Τα ζώδια της Πέμπτης 30 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 30 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η αίσθηση της ελευθερίας και της απομάκρυνσής σας από περιορισμούς, δεν σας επιτρέπει να αναλάβετε ευθύνες και υποχρεώσεις. Ίσως, η ανάγκη να αποσυμφορηθείτε από την ρουτίνα και την καθημερινότητα, σας οδηγήσει σε ενέργειες που ίσως αργότερα μετανιώσετε. Προχωρήστε με αργά βήματα και σταθερότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συλλογική σκέψη και η πρακτική στάση, θα βοηθήσει να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις όπου αυτό απαιτείται. Εάν νιώσετε μία πίεση από τους άλλους γύρω σας, προσπαθήστε να ελιχθείτε με διπλωματικό τρόπο. Εστιάστε στην υγεία σας και αποβάλλετε το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις πριν λάβετε αποφάσεις, καλό θα ήταν να παρακολουθήσετε τις αντιδράσεις των άλλων. Αποφύγετε υπέρμετρα πράγματα και στηριχτείτε στα εχέγγυα σας. Ο έρωτας και η διασκέδαση, είναι στοιχεία που θα σας χαλαρώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας, ιδίως όταν σας οδηγούν σε υπερβολές και σας γεμίζουν αρνητικές σκέψεις. Συγκεντρωθείτε σε ζητήματα που σας είναι εύκολη η ολοκλήρωσή τους και εξετάστε τα στοιχεία που σας δίνονται. Εάν νιώσετε μπερδεμένοι, συμβουλευτείτε έμπιστα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας συναντήσεων, θα υπάρξουν εκπλήξεις και θα δείτε υπό μία άλλη οπτική τα πράγματα γύρω σας. Οι συνεργασίες σας θα βελτιωθούν, ιδίως αυτές που αφορούν άτομα του γυναικείου φύλου. Εστιάστε από που προέρχονται οι συναισθηματικές σας μεταβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό σας χώρο, ίσως δεχθείτε προκλήσεις που μπορούν να σας οδηγήσουν σε μετέωρη κατάσταση. Συγκεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε να κάνετε και συζητήστε με τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτό. Σε συζητήσεις, η ειλικρίνεια θα είναι το βάθρο για μία καλή συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ

Ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα και αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα που έχει δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα μεταξύ σας. Μία ιδιαίτερη ευαισθησία προς τις δυσκολίες των άλλων, θα σας φέρει πιο κοντά και θα έχετε την πρόθεση να τους υποστηρίξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συναισθηματική σας φόρτιση, μπορεί να σταθεί ως φρένο στις επιθυμίες και στις προσδοκίες σας. Θυμηθείτε ότι, θα περάσει εάν εσείς το θελήσετε και το επιδιώξετε. Ασχοληθείτε με θέματα που σας δίνουν χαρά και ενισχύουν την φαντασία και την έμπνευση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο δυναμισμός και η θετική σας ενέργεια, είναι τα εχέγγυα για την επαγγελματική σας πορεία. Συμβόλαια και συμφωνίες, θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη, απλώς αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας, όπου αυτό χρειάζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας θα γεμίσουν με χαρά και ζωτικότητα το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Δημιουργείστε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα με την θετική σας ενέργεια και προχωρήστε τα σχέδια σας. Θέματα που έχουν να κάνουν με την υλική σας ασφάλεια, θα ευνοηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περιορίστε τα αρνητικά συναισθήματα εάν υπάρχουν και μην προκαλείτε συζητήσεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις σας. Θέματα που έχουν να κάνουν με νομικά ή την ανώτερη εκπαίδευση, θα τα επεξεργαστείτε και θα συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, θα δείξετε μεγαλύτερη ευαισθησία. Φανείτε προσεχτικοί, ιδίως σε τρίτα άτομα που τυχόν μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την διάθεση σας. Αν μπορείτε, βρεθείτε με άτομα που είναι της απολύτου εμπιστοσύνης σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση