Τα ζώδια του Σαββάτου 25 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 25 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, καλό θα ήταν πριν προχωρήσετε στα νέα σας σχέδια να συνειδητοποιήσετε λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν. Η στάση αυτή, θα σας βοηθήσει να μην επαναλάβετε τις ίδιες κινήσεις που ορίστηκαν άκαρπες στο παρελθόν. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Ευνοούνται ταξίδια, έρωτες και θέματα ανώτερης εκπαίδευσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα φιλανθρωπικά συναισθήματα, θα διοχετεύσουν δημιουργικά την ενέργεια σας και θα μπορέσετε να αποσυμφορηθείτε από την αρνητική ένταση που πιθανόν, να σας διακατέχει. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τον έλεγχο σε υπερβολικά συναισθήματα που δημιουργούν εμπόδια στις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να προγραμματίσετε μελλοντικά σχέδια και να οργανώσετε με ευελιξία τις προσδοκίες σας. Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σε τυχόν προκλήσεις που πρόκειται να εμφανιστούν. Η φιλική σας διάθεση, θα βρει την ανάλογη ανταπόκριση από τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επισκέψεις που τυχόν θα υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο, θα έχουν έναν τόνο ενθουσιασμού και παρότρυνσης για νέες ενάρξεις. Οι συζητήσεις που θα υπάρξουν με τον σύντροφό σας, καλό θα ήταν να εξελιχθούν σε χώρους που σας χαλαρώνουν ή που σας εμπνέουν.

ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε με ευχάριστα θέματα και διοργανώστε εκδηλώσεις που θα σας διασκεδάσουν. Η επαφή σας με νέα πρόσωπα ή άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, θα εκδηλώσουν την δημιουργικότητα σας. Η τύχη, είναι με το μέρος σας. Ένας νέος έρωτας θα σας συναρπάσει, χωρίς όμως να υπόσχεται μακροχρόνια διάρκεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι κατάλληλη για να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και αθέμιτους ανταγωνισμούς. Αποσυρθείτε από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και εστιάστε στο κέντρο σας. Βρείτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Συμβόλαια, συμφωνίες, αγορές και επενδύσεις, ευνοούνται κατά την διάρκεια της ημέρας, με προϋπόθεση να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας και να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους που έχετε θέσει. Οι επικοινωνίες σας θα βελτιωθούν, διατηρήστε όμως, επιφυλάξεις σε άτομα που έχουν αρνητική διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας θα ευνοήσουν τους στόχους και τα όνειρα σας, καθώς θα ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σας. Δείξτε προσοχή στις διαθέσεις των άλλων. Μια έξοδος, θα σας φέρει κοντά με τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας εκνευρισμός, ίσως, εμφανιστεί κατά την διάρκεια της ημέρας, δεσμεύοντας έτσι τα  «θέλω» και τις επιθυμίες σας. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και καταθέστε τις ανησυχίες σας. Ζητήστε την συμβουλή τους, αν αυτό το έχετε ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν θέματα καθημερινότητας και θα προσπαθήσετε να τα βάλετε σε μία τάξη. Σκεφτείτε με βάση την σοβαρότητα τους και έπειτα ενεργείστε ανάλογα. Θέματα σχέσεων, θα εμφανίσουν μικρές δυσκολίες. Η ψυχραιμία είναι το κλειδί της ημέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πνεύμα της αντισυμβατικότητας θα σας οδηγήσεις σε πρωτότυπες ενέργειες, χωρίς όμως να εκλείπει η πιθανότητα, του να το μετανιώσετε αργότερα. Βρεθείτε με φίλους και διασκεδάστε. Η συμμετοχή σας σε νέες κοινωνικές δραστηριότητες, θα ενισχύσει την ομαδικότητα και δοτικότητα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρακτική και η σταθερή στάση απέναντι σε επαγγελματικά θέματα, θα σας ευνοήσει και θα βοηθήσει να κάνετε μία γρήγορη αναδρομή στο παρελθόν, κοιτώντας τις επιτυχίες σας. Φροντίστε την υγεία σας, βάζοντας την άθληση και την υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητα σας. Αποβάλλετε το άγχος.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση