Τα ζώδια της Κυριακής 26 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 26 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας θέματα, φαίνεται να υπάρχει μία ήρεμη αντιμετώπιση από πλευράς σας και αυτό, σας ευνοεί. Χρήματα που πηγάζουν από προσπάθειες που έχετε καταβάλλει στο παρελθόν, θα βοηθήσουν να βάλετε σε μία τάξη την καθημερινότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις και θέματα που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση, ιδίως αν δεν έχετε την πρόθεση να τα αντιμετωπίσετε. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Επαναπροσδιορίστε την θέση σας, ιδίως σε ερωτικά ζητήματα. Βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις που έχουν να κάνουν με παρασκήνια και με κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι σε απρόοπτα, που ενδεχομένως να σας οδηγήσουν σε εντάσεις και συγκρούσεις. Οικονομικά, δάνεια, κληρονομικά ζητήματα, θα ευνοηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μιλήστε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και μπορούν να σας καθοδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Η διάθεση να δημοσιοποιήσετε τα σχέδια σας και να συμφιλιωθείτε με άτομα που υπήρχαν στο παρελθόν συγκρούσεις, θα φέρει μία ισορροπία στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Δείξτε την ανάλογη σοβαρότητα σε καίρια ζητήματα και αντιδράστε με έναν δυναμικό τρόπο. Οι συναντήσεις με οικεία πρόσωπα, μπορεί να απαιτήσουν μεγαλύτερη προσοχή, καθώς μικρά εμπόδια θα φέρουν δυσκολίες στην επικοινωνία σας. Επανεξετάστε πλάνα που έχουν να κάνουν με την ομαδικότητα και τις συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχοληθείτε με υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικά ή με θέματα παιδείας. Η διεύρυνση νέων οριζόντων, θα εμβαθύνει τις σκέψεις σας προς την εσωτερική σας φωνή. Οργανώστε σχέδια και ταξιδέψτε σε νέους τόπους που θα σας χαρίσουν την περιπέτεια.  

ΖΥΓΟΣ

Αποκαλύψεις σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και μπορεί να σας προκαλέσουν κάποιο άγχος. Βασιστείτε στην διαίσθηση σας, ιδίως πριν κρίνετε απαραίτητο να πάρετε αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ειλικρινής διάθεση θα βρει την ανάλογη ανταπόκριση από τους άλλους γύρω σας και θα μπορέσετε να επανεξετάσετε τα πλάνα που έχετε βάλει στο πρόγραμμα. Μην προσπερνάτε αρνητικές συμπεριφορές κάποιων ατόμων, που μπορούν να σας επηρεάσουν αρνητικά στον ψυχολογικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα ρουτίνας θα απορροφήσουν ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας σας και θα νιώσετε μία μικρή δυσφορία. Μην πιέζετε τον εαυτό σας περισσότερο από τις αντοχές του. Ίσως, είναι μία περίοδο χαλάρωσης για σας και έπειτα θα επανέρθετε σε γρήγορους ρυθμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά σχέδια που θα αποδώσουν στο μέλλον. Συζητήστε με άτομα που σας ενδιαφέρουν και βρείτε μία χρυσή τομή που θα σας δώσει το περιθώριο να στηρίξετε με σταθερότητα τα βήματα σας. Φλερτάρετε και διασκεδάστε, εξάλλου το αξίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία υπερβολική ευαισθησία θα σας ωθήσει να μείνετε στο σπίτι και να περιορίσετε τις έντονες δραστηριότητες. Σε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με τα ερωτικά σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην προβάλλετε προκαταλήψεις και στερεότυπα του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αποφασιστικότητα σας και η κυρίαρχη στάση απέναντι στα πράγματα θα ευνοήσει τις αποφάσεις σας, ακόμα και αν τα πράγματα γύρω σας, δεν δείχνουν μία σταθερότητα. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες θα ενισχύσουν την θετική διάθεση και την ενεργητικότητα σας. Προσπαθήστε να αποβάλλετε το άγχος.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση