Τα ζώδια της Δευτέρας 4 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 4 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σας, θα είναι γεμάτη φιλοδοξίες και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με δυναμικό τρόπο για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Διώξτε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σας και ακολουθήστε μία πιο χαλαρή συμπεριφορά. Φλερτάρετε και διασκεδάστε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία έντονη στροφή προς την απομόνωση, θα σας απομακρύνει από συζητήσεις ή μελλοντικά σχέδια. Η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση σας, θα γίνουν το βάθρο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Θέματα που αφορούν την δικαιοσύνη και κληρονομικά, θα έχουν την εύνοια της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μεγάλη κινητικότητα θα υπάρξει στον επαγγελματικό σας χώρο και θα μεταβληθούν οι μέχρι τώρα ρυθμοί. Προσπαθήστε να χτίσετε μία υγιής σχέση με τους συνεργάτες σας και στηριχτείτε στα δυνατά σας σημεία. Θέματα σχέσεων θα ευνοηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ηρεμία και η αρμονία είναι στοιχεία που θα βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Η θαλπωρή και η ζέση από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας. Η άθληση, θα αποβάλλει την αρνητικότητα που ίσως έχετε δεχθεί από καταστάσεις ή γεγονότα.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με μελλοντικά σχέδια, καθώς η ψυχολογία σας δεν είναι η ανάλογη. Μία έντονη συμπεριφορά μπορεί να εμφανίσετε και αυτό, δημιουργεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν εντάσεις και καυγάδες. Εστιάστε τις σκέψεις σας, σε έναν πιο δημιουργικό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκηνίου και θα πρέπει να διατηρήσετε την ανάλογη καθαρότητα σκέψης. Μην αφήσετε την φαντασία σας να φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και ζητήστε την συμβουλή τους.

ΖΥΓΟΣ

Μιλήστε με φίλους ή άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και ανταλλάξτε σκέψεις και ιδέες. Η μέρα, ευνοεί την επικοινωνία σας και μπορείτε με ευκολία να συλλέξετε στοιχεία για τα επόμενα σχέδια σας. Τα οικονομικά σας, μπορεί να σας δυσκολέψουν λιγάκι, ενώ θα προσπαθείτε να τα βάλετε σε μία τάξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σοβαρότητα που δείχνετε στα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα ή σχέδια, θα ωθήσει σε ένα καλό επίπεδο την επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και βάλτε την υγιεινή διατροφή και την άθληση στην καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την μόρφωση και την παιδεία. Η διάθεση να ταξιδέψετε και να ζήσετε μία νέα περιπέτεια, αναζωογονεί τις σκέψεις σας. Η διασκέδαση και ο έρωτας, είναι στοιχεία που σας έλκουν και έχετε έναν αέρα στις κινήσεις σας.

ΑΙΓΚΟΚΕΡΩΣ

Θέματα που σχετίζονται με την υλική σας ασφάλεια και γενικότερα με τα οικονομικά σας, απαιτούν μεγαλύτερη ανάλυση πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα. Η μέρα, δεν χαρακτηρίζεται από τις πιο ευχάριστες για σας, γι’ αυτό ακολουθήστε πιο χαλαρά βήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σημαντικότερο πράγμα είναι να διαγνώσετε τα συναισθήματα των άλλων, πριν καταλήξετε σε αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σας. Ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τις συνεργασίες σας, θα κρίνει το αποτέλεσμα. Θέματα καριέρας θα δοκιμαστούν και θα δείξετε μία δυναμική διάθεση. 

ΙΧΘΥΕΣ

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα είναι για σας ένα εμπόδιο για την ονειροπόλα διάθεση που σας διακατέχει. Προσπαθήστε να ανταπεξέλθετε με ρεαλιστικό τρόπο και να ακολουθήσετε μία πιο δυναμική στάση. Μικρές δυσκολίες θα σας αιφνιδιάσουν, αλλά θυμηθείτε ότι θα κρατήσουν για λίγο.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση