Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Σε αποφάσεις που πρέπει να λάβετε δεν έχετε την απαραίτητη πυγμή ή αποφασιστικότητα, γι’ αυτό μετριάστε τις ενέργειες σας. Μία έντονη κινητικότητα μπορεί να υπάρξει γύρω σας, χωρίς όμως να σας δίνει το έναυσμα να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην επαγγελματική σας ζωή, τα πράγματα θα κυλήσουν με μία ηρεμία, δίνοντας σας την ευκαιρία να ενισχύσετε τις δεξιότητες σας. Μία εύθυμη διάθεση προς τον κοινωνικό τομέα, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας. Η ζεστασιά και η δοτικότητα, θα σας φέρει κοντά με τους αγαπημένους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν οι συζητήσεις με κοντινά σας πρόσωπα. Ελέγξτε τις αντιδράσεις και την συμπεριφορά σας, ιδίως όταν νιώσετε ότι βγαίνετε εκτός ορίων. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε αθλητικές ή σωματικές δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν σε υπερβολικό βαθμό υποθέσεις του παρελθόντος που έχουν να κάνουν με παρασκήνια ή κρυφές καταστάσεις. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και αποφύγετε συμπεράσματα, ιδίως όταν δεν έχετε μπροστά σας μία ολοκληρωμένη εικόνα.

ΛΕΩΝ

Η πρόθεση να βρεθείτε με φίλους ή νέα πρόσωπα από τον κοινωνικό κύκλο, θα σας κάνει ευδιάθετους. Οι επικοινωνίες σας θα βελτιωθούν και θα έχετε το περιθώριο να αναπτυχθείτε σε νέα πράγματα. Ενισχύστε τα εχέγγυα σας, που στο μέλλον θα γίνουν βάθρα για την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα αρνητικό κλίμα μπορεί να λάβετε από το γύρω περιβάλλον και αυτό, θα σας κρατήσει μακριά από σχέδια που έχετε οργανώσει. Θυμηθείτε ότι, οι προκλήσεις μπορεί να σας κουράζουν από την μία πλευρά, από την άλλη όμως, μπορούν να σας ωθούν προς το καλύτερό σας.

ΖΥΓΟΣ

Ασχοληθείτε με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με οικονομικά ή με την παιδεία, καθώς έχετε την απαραίτητη συγκέντρωση και διάθεση να τα επιλύσετε. Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και να επιλυθούν παρεξηγήσεις που υπήρξαν στο παρελθόν. Διασκεδάστε και χαλαρώστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρελθοντικά μυστικά μπορεί να σας απασχολήσουν και να δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην μέρα σας. Η μέρα, δεν χαρακτηρίζεται από τις πιο ευχάριστες, όμως η τόλμη και το θάρρος που διαθέτετε, θα σας δώσουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία εύνοια στα οικονομικά σας, θα σταθεί ως βάθρο σε αγορές ή μικρές επενδύσεις που θέλετε να κάνετε. Η ευχάριστη διάθεση που σας διακατέχει, θα εκμηδενίσει αντιπαραθέσεις και αναστολές που έχουν σταθεί εμπόδιο στην επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητα σας θα είναι αρκετά έντονη και θα απορροφήσει ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας σας. Η ενασχόληση σας με υποχρεώσεις ή υπέρμετρες ευθύνες, θα σας οδηγήσει σε σωματική και ψυχολογική κούραση. Προσπαθήστε να τις μετριάσετε ανάλογα με την σοβαρότητα τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ενασχόληση σας με επαγγελματικά θέματα, θα σας κρατήσει συγκεντρωμένους. Η ικανότητα σας να ενοποιείτε ομάδες και να δημιουργείτε κοινούς στόχους, φέρνει ουσιαστικά αποτελέσματα. Το φλερτ και ο έρωτας, θα σας ενθουσιάσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία στροφή προς το σπίτι ή σε χώρους που νιώθετε άνετα, θα σας κρατήσει μακριά από ρίσκα και κινδύνους. Η ψυχολογία σας δεν κρίνετε κατάλληλη για να λάβετε μέρος σε ανταγωνισμούς ή αντιπαραθέσεις. Βαδίστε πιο αργά και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Τα οικονομικά σας, ευνοούνται.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση