Τα ζώδια του Σαββάτου 2 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 2 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να μείνετε ρεαλιστές σε καταστάσεις ή γεγονότα που έχουν δείξει ένα έντονο ύφος. Επαναξιολογήστε συζητήσεις που έχουν ειπωθεί και εξετάστε τις με βάση την βαρύτητα τους. Δάνεια και οικονομικά θέματα θα σας ευνοήσουν και θα πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεπεράστε την καταναλωτική σας τάση με σύνεση, με αποτέλεσμα να ξεφύγετε από ενέργειες που θα σας επιβαρύνουν. Δεν χρειάζονται δισταγμοί σε σκέψεις που θα επαναφέρουν στην αρχική τους μορφή, τις σχέσεις σας. Θέματα σχέσεων, θα μπορέσετε να τα ξεκαθαρίσετε και να αλλάξετε ρότα στα πράγματα.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας ευνοείται και θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε στο «τραπέζι» νέα θέματα. Απομακρυνθείτε από αγχωτικές σκέψεις, οι οποίες φέρουν ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί αρνητικά η υγεία σας. Ασχοληθείτε με πιο χαλαρά θέματα και διοχετεύστε την ενέργεια σας, σε κάτι δημιουργικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απρόοπτες καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να δείτε από μία άλλη οπτική τα πράγματα. Η υπερβολική ευαισθησία που δείχνετε στην διαχείριση των προσωπικών θεμάτων, σας οδηγεί σε αδιέξοδο. Στραφείτε σε νέους έρωτες και η τύχη, θα σας ευνοήσει. Μακρινά ταξίδια θα διατηρήσουν ενεργό το ενδιαφέρον για περιπέτεια.

ΛΕΩΝ

Η τάση να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε αναλυτικά θέματα που έχετε αντιμετωπίσει, θα χαρίσει μία σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας. Ονειρευτείτε και μείνετε μακριά από ό,τι σας φοβίζει. Μικρές δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε με την επικοινωνία σας και θα πρέπει να μείνετε σταθεροί στις αποφάσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξετάστε με λεπτομέρεια υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και δώστε μία νέα ρότα στα πράγματα. Προσοχή μην παρασυρθείτε από λεπτολογίες που θα σας βγάλουν από τον στόχο σας. Μία νοσταλγική διάθεση θα σας φέρει κοντά με άτομα που είχατε μία κοινή συνισταμένη.

ΖΥΓΟΣ

Ο έλεγχος που θα νιώσετε ότι δέχεστε από το γύρω περιβάλλον, θα είναι ένα μικρό εμπόδιο στα σχέδια σας. Μείνετε συντονισμένοι σε ό,τι έχετε οργανώσει και κάντε τις απαραίτητες προσπάθειες. Ζητήματα που αφορούν την υλική σας ασφάλεια, θα μπουν σε μία τάξη και θα βελτιωθεί η ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μακρινοί τόποι και εργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό, θα χαρίσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην μέρα σας. Οι φιλικές συναντήσεις που θα υπάρξουν κατά την διάρκεια της ημέρας, θα έχουν το κίνητρο της διασκέδασης και θα περάσετε ευχάριστα. Το φλερτ και ο έρωτας, θα σας αναπτερώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία πτωτική ψυχολογία θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια που έχετε προγραμματίσει. Προσπαθήστε να μείνετε άκαμπτοι σε προκλήσεις που μπορούν να σας βγάλουν εκτός ορίων. Μείνετε επιφυλακτικοί σε άτομα που έχουν ένα αρνητικό παρελθόν και έχουν στόχο να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά, αλλά και οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιθυμία να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό ή ασυνήθιστο, θα οδηγήσει τις ενέργειες σας σε έναν νέο δημιουργικό τρόπο. Η διάθεση να ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα, θα βελτιώσει την επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας. Βρεθείτε με φίλους και διασκεδάστε μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση μπορεί να μην σας βοηθήσει να αποπερατώσετε σχέδια που ήδη έχετε στο πρόγραμμα. Μία αίσθηση ψυχρότητας θα νιώσετε από το γύρω περιβάλλον και θα διαταραχθεί το κλίμα της επικοινωνίας. Δικαστικά θέματα απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή.

ΙΧΘΥΕΣ

Χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο τα επαγγελματικά σας και αφήστε πίσω σας προκαταλήψεις του παρελθόντος. Η αυτοπεποίθηση είναι το δυναμικό σας στοιχείο να ανταπεξέλθετε σε δύσκολες καταστάσεις. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση