Τα ζώδια της Παρασκευής 15 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 15 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα θα είναι πιο ευχάριστα και θα διευκολυνθείτε να εξετάσετε και άλλες πτυχές που σας δίνονται για την εξέλιξη σας. Αποφύγετε παρεξηγήσεις που μπορεί εμφανίσουν ένα αρνητικό κλίμα και να φέρουν εντάσεις. Η μέρα, δεν ευνοεί να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασχοληθείτε με οικονομικά και θέματα που σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά. Η διάθεση να ταξιδέψετε και να ζήσετε την περιπέτεια, θα ενισχύσει την ψυχολογία σας και θα γνωρίσετε νέους τόπους. Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και τυχών παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ενασχόληση με παρελθοντικά θέματα που σας έχουν δεσμεύσει και σας έχουν επηρεάσει αρνητικά, ίσως γίνει σε υπερβολή και θα κάνει δύσκολη την ημέρα σας. Ερωτικά θέματα δεν θα σας ευνοήσουν και οι συζητήσεις, ίσως εξελιχθούν σε λάθος προορισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία χαρούμενη διάθεση θα μεταμορφώσει τις σχέσεις σας και οι γύρω σας θα νιώσουν άνετα και ευχάριστα. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και μην αντιδράσετε με λάθος τρόπο σε συζητήσεις ή προκλήσεις που θα κάνουν απρόοπτα την εμφάνισή τους. Οι συνεργασίες σας θα στηριχτούν στην ειλικρίνεια και στην οργάνωση.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητα, θα επηρεάσει την ενεργητικότητα και την δράση σας σε δημιουργικά θέματα. Προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές και να αποφύγετε υπερβολικές τάσεις που θα φέρουν συγκρούσεις και εντάσεις. Ευνοούνται η καριέρα και η υλική σας ασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αγχωτικές σκέψεις δεν βοηθούν στον να λάβετε αποφάσεις σε σοβαρά ζητήματα, αντ’ αυτού θα δημιουργήσουν ενοχές και θα κατευνάσουν την δράση σας. Βρεθείτε με φίλους και διασκεδάστε ή φλερτάρετε. Τα οικονομικά σας, απαιτούν περισσότερη τάξη.

ΖΥΓΟΣ

Οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις με άτομα του οικείου ή κοντινού σας περιβάλλοντος, θα αλλάξει την οπτική στις σχέσεις σας. Ίσως, δεν είναι η κατάλληλη μέρα, ώστε να προβείτε σε συμπεράσματα και να επανεξετάσετε ζητήματα του παρελθόντος. Παρασκήνια και κρυφές υποθέσεις, μπορεί να σας αγχώσουν λιγάκι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τίποτα δεν δείχνει σταθερό γύρω σας και αυτό, δημιουργεί μία τάση ανασφάλειας και αμφιβολίας για το μέλλον. Εστιάστε στις ικανότητες και στις δυνατότητες σας και προσπαθήστε να τις ενισχύσετε. Στις συνεργασίες σας, η επιχειρηματικότητα είναι το βάθρο για τα επόμενα βήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ζεστασιά που εκδηλώνετε προς τον σύντροφό σας, θα αλλάξει την μεταξύ σας σχέση. Εργασιακά ζητήματα θα ευνοηθούν και θα προσπαθήσετε να εντάξετε νέες ιδέες στον εργασιακό σας τομέα. Φροντίστε την υγεία σας και κάντε τις απαραίτητες εξετάσεις, αν αυτό χρειάζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελέγξτε τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας και ξεκαθαρίστε μπερδεμένες καταστάσεις που μπορούν να σας κρατούν δέσμιους σε ένα αρνητικό παρελθόν. Ένας νέος έρωτας θα σας συναρπάσει, μέσα από τον κοινωνικό ή φιλικό σας κύκλο. Οι συζητήσεις για μακρινούς προορισμούς, θα έχει θετικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας, μπορεί να σας ενεργοποιήσουν και να προβείτε σε νέες ενάρξεις που θα σας αποφέρουν χρήματα. Η μέρα, ευνοεί την οργάνωση οικονομικών και δανείων, που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συζητήσεις με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα βελτιώσουν την διάθεση σας και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Μπορείτε να δώσετε στην δημοσιότητα σχέδια που έχετε κάνει στο παρελθόν και έχουν υπάρξει οι κατάλληλοι έλεγχοι και αναλύσεις.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση