Τα ζώδια της Κυριακής 3 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 3 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Στα καθημερινά σας ζητήματα, φαίνεται ότι θα τα εξετάσετε με υπομονή, αλλά και μία υπερβολική ευαισθησία. Μείνετε προσεκτικοί σε περιστάσεις που δείχνουν ότι μπορεί να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά. Παρασκήνια και αποκαλύψεις θα σας δείξουν μία διαφορετική εικόνα της πραγματικότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να τελειώσετε και να ολοκληρώσετε θέματα του παρελθόντος, θα είναι έντονη και θα κινηθείτε δυναμικά. Φίλοι και έμπιστα άτομα, θα ενεργήσουν θετικά προς την ψυχολογία σας. Η συμμετοχή σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή δράσεις, θα χαρίσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην μέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρακτική στάση απέναντι στα επαγγελματικά σας θέματα θα βοηθήσει να βελτιωθούν οι καταστάσεις που μέχρι τώρα έχουν εξελιχθεί. Μείνετε σταθεροί στους στόχους και τις ιδέες σας και μην αμφιβάλλετε για τις δυνατότητες και ικανότητες σας. Μια βόλτα, θα σας χαλαρώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των άλλων, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Ξεκάθαρα συναισθήματα θα βελτιώσουν θέματα σχέσεων. Ένας νέος έρωτας, μπορεί να σας απογειώσει και να δείτε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να παρατηρήσετε γύρω σας μία μικρή ένταση και αυτό, δεν βοηθά να μείνετε συγκεντρωμένοι. Αποφύγετε οριστικές αποφάσεις και αφήστε τον χρόνο να σας δείξει το αποτέλεσμα. Επικεντρωθείτε σε πιο χαλαρά ζητήματα και αφήστε τις δυσκολίες για άλλη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συνεργασίες σας θα έχουν την εύνοια της ημέρας και θα μπορέσετε να στοιχειοθετήσετε νέα σχέδια για το μέλλον. Με άτομα που ανήκουν στο γυναικείο φύλο, θα έχετε την δυνατότητα να συζητήσετε νέες προοδευτικές μεθόδους για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα φέρουν μικρές δυσκολίες, στις οποίες θα έχετε την δύναμη να αντιμετωπίσετε με θάρρος. Μπορεί να λάβετε κάποιες συμβουλές από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους στον επαγγελματικό τομέα. Η αποδοχή που θα δεχθείτε από το γύρω περιβάλλον, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δυσκολίες που ανήκουν σε προσωπικές υποθέσεις, θα εξισορροπηθούν, καθώς θα τις αντιμετωπίσετε με σθένος και τόλμη. Η διάθεση να δημιουργήσετε και να ξεφύγετε από ζητήματα ρουτίνας, θα ενισχύσει θετικά την ψυχολογία σας. Η στροφή προς την διασκέδαση θα σας ανανεώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έμπνευση και η φαντασία θα είναι στοιχεία που θα σας μεταφέρουν δυναμικά σε νέα μονοπάτια. Απομακρυνθείτε από αρνητικές σκέψεις που μπορούν να σας οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Η άθληση, η γιόγκα ή μια βόλτα θα βοηθήσουν να χαλαρώσετε και θα σας χαρίσουν ευεξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση να συμμετέχετε σε νέες επαγγελματικές συμφωνίες θα προωθήσουν τα σχέδια σας. Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη, διατηρείστε τον έλεγχο. Η επικοινωνία σας με νέα πρόσωπα, θα είναι ευχάριστη και θα αλλάξει ταυτόχρονα η διάθεση σας. Χαλαρώστε με φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας θα δημιουργήσουν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα και θα νιώσετε ότι μπορείτε να ανοίξετε μία νέα σελίδα στην ζωή σας. Δείξτε απλά προσοχή, σε άτομα που δεν έχουν τις δικές σας αγνές προθέσεις. Μια έξοδος, θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να παρατηρήσετε έναν έντονο εκνευρισμό στην συμπεριφορά σας και αυτό, δεν είναι αρεστό στους άλλους γύρω σας. Απομακρυνθείτε από συζητήσεις που απαιτούν αναλύσεις εις βάθος. Ασχοληθείτε με πιο χαλαρά ζητήματα και απομακρυνθείτε από αρνητικές σκέψεις. Μακρινά ταξίδια και θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, ευνοούνται.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση