τους. Μικρές δυσκολίες θα εμφανιστούν σε θέματα διαπαιδαγώγησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαναπροσδιορίστε την στάση σας απέναντι σε ερωτικά θέματα και βάλτε όρια όπου χρειάζεται. Εντάσεις μικρής διάρκειας μπορεί να εμφανιστούν σε απρόοπτο χρόνο, θυμηθείτε όμως ότι θα τελειώσουν όπως άρχισαν. Αποφύγετε να οδηγηθείτε σε οριστικά συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί και θα προσπαθήσετε να αλλάξετε την οπτική σας απέναντι στις κοινωνικές σας σχέσεις. Η προσωπική σας ζωή μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας. Αφήστε χρόνο για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν.

ΛΕΩΝ

Μία ρομαντική διάθεση θα φέρει κοντά τον σύντροφό σας και θα αναζωπυρωθούν συναισθήματα του παρελθόντος. Αποφύγετε εναλλαγές διαθέσεων που μπορούν να δημιουργήσουν αποστάσεις μεταξύ σας. Τα οικονομικά σας, θα έρθουν σε μία τάξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία οξύθυμη συμπεριφορά μπορεί να φανεί από μέρους σας, εξαιτίας πολλών υποχρεώσεων και ευθυνών που έχετε επωμιστεί. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Μία έξοδος θα αλλάξει την διάθεση σας.

ΖΥΓΟΣ

Νέες αποκαλύψεις θα εμφανιστούν στο οικονομικό σας τομέα και θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας. Επαναξιολογήστε θέματα που σας έχουν δεσμεύσει και προσπαθήστε να βρείτε νέες διόδους. Συζητήστε ότι σας ανησυχεί με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συνεργασίες σας με νέα πρόσωπα θα δημιουργήσουν νέα ενδιαφέροντα και θα αναδείξετε την επιχειρηματικότητα και τα ταλέντα σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και εστιάστε σε θέματα που σας απασχολούν, με βάση την σοβαρότητα τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία αίσθηση απομόνωσης θα στιγματίσει την ημέρα σας και θα αποστασιοποιηθείτε από θέματα που συμβαίνουν γύρω σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας σε ερωτικά ζητήματα και μην προβείτε σε υπερβολές που στο μέλλον θα μετανιώσετε. Μια βόλτα στην φύση θα σας χαλαρώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να οργανώσετε και να προγραμματίσετε σχέδια για μακρινούς προορισμούς. Ασχοληθείτε με θέματα που θα ενισχύσουν την δημιουργικότητα σας και θα βελτιώσουν την συναισθηματική σας κατάσταση. Σε θέματα καριέρας, θα πρέπει να κινηθείτε με αργά βήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνία με συγγενικά πρόσωπα θα οδηγήσει τις συζητήσεις σας σε εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας και προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας. Μείνετε μόνοι και εστιάστε σε λάθη του παρελθόντος, που από αυτά έχουν προκύψει συναισθηματικές δεσμεύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Προνοείστε με ποιο τρόπο θέλετε να κινηθείτε απέναντι στα οικονομικά σας και ενεργείστε κατάλληλα. Θέματα σχέσεων θα ξεκαθαριστούν και θα φέρετε μία ισορροπία. Δείξτε ευχάριστη και φιλική διάθεση, και απομακρυνθείτε από σκέψεις που έχουν αρνητικό υπόβαθρο.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση