Τα ζώδια της Πέμπτης 7 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 7 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η υπομονή και η επιμονή που θα δείξετε σε θέματα καριέρας, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στην ανοδική σας πορεία και ταυτόχρονα, θα ενισχύσουν την υλική σας ασφάλεια. Μικρές δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε σε θέματα επικοινωνίας, κυρίως με οικεία και συγγενικά πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Χειριστείτε τα επαγγελματικά σας με πιο διπλωματικό τρόπο και αποφύγετε χαρακτηρισμούς που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Τα οικονομικά σας, ενδεχομένως δεν  έχουν την πορεία που εσείς θέλετε και αυτό, σηματοδοτεί την επαναξιολόγηση των κινήσεων που έχετε ακολουθήσει μέχρι σήμερα.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές σε θέματα της καθημερινότητας και επισείστε την προσοχή σας σε αποκαλύψεις που θα υπάρξουν στον οικονομικό τομέα. Οι νέες συνεργασίες που έχετε στο πρόγραμμα να ολοκληρωθούν, απαιτούν περισσότερο χρόνο. Δώστε τον χρόνο και τον χώρο που χρειάζονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν θέματα μακροχρόνιων σχέσεων, καθώς η διάθεση να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις του παρελθόντος θα επαναφέρει μία ισορροπία ανάμεσα σας. Μία μικρή τάση για ξόδεμα και διασκέδαση, θα σας αλλάξει την διάθεση.

ΛΕΩΝ

Ξεκαθαρίστε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις συνεργασίες σας. Μην αφήνετε τα πράγματα να κυλούν σε μία αιωρούμενη κατάσταση, αντ’ αυτού πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας. Σε συζητήσεις με τον σύντροφό σας, μην προσκολλάστε σε λεπτομέρειες και υπερβολικές αναλύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το φλερτ, ο έρωτας και οι απολαύσεις, είναι στοιχεία που θα σας απασχολήσουν και θα κινηθείτε ανάλογα. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή και να καταθέσετε στον σύντροφό σας με ειλικρίνεια τα συναισθήματα σας. Μακρινά ταξίδια και ανώτερη εκπαίδευση, ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, ίσως βρίσκεται σε μία μικρή πτώση και νιώθετε έντονα εσωτερικές συγκρούσεις. Στραφείτε προς την εσωτερική σας φωνή και εστιάστε στις επιθυμίες της καρδιάς σας. Απομακρυνθείτε από ότι σας φοβίζει και σας γεμίζει ενοχές και τύψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία νοσταλγική διάθεση θα σας φέρει κοντά με άτομα του παρελθόντος και ιδίως με αυτά που είχατε κοινά ενδιαφέροντα ή μοιραστήκατε κοινά πιστεύω. Δείξτε προσοχή σε άτομα που έχουν αρνητικές προθέσεις και επιθυμούν να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία μικρή πίεση ελέγχου θα νιώσετε ότι υπάρχει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ιδίως από ανώτερα στελέχη. Η κριτική που θα δεχθείτε για την επαγγελματική σας στάση, θα σας ωθήσει σε πιο δυναμικές ενέργειες. Αναδείξτε το θάρρος και την τόλμη που διαθέτετε, όταν αυτό χρειάζεται.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα που σχετίζονται με μακρινές αποστάσεις θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα ανανεώσουν την διάθεση σας. Ασχοληθείτε με ερωτικά ζητήματα που έχετε αφήσει άλυτα στο παρελθόν. Συζητήστε με φίλους ή άτομα που εμπιστεύεστε και ζητήστε την συμβουλή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρασκήνια και κρυφές υποθέσεις θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην μέρα σας. Η ψυχραιμία είναι το κλειδί για να δείτε με πιο ρεαλιστική ματιά τις εξελίξεις γύρω σας. Η τύχη, δεν σας ευνοεί στο επίπεδο που επιθυμείτε, γι’ αυτό συνεχίστε με αργά και σταθερά βήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση να ασχοληθείτε με κάτι που είναι πρωτοποριακό θα αναπτύξει την φαντασία σας και θα σας απομακρύνει από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Η μέρα, θα πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα. Αφήστε τα δύσκολα για αύριο. Ταξίδια, φίλοι, κοινωνικές ομάδες, θα έχουν την εύνοια της ημέρας. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση