Τα ζώδια της Τετάρτης 13 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 13 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η επιθυμία να μιλήσετε με άτομα που είναι κοντά σας θα δημιουργήσει μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Θέματα παιδείας θα προσπαθήσετε να τα επεξεργαστείτε και να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις. Η συμμετοχή σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις, θα είναι δημιουργική και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρνητικές αντιδράσεις και συμπεριφορές δεν βοηθούν να διατηρηθεί ένα ήπιο κλίμα στις σχέσεις σας. Παλιά μυστικά θα πάρουν θέση στις σκέψεις σας και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να τα διαχειριστείτε με τον κατάλληλο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τρυφερές στιγμές θα ζήσετε με τον σύντροφό σας και η μέρα, θα κυλήσει ευχάριστα για σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και επιλέξετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Αποδράσεις στην φύση ή σε κοντινούς προορισμούς, θα σας χαρίσουν την περιπέτεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, δεν είναι η καλύτερη για σας, εφόσον οι σκέψεις σας θα γυρίζουν γύρω από την καθημερινότητα, την ρουτίνα και τις υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υλική σας ασφάλεια, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις.

ΛΕΩΝ

Έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης, ώστε να επιλύσετε τα θέματα που έχουν να κάνουν με την ανώτερη εκπαίδευση και γενικότερα τις προσωπικές σας ανησυχίες. Η μέρα, είναι κατάλληλη για ταξίδια και περιπετειώδεις δράσεις. Διασκεδάστε, εξάλλου το αξίζετε.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε κόντρες και εντάσεις που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο και απλά θα εντείνουν τις ανασφάλειες σας. Μπορεί να μην είστε σε κατάλληλη θέση να διευθετήσετε προκλήσεις, γι’ αυτό μείνετε μακριά από ενέργειες που δεν είστε έτοιμοι να κάνετε ή να υποστηρίξετε. Αφεθείτε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

ΖΥΓΟΣ

Η λήψη σοβαρών αποφάσεων δεν ευνοείται, εξαιτίας μίας αστάθειας που μπορεί να παρατηρήσετε γύρω σας. Επικεντρωθείτε σε συνεργασίες που έχετε την τάση να επαναπροσδιορίσετε και να δώσετε ώθηση να ολοκληρωθούν δυναμικά τα σχέδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, θα κυλήσει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και θα αποφύγετε να ενεργήσετε δυναμικά σε ερωτικά θέματα. Η στροφή προς την εξέλιξη της καριέρας σας ή την κοινωνική σας καταξίωση, θα οδηγήσει σε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Αυτό, θα βοηθήσει να επανατοποθετηθείτε και να οργανώσετε νέα σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεση να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που έχουν μπερδέψει τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα βελτιώσει τις σκέψεις και την ψυχολογία σας. Η αυτοκυριαρχία σας είναι το κλειδί σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων. Μακρινά ταξίδια, θα σας χαρίσουν την περιπέτεια που αναζητάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ψυχικός σας κόσμος μπορεί να δεχθεί μία ταραχή, σε τυχόν απρόοπτα γεγονότα. Μείνετε παρατηρητές και συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε τις ανησυχίες σας. Η άθληση, η γιόγκα ή μια βόλτα στη φύση θα αποφορτίσουν την ένταση που ίσως σας διακατέχει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλληλοκατανόηση και η διάθεση να συμφιλιωθείτε με άτομα που υπήρξαν εντάσεις και αντιπαραθέσεις στο παρελθόν, είναι το κλειδί για να φέρετε ήπιους τόνους ανάμεσα σας. Αποφύγετε υπερβολές και εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας, σε αποφάσεις που είστε έτοιμοι να πάρετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η υλική σας ασφάλεια και γενικότερα τα οικονομικά σας, θα μπουν σε μία τάξη και θα τα οδηγήσετε σε νέα δεδομένα. Οργανώστε εκδηλώσεις ή έναν ρομαντικό δείπνο με τον σύντροφό σας και αναζωπυρώστε τα συναισθήματα σας. Δείξτε προσοχή σε συνεργασίες ή νέες ενάρξεις.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση