Τα ζώδια της Παρασκευής 8 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 8 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μία αίσθηση αισιοδοξίας θα γεμίσει με χαρούμενες νότες την ημέρα σας και θα αυξηθεί η ενεργητικότητα και η ζωτικότητα σας. Μείνετε αποστασιοποιημένοι σε προκλήσεις που μπορεί να σας βγάλουν από τον δρόμο σας. Ευνοούνται συμβόλαια, αγορές και ενάρξεις που έχετε οργανώσει στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία τάση εκνευρισμού θα σας απωθήσει από δράσεις και δημιουργικές ιδέες. Προσπαθήστε να μείνετε σταθεροί στις προσδοκίες και βρείτε νέους τρόπους που θα αναδείξουν την καλλιτεχνική σας τάση. Μακρινά ταξίδια εμπνέουν την φαντασία σας και είστε έτοιμοι να κατακτήσετε νέους τόπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητα θα απορροφήσει ένα μέρος της ενέργειας σας και θα νιώσετε ότι εμφανίζονται σθεναρά όρια που περιορίζουν την ενέργεια σας. Φανείτε προσεκτικοί σε αποφάσεις και συμπεράσματα και δώστε τον κατάλληλο χρόνο στον εαυτό σας. Η άθληση ή ένας περίπατος θα σας βοηθήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τάση για αλλαγή και η απελευθέρωση από ζητήματα που έχουν δημιουργήσει υποσυνείδητα μία «αόρατη φυλακή», θα σας βρει σύμφωνους με τις ανάλογες πράξεις. Θυμηθείτε να βάλετε φρένο σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

ΛΕΩΝ

Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και οργανώστε με περισσότερη διπλωματία συναλλαγές που εκκρεμούν. Απομακρυνθείτε από επιθετικές συμπεριφορές που μπορούν να φέρουν εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να βρεθείτε εκτός ορίων. Κρατήστε τις συζητήσεις με τον σύντροφό σας σε χαμηλούς τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρατηρήστε αντιδράσεις και συμπεριφορές πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση. Η διαδικασία να αποδεχτείτε την πραγματικότητα και να συνειδητοποιήσετε λάθη του παρελθόντος, θα βοηθήσει να ξεδιαλύνετε τις καταστάσεις γύρω σας. Ξεκαθαρίσματα θα έχουν την εύνοια της ημέρας.

ΖΥΓΟΣ

Η υπερβολική ευαισθησία που δείχνετε απέναντι σε ζητήματα που ανήκουν στην καθημερινότητα, μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε συναισθηματικά φορτισμένοι. Αποφύγετε συζητήσεις που απαιτούν συγκέντρωση και προσοχή και ασχοληθείτε με όσα σας χαλαρώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να προγραμματίσετε επαγγελματικά συμβόλαια και συμφωνίες και να φέρετε στην δημοσιότητα σχέδια που έχετε δουλέψει στο παρελθόν. Οι νέες σας συνεργασίες θα είναι ευνοϊκές, ιδίως άτομα που αφορούν το γυναικείο φύλο. Οι συζητήσεις ξεκαθαρισμάτων σε θέματα μακροχρόνιων σχέσεων, θα έχουν θετικά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επισκέψεις που θα δεχθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο θα ενδυναμώσουν την ζωτικότητα σας, καθώς θα φερθείτε με τόλμη και αποφασιστικότητα.  Θέματα εργασιών που αναδύουν τις καλλιτεχνικές σας τάσεις, θα βοηθήσουν και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στις δυσκολίες των κοντινών σας προσώπων, θα φέρει τις σχέσεις σας πιο κοντά. Η ενασχόληση σας με ευχάριστες ασχολίες και η συμμετοχή σας σε διοργανώσεις εκδηλώσεων, θα χαρίσουν μία χαρούμενη νότα στην μέρα σας. Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας. Απλά, εκμεταλλευτείτε το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εξαιρετική ικανότητα να διακρίνεται τα αληθινά συναισθήματα των άλλων, βοηθά στο να λάβετε σωστές αποφάσεις. Μην είστε παρορμητικοί σε προτάσεις που στην πραγματικότητα δεν είναι αυτό που επιθυμείτε. Μία έλξη του παρελθόντος, θα ξυπνήσει παλιές ιστορίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση να συνεργαστείτε και να βρεθείτε σε χώρους που θα συναντήσετε νέα πρόσωπα, θα ενισχύσει την δυναμικότητα σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Διατηρείστε επιφυλάξεις, εκεί απλά που χρειάζεται. Μικρές αποδράσεις θα σας χαροποιήσουν.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση