Τα ζώδια της Δευτέρας 16 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 16 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι πεποιθήσεις και οι προκαταλήψεις, μπορεί να εμποδίσουν να σταθείτε ελεύθερα σε προκλήσεις αντοχής, ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Στηριχτείτε στα εχέγγυα σας και μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Διατηρήστε απλά, τις επιφυλάξεις σας σε γεγονότα που έχουν αρνητικό υπόβαθρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιοδοξία είναι αυτή θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες και τις σκέψεις σας, δίνοντας σας ένα νέο προβάδισμα για τα σχέδια σας. Η ζωτικότητα και η ενεργητικότητα σας διαχέονται στην ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα να ανακτήσετε τις χαμένες δυνάμεις και να υποστηρίξετε με θάρρος και τόλμη, τα πλάνα που έχετε θέσει να ολοκληρωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορεί να δείξετε έναν μικρό εκνευρισμό απέναντι σε γεγονότα ή καταστάσεις, ο οποίος δεν θα σας επιτρέψει να κινηθούν σε ήπιους τόνους οι συζητήσεις. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε αθλητικές ή σωματικές δραστηριότητες και μείνετε μακριά από συγκρούσεις και εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσπάθεια σας να επανεξετάσετε θέματα του παρελθόντος, απαιτεί συγκέντρωση και καθαρή κριτική. Μην παρασύρεστε από αυταπάτες και μην αφήνετε τρίτα αρνητικά πρόσωπα να σας καθορίσουν τα συμπεράσματα. Απομακρυνθείτε από επιθετικές συμπεριφορές, ορμώμενοι από προκαταλήψεις και στερεοτυπικές αντιλήψεις.

ΛΕΩΝ

Μία έντονη ανησυχία διαπερνά τον συναισθηματικό σας κόσμο και θα οδηγηθείτε σε αντισυμβατικές ενέργειες. Θυμηθείτε να διατηρήσετε την κριτική σας ικανότητα και να βάλετε φρένο, όπου κρίνεται απαραίτητο. Θέματα σχέσεων και συνεργασίες, θα έχουν την εύνοια της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οργάνωση και ο προγραμματισμός θα ευνοήσουν τις κινήσεις σας, ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα και θα μπορέσετε να εξετάσετε ή να επιλύσετε θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Οι σπατάλες και οι δαπάνες θα μειωθούν, βάζοντας σε τάξη τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις ή συναντήσεις, παρατηρήστε τις αντιδράσεις των άλλων και λειτουργήστε αναλόγως. Αποφύγετε υπέρμετρες συμπεριφορές και στηριχτείτε στις προτάσεις σας, όπου έχετε καταβάλει αρκετές προσπάθειες στο παρελθόν. Στον ερωτικό τομέα, η διάθεση να δημιουργήσετε θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να ελέγξετε την ευαισθησία που έχετε απέναντι σε καθημερινά ζητήματα, ιδίως σε περίπτωση που κάποιοι προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά. Κληρονομιές, δάνεια ή οικονομικά θέματα, θα έχουν την εύνοια της ημέρας και θα βελτιωθούν ζητήματα ασφάλειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα. Η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί και υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν νέες ερωτικές σχέσεις. Μικρά ταξίδια ή αποδράσεις στην φύση, θα ενισχύσουν την θετική σας ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι απρόοπτες επισκέψεις στον επαγγελματικό σας χώρο, θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην μέρα σας. Σήμερα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας έχουν απασχολήσει, ιδίως συνεργασιών ή σχέσεων. Προσπαθήστε οι συζητήσεις να εξελιχθούν σε χαμηλούς τόνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ενισχύουν την θετική διάθεση και σας χαρίζουν την αίσθηση της δημιουργικότητας. Δυσκολίες στην επικοινωνία με τα κοντινά σας πρόσωπα, θα αφήσουν άλυτα θέματα. Μην πιέζετε καταστάσεις, απλά αφήστε τις χώρο και χρόνο για να εξελιχθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ψυχολογική διάθεση μπορεί να είναι μειωμένη και ίσως απέχετε από νέες δραστηριότητες. Μην αφήνετε ματαιόδοξες σκέψεις να καθορίζουν την πορεία σας και να σας κρατούν δέσμιους. Εστιάστε στην εσωτερική σας φωνή και επαναπροσδιορίστε την θέση σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση