Τα ζώδια του Σαββάτου 9 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 9 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Ασχοληθείτε με σοβαρά επαγγελματικά ζητήματα και απομακρυνθείτε από θέματα ρουτίνας και ό,τι σας κρατά δέσμιους στο παρελθόν. Μία νέα γνωριμία θα σας χαροποιήσει, χωρίς όμως να υποσχεθεί μακροχρόνια διάρκεια. Θυμηθείτε ότι, η μέρα, θα έχει αρκετά απρόβλεπτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς θα σας διακατέχει κατά την διάρκεια της ημέρας και θα απομακρυνθείτε από ενέργειες και δράσεις. Δείξτε λίγη υπομονή και αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα. Οι επικοινωνίες με τα κοντινά ή οικεία πρόσωπα θα δυσκολευτούν, γι’ αυτό μείνετε ψύχραιμοι.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση μπορείτε να ασχοληθείτε και να διαχειριστείτε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα στο προσεχείς μέλλον. Η διασκέδαση και η χαρούμενη διάθεση, είναι αυτά που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας και θα σας δείξουν μία άλλη οπτική απέναντι στην ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προκαταλήψεις και έμμονες ιδέες δεν αφήνουν να έχετε ξεκάθαρη κριτική απέναντι στις δυσκολίες και τα εμπόδια της ζωής σας. Περιορίστε τα αρνητικά συναισθήματα που επηρεάζουν την ψυχολογία σας και δημιουργούν εντάσεις στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Προκαταλήψεις και στερεότυπα του παρελθόντος δεν βοηθούν να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα γύρω σας και να λάβετε τις απαραίτητες αποφάσεις. Προσέξτε την συμπεριφορά σας απέναντι σε ανακαλύψεις ή παρασκήνια που μπορεί να λάβουν χώρα στην διάρκεια της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λεπτομέρειες που δείχνουν μία άλλη πτυχή στις υποθέσεις που σας απασχολούν, θα ήταν καλό να τις λάβετε υπόψιν σας και να τις επεξεργαστείτε με τον κατάλληλο τρόπο. Θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας ή την κοινωνική καταξίωση, απαιτούν διπλωματία και θάρρος.

ΖΥΓΟΣ

Μία συναισθηματική φόρτιση μπορεί να μετατραπεί σε ενέργεια και να σας ωθήσει να αντιμετωπίσετε δυναμικά δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί στον εργασιακό σας χώρο. Μακρινά ταξίδια αναψυχής θα σας διασκεδάσουν και θα αποφορτίσουν την αρνητικότητα της καθημερινότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μείνετε στο σπίτι ή σε χώρους που νιώθετε άνετα και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε τις ανησυχίες σας και ζητήστε την συμβουλή τους. Οικονομικά θέματα, δάνεια και κληρονομιές θα είναι ευνοϊκά για σας αυτή την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συλλέξτε στοιχεία για υποθέσεις που εκκρεμούν και στοιχειοθετήστε νέα σχέδια αντιμετώπισης. Η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί, ιδίως με άτομα που συνεργάζεστε. Ξεκαθαρίστε ζητήματα που έχουν ταλαιπωρήσει την ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η στάση σας μπορεί να είναι κάπως απότομη και οξύθυμη, εάν δεν δείτε με ξεκάθαρη ματιά τις εξελίξεις γύρω σας. Παρατηρήστε τα γεγονότα και έπειτα αντιδράστε ανάλογα. Θέματα που αφορούν την εργασία σας θα έχουν την εύνοια της ημέρας και θα εξετάσετε νέα σχέδια που σας δίνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με διαγνώσεις και προβλέψεις για το μέλλον, στηρίζοντας τις αποφάσεις σε στοιχεία που σας έχουν δοθεί και στην διαίσθηση σας. Διασκεδάστε, φλερτάρετε και βρεθείτε με φίλους ή άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Νέοι έρωτες θα σας αλλάξουν την διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Συγκρατήστε την φαντασία σας και σκεφτείτε πιο προσγειωμένα. Παρασκήνια και αποκαλύψεις θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας. Μην εμπιστεύεστε άτομα που έχουν ένα αρνητικό παρελθόν και κυρίως, μην λειτουργείτε αυτοκαταστροφικά.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση