Τα ζώδια της Κυριακής 15 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 15 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία με άτομα που συνεργάζεστε θα βελτιωθεί και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις που θα σας βγάλουν από δυσκολίες ή εμπόδια που έχουν εμφανιστεί. Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί, που θα φέρει την ισορροπία στις σχέσεις σας. Τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σας, θα ανανεώσουν την διάθεση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις θα διαμορφώσουν το πρόγραμμα της ημέρας. Λογαριασμοί, τηλεφωνήματα, αλληλογραφίες, θα σας απασχολήσουν και μπορεί να σας αγχώσουν. Προσπαθήστε να λειτουργήσετε με πειθαρχία και να μην αφήνετε τις υπερβολές να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οργανώστε νέα επαγγελματικά σχέδια που θα σας απασχολήσουν στο μέλλον. Συζητήστε με άτομα που είναι καταρτισμένα ή έχουν εμπειρία, και μπορούν να σας βοηθήσουν στο να προγραμματίσετε με επιτυχία τα σχέδιά σας. Το φλερτ και η διασκέδαση, θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπερβολές και υπέρμετρες συμπεριφορές θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας και  θα νιώσετε άγχος και στρες. Διατηρείστε την σκέψη σας καθαρή και βρεθείτε με φίλους ή άτομα εμπιστοσύνης που μπορούν να σας συμβουλέψουν. Παρασκήνια ή αποκαλύψεις θα έρθουν στο φως.

ΛΕΩΝ

Μία έντονη κινητικότητα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, δεν είναι η κατάλληλη για να λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Θέματα σχέσεων ή συνεργασίες θα σας αλλάξουν την οπτική, καθώς απρόοπτα γεγονότα θα εκδηλωθούν στην διάρκεια της ημέρα. Ευνοούνται οι έξοδοι στην φύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ρομαντισμός και η ζεστασιά που θα εκδηλώσετε προς τον σύντροφό σας, θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή και θα έρθετε πιο κοντά. Στα επαγγελματικά σας, θα υπάρξει ένα ήρεμο περιβάλλον και θα σας δώσει την ευκαιρία να αξιολογήσετε στοιχεία που έχετε στα χέρια σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι συζητήσεις σε ζητήματα που σας προκάλεσαν ενδιαφέρον, θα πρέπει να γίνουν σε χαμηλούς τόνους και να ελέγξετε τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας, όσο και των δικών σας. Τα ξεκαθαρίσματα που έχετε υπόψιν, ίσως δεν είναι η κατάλληλη ώρα να τα υποστηρίξετε, αφήστε τα για άλλη μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι παρασκηνιακές υποθέσεις που έχουν βγει στην επιφάνεια, θα απαιτήσουν λογική και σοφία για να μην οδηγηθείτε σε λάθος συμπεράσματα. Περιορίστε τις σκέψεις σας και μην τις αφήσετε να πλανώνται στην σφαίρα της φαντασίας σας.  Ηρεμίστε και διοχετεύστε την ενέργεια σας σε δημιουργικές ιδέες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, σας ωθεί να κάνετε νέα ανοίγματα και να ρισκάρετε σε θέματα που έχετε φτιάξει την κατάλληλη υποδομή. Συνεργασίες, θα βελτιωθούν και θα έχετε το περιθώριο να αναπτύξετε σχέδια που έχουν προγραμματιστεί από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η στιβαρότητα και η σταθερότητα που θα δείξετε απέναντι στα επαγγελματικά σας, θα σας κάνουν να νιώσετε την ασφάλεια που ίσως έχετε ανάγκη. Οργανώστε εκδηλώσεις ή εξόδους, η επαφή σας με νέα πρόσωπα θα ανανεώσει την ψυχολογία σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία ευχάριστη διάθεση είναι το κίνητρο να ασχοληθείτε με πιο χαλαρές υποθέσεις και να ταξιδέψετε σε εξοχικά μέρη. Η διασκέδαση και οι νέοι έρωτες, είναι στα πρώτα ενδιαφέροντα σας και θα σας ενθουσιάσουν. Η τύχη είναι με το μέρος σας, επομένως εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά και θέματα της υλικής σας ασφάλειας, θα προσπαθήσετε να τα επανεξετάσετε και να χαράξετε νέα σχέδια. Μπορεί να εμφανιστούν παρασκήνια ή κρυφές καταστάσεις οι οποίες θα σας εκπλήξουν, ενώ ταυτόχρονα θα κεντρίσουν την προσοχή σας και μπορεί να νιώσετε μία μικρή συναισθηματική πίεση.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση