Τα ζώδια της Δευτέρας 27 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 27 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα ευνοηθεί και θα επανεξετάσετε πλάνα που θα φέρουν θετική εξέλιξη. Μείνετε συντονισμένοι και συγκεντρωμένοι στα δεδομένα που έχετε και ψάξτε νέους τρόπους που θα βοηθήσουν να συγκεντρώσετε περισσότερα στοιχεία για θέματα καριέρας ή τα επαγγελματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προγραμματίστε συναντήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην αφήνετε ζητήματα ρουτίνας να εμποδίσουν την εξωτερίκευση θετικών σας συναισθημάτων. Θέματα που έχουν να κάνουν με την ανώτερη εκπαίδευση, θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τάση να μείνετε λίγο μόνοι και να ονειρευτείτε, σας κρατά μακριά από ζητήματα ή αποφάσεις ρίσκου. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε μέσα σας και να μετριάσετε τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες, που μπορεί να υπάρχουν σε υπερβολή. Ένα γυναικείο πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επανεξετάστε με λεπτομέρεια τα επαγγελματικά σας ζητήματα και προσδιορίστε νέα πλάνα που θα σας οδηγήσουν στην εξέλιξη. Προσοχή, μην χάσετε τον στόχο σας σε υπερβολικές αναλύσεις. Οι επικοινωνίες με συγγενικά πρόσωπα θα βελτιωθούν και οι σχέσεις σας, θα στηριχτούν σε ένα θετικό κλίμα.

ΛΕΩΝ

Ελέγξτε τα επαγγελματικά σας ζητήματα, τόσο όσο να σας ευνοούν οι συνθήκες γύρω σας. Προσπαθήστε να μην υπερβάλετε, ιδίως σε σκέψεις και ενέργειες που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος αποτελέσματα. Μια βόλτα στη φύση, θα σας χαρίσει ευεξία και θα σας χαλαρώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα που έχουν να κάνουν με μακρινούς προσδιορισμούς, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Θερμά συναισθήματα θα αναζωπυρώσουν τις σχέσεις σας και θα νιώσετε μία εσωτερική γαλήνη. Για τους ελεύθερους, νέοι έρωτες θα εμφανιστούν.

ΖΥΓΟΣ

Η συμβουλή της ημέρας, είναι η ψυχραιμία και να προσπαθήστε να μην μεγαλοποιείτε καταστάσεις. Αποφύγετε άτομα που έχουν ένα αρνητικό παρελθόν, τα οποία μπορεί να σας διαβάλλουν και να σας απομακρύνουν από τα σχέδια σας. Παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις θα έρθουν στην επιφάνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και ακραίο, θα σας κρατήσει ενεργούς και θα σας χαρίσει την περιπέτεια. Οι σχέσεις σας με το συγγενικό περιβάλλον, θα βελτιωθούν και θα μπορέσετε να συζητήσετε σε ήρεμους τόνους θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιορίστε την συμπεριφορά σας, ιδίως αν εμφανιστεί μία ψυχρότητα στις σχέσεις σας. Ασχοληθείτε με θέματα υλικής ασφάλειας και βάλτε σε τάξη ό,τι σας μπερδεύει. Συμβουλευτείτε έμπιστα πρόσωπα και μην αφήνετε τις ευκαιρίες να περνούν ανεκμετάλλευτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, η διάθεση να το ρίξετε έξω και να αφήσετε πίσω σας ευθύνες και υποχρεώσεις, θα βελτιώσει την συναισθηματική σας κατάσταση. Οργανώστε μακρινά ταξίδια, που έχουν στόχο την ψυχαγωγία και την περιπέτεια. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην επιτρέψετε στην αρνητική σας κατάσταση να σταθεί εμπόδιο στα μελλοντικά σας σχέδια. Διοχετεύστε την ενέργεια σας, σε πιο δημιουργικές ενασχολήσεις και αφήστε τα δύσκολα για αύριο. Θέματα που έχουν να κάνουν με εκκρεμότητες, δάνεια και γενικότερα τα οικονομικά σας, θα ευνοηθούν κατά την διάρκεια της ημέρας.

ΙΧΘΥΕΣ

Προγραμματίστε τα καταναλωτικά σας σχέδια, να βρίσκονται εντός των ορίων και των πλαισίων που εσείς θέλετε. Η τάση να κάνετε δώρα και να ευχαριστήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα, θα βελτιώσει την διάθεση σας. Η σχέση με τον σύντροφό σας, θα ευνοηθεί και θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε προς το καλύτερο τις συνθήκες που βιώνετε.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση