Τα ζώδια της Πέμπτης 14 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 14 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα και διοχετεύστε την ενέργεια σας σε πιο δημιουργικές ενέργειες. Βρεθείτε με άτομα που σας ενθαρρύνουν ή έχετε κοινά ενδιαφέροντα μαζί τους και διασκεδάστε. Στον εργασιακό σας χώρο, θα πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι, ιδίως σε διαφορές μεταξύ των συνεργατών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποκαλύψεις και παρασκήνια μπορεί να φέρουν μία μικρή δυσκολία στην επικοινωνία με τις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να υποστηρίξετε δυναμικά τα κεκτημένα σας. Επεξεργαστείτε τα στοιχεία που σας δίνονται, πριν προβείτε σε συμπεράσματα, αποφύγετε ουτοπικές σκέψεις.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επαγγελματικές συμφωνίες και τα συμβόλαια θα έχουν την εύνοια της ημέρας, δίνοντας σας την ευκαιρία να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Μείνετε επιφυλακτικοί σε τρίτα άτομα που θα προσπαθήσουν να σας επηρεάσουν αρνητικά. Δεχθείτε προτάσεις για εξόδους.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση να αγοράσετε δώρα και να ευχαριστήσετε άτομα που αγαπάτε, θα δημιουργήσει μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Οι ρομαντικοί περίπατοι θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Θέματα που αφορούν την καριέρα ή την υλική σας ασφάλεια, θα εξελιχθούν θετικά.

ΛΕΩΝ

Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε πιο δραστικές κινήσεις και προβάλλετε με διπλωματία την δυναμική σας προσωπικότητα. Ανώτερη εκπαίδευση και δικαστικά θέματα, θα σας απασχολήσουν και θα τα συζητήσετε με αρμόδια πρόσωπα. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, ώστε να μην προβείτε σε λάθος συμπεριφορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να έχετε μία ονειρική διάθεση και βλέπετε τα ζητήματα που σας αφορούν πίσω από μία ψευδαίσθηση. Μείνετε μόνοι και εστιάστε στις επιθυμίες και στις προσδοκίες σας. Σκεφτείτε με ρεαλισμό τις εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω σας και συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΖΥΓΟΣ

Βάλτε φρένο σε παρορμητικές συμπεριφορές που μπορεί να σας οδηγήσουν σε ένα αδιέξοδο. Αφήστε την μέρα να περάσει, χωρίς πιέσεις. Νέες συνεργασίες θα σας χαρίσουν αισιοδοξία και θα δείτε μία άλλη οπτική στον επαγγελματικό σας τομέα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία αυστηρότητα ή ψυχρότητα, μπορεί να εμφανιστεί στις σχέσεις σας, ιδίως στις ερωτικές. Αν δεν υπάρχει η ίδια επιθυμία από το άλλο μέρος, μην επιμείνετε σε συζητήσεις που αφορούν σοβαρά ζητήματα. Βάλτε την υγιεινή διατροφή και την άθληση στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διασκέδαση και ο ερωτισμός, είναι στα πρώτα ενδιαφέροντα σας και θα κινηθείτε με ευχάριστο τρόπο. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην καριέρα σας και μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα να σας επηρεάσουν αρνητικά. Κινηθείτε με διπλωματία και αποφύγετε υπέρμετρα ανοίγματα.

ΑΙΓΚΟΚΕΡΩΣ

Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας σε περιπτώσεις που αντιμετωπίσετε προκλήσεις και επιθέσεις. Βάλτε σε τάξη όλα όσα σας έχουν εγκλωβίσει και αφήστε τον χρόνο να γίνει σύμμαχός σας. Δάνεια, κληρονομικά και οικονομικά θέματα, θα ευνοηθούν κατά την διάρκεια της ημέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνεργασίες που ήδη υπάρχουν ή πρόκειται να εξελιχθούν σε άμεσο διάστημα, θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Στηριχτείτε σε προσπάθειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν. Μικρά ταξίδια ή αποδράσεις στην φύση, θα αποφορτίσουν την εσωτερική σας ένταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις που τυχόν υπήρξαν στην ερωτική σας ζωή. Η αποδοχή των πράξεων σας, θα εμψυχώσει την ψυχολογία και την αυτοεκτίμηση σας. Μπορεί να λάβετε κάποια πρόσκληση και θα συναντηθείτε με άτομα του παρελθόντος ή με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση