Τα ζώδια της Τρίτης 28 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 28 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η πρακτική στάση που θα κρατήσετε απέναντι στα πράγματα, θα βοηθήσει να διατηρήσετε τον έλεγχο όπου αυτό χρειάζεται. Αποφύγετε επιπολαιότητες και αδυναμίες, που μπορούν να σας οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και αποβάλλετε το άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάντε μία αναδρομή στο παρελθόν και συνειδητοποιήστε τα λάθη που έχουν γίνει. Η στάση αυτή, θα βοηθήσει να τα χαρακτηρίσετε ως εμπειρίες του παρελθόντος και να οδηγηθείτε με δυναμισμό προς το μέλλον. Η διασκέδαση, ό έρωτας, το φλερτ, είναι στοιχεία που σας απομακρύνουν από την ρουτίνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τάση για ενότητα και ομαδικότητα θα βοηθήσουν τις σχέσεις σας και θα βελτιώσουν την επικοινωνία σας. Ίσως, υπάρξουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις, ιδίως με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας θα διευθετηθούν και θα τα ενισχύσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας τις απότομες συναισθηματικές μεταβολές και την συναισθηματική αστάθεια, προχωρήστε στα σχέδια σας με πιο αργά βήματα. Σήμερα, ίσως δεν βρίσκεστε στην κατάλληλη θέση για νέες ενάρξεις, χωρίς όμως αυτό να σας περιορίζει να εστιάσετε στις συνεργασίες σας.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, είναι αρκετά διφορούμενη, καθώς οι απαντήσεις που θα λάβετε θα έχουν σχέση με τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν. Σήμερα, μπορεί να δεχθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο επισκέψεις που θα σας βάλουν σε σκέψεις και θα παρατηρήσετε μία διαφορετική οπτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχοληθείτε με πιο ευχάριστα πράγματα και αποφύγετε να μένετε σε αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, βοηθά να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη και την ευτυχία. Επιδιώξτε να βρεθείτε με φίλους ή άτομα που θα σας κάνουν να περάσετε θαυμάσια.

ΖΥΓΟΣ

Μην αφήσετε τις δυσκολίες και τις εντάσεις του παρελθόντος να σταθούν εμπόδιο στην προσωπική σας εξέλιξη. Η μέρα, καλεί να πάρετε μία ανάσα και να μείνετε μακριά από ευθύνες και υποχρεώσεις. Επαναπροσδιορίστε την στάση σας, ιδίως σε συναισθηματικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση να συμμετέχετε σε νέα προγράμματα και να συνεργαστείτε με καινούργια πρόσωπα, θα αυξήσει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας. Επαγγελματικές συμφωνίες που έχετε στο πλάνο σας, θα πάρουν θετική τροπή και θα ευνοήσουν τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ζωτικότητα και η ενεργητικότητα που δείχνετε απέναντι στην ερωτική σας ζωή, θα επαναφέρουν την σχέση σας στην αρχική της μορφή. Η έντονη ερωτική διάθεση, θα σας οδηγήσει σε ενέργειες που θα χαρίσουν χαρά στον σύντροφό σας. Προσοχή σε τρίτα πρόσωπα που επιθυμούν να εισβάλλουν αρνητικά στην σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν παρατηρήσετε αρκετά οξύθυμο τον εαυτό σας, μείνετε μακριά από συζητήσεις που έχουν να κάνουν κυρίως με οικονομικά, δάνεια και κληρονομικά θέματα. Ασχοληθείτε με την οργάνωση μακρινών ταξιδιών, που θα σας χαρίσουν ευτυχία. Προσέξτε την συμπεριφορά σας, απέναντι σε τρίτους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μείνετε μακριά από υποθέσεις που μπορεί να ενισχύουν τις αδυναμίες και τις ενοχές σας. Εστιάστε σε πιο επιφανειακά ζητήματα και αφήστε τον χρόνο να καθορίσει το αποτέλεσμα. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας. Αποκαλύψεις θα σας εκπλήξουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να κρατήσετε μακριά αρνητικά άτομα και να οδηγηθείτε σε αμφιβολίες και διλλήματα. Μπορεί να συμβούν παράξενα και απρόοπτα πράγματα, σήμερα, χωρίς όμως να έχετε την διάθεση να ασχοληθείτε μαζί τους. Αποφύγετε ρίσκα και ιδέες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση