Τα ζώδια της Τρίτης 12 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 12 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε εκρηκτικές συμπεριφορές εξαιτίας των εσωτερικών σας συγκρούσεων. Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν βοηθάει να ξεκαθαρίσετε αισθηματικά θέματα και να βρείτε την λύση τους. Θυμηθείτε, δεν  αξίζει να απογοητεύεστε για συμπεριφορές τρίτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να περάσετε περισσότερο χρόνο με φιλικά πρόσωπα, θα βοηθήσει την ψυχολογία σας. Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας σε καταστάσεις που δεν ανήκουν σε λογικά δεδομένα. Βελτιώστε τις επικοινωνίες σας με διπλωματικό τρόπο και αναλάβετε τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθήματα αισιοδοξίας θα γεμίσουν με θετική ενέργεια τον επαγγελματικό σας τομέα. Αγνές προθέσεις θα δημιουργήσουν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα και θα σας χαρίσουν χαρούμενες στιγμές. Αποφύγετε υπερβολές, ώστε να μην δημιουργηθούν δυσκολίες στην επικοινωνία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχοληθείτε με θέματα εργασίας που έχετε δουλέψει στο παρελθόν και απαιτούν να μείνετε προσηλωμένοι για την ολοκλήρωση τους. Μην προκαλείτε εντάσεις σε συζητήσεις που θα υπάρξουν για το οικονομικό σας σκέλος. Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε σε ζητήματα υλικής ασφάλειας.

ΛΕΩΝ

Στα καθημερινά σας ζητήματα δείχνετε περισσότερη ευαισθησία και θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί. Νιώστε δυνατοί και αντιμετωπίζετε προκλήσεις ή αρνητικές προθέσεις ατόμων που επιθυμούν να σας εξαπατήσουν συναισθηματικά. Απομακρύνετε τρίτα πρόσωπα από την σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βάλτε φρένο σε αντιδράσεις που μπορεί να σας βγάλουν από τα όρια σας και να οδηγηθείτε σε ενέργειες που αργότερα μπορεί να μετανιώσετε. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε θέματα που έχουν ταλαιπωρήσει τις σχέσεις σας. Βρεθείτε με φίλους και χαλαρώστε.

ΖΥΓΟΣ

Η στήριξη σε άτομα που νιώθετε ότι είναι κοντά σας και έχουν ανάγκη την συμβουλή σας, θα είναι εκδηλωτική και θα νιώσετε συναισθηματικά δημιουργικοί. Αποφύγετε υπερβολές που μπορεί να σας πληγώσουν αργότερα. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και εστιάστε σε θέματα εργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνειδητοποιήστε λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν και μετατρέψτε τα σε εμπειρίες ζωής. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να οργανώσετε νέα σχέδια και δράσεις που θα σας διασκεδάσουν. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και θυμηθείτε ότι, η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε περιπτώσεις που μπορεί να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά και οικονομικά, διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας και ελέγξτε τα συναισθήματα σας. Μπορεί να νιώσετε εχθρικά συναισθήματα από τους άλλους γύρω σας και αυτό, μπορεί να δυσκολέψει την επικοινωνία σας μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία συναισθηματική αστάθεια μπορεί να εμφανιστεί κατά την διάρκεια της ημέρας και να βρεθείτε εγκλωβισμένοι σε αποφάσεις ή συμπεράσματα. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ελεύθερα και βρεθείτε με άτομα που έχουν φιλική διάθεση. Μικρές αποδράσεις θα σας ευνοήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επισκέψεις στον επαγγελματικό σας χώρο, μπορεί να σας εκπλήξουν και να φέρουν νέα σχέδια στο «τραπέζι». Αναγνωρίστε τις προθέσεις που έχουν τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν και έπειτα κάντε συζητήσεις που θα ξεκαθαρίσουν τυχόν παρεξηγήσεις ή δυσκολίες που υπάρχουν ανάμεσα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Παρασκηνιακά θέματα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να βρεθείτε σε ετοιμότητα για να τα αντιμετωπίσετε. Δυσκολίες στην επικοινωνία που υπήρχαν στην σχέση σας, τώρα μπορούν να ξεκαθαριστούν. Βρεθείτε σε φιλικό περιβάλλον και περάστε ευχάριστα την μέρα σας

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση