Τα ζώδια της Παρασκευής 24 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 24 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Σε συζητήσεις που πρόκειται να κάνετε κατά την διάρκεια της ημέρας, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεχτικοί και να προσπαθήσετε να τις κρατήσετε σε χαμηλούς τόνους. Η διάθεση να επανεξετάσετε ζητήματα καριέρας, ίσως σας κουράσει ψυχικά και σας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις, θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και θα προσπαθήστε να εξαντλήσετε τα περιθώρια που σας έχουν δοθεί για την διερεύνηση τους. Ακολουθήστε το ένστικτο και την διαίσθηση σας, αντλώντας δύναμη από την εσωτερική σας φωνή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, είναι αρκετά δύσκολη για σας και μπορεί να νιώσετε μία μικρή εξάντληση. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα ταξίδια ή στις αποδράσεις, που θα σας χαρίσουν μία νότα χαλάρωσης. Το κλειδί, σήμερα, για να επανδρώσετε τις σχέσεις σας, είναι η συμφιλίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, η μέρα, είναι γεμάτη ενέργεια και εσείς θα μπορέσετε να επαναξιολογήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, με κάθε λεπτομέρεια. Οι συνεργασίες σας, θα έχουν την τάση να δημιουργήσουν εντάσεις, γι’ αυτό μείνετε προσεκτικοί σε αποφάσεις και δράσεις. Ακολουθήστε τον δρόμο της καρδιάς σας. Θέματα υλικής ασφάλειας, ευνοούνται.  

ΛΕΩΝ

Η διάθεση σας να ανοίξετε νέους δρόμους και να οδηγηθείτε σε νέους ορίζοντες, θα σας γεμίσει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις που υπήρξαν στο παρελθόν. Ο έρωτας και το φλερτ, δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα στην μέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, δεν σας δίνει με ευκολία το προβάδισμα για νέα σχέδια. Οι τομείς που σας ενδιαφέρουν θα έχουν την τάση να ενισχύσουν την έμπνευση και την φαντασία σας. Αφήστε την μέρα να περάσει, χωρίς άγχος και αρνητικές σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Η αντιληπτικότητα που σας διακατέχει, βοηθά να διαγνώσετε τα αληθινά συναισθήματα των άλλων και να πράξετε ανάλογα. Η ευχέρεια του λόγου που διαθέτετε, είναι προσόν στις επικοινωνίες σας, ιδίως με το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Μέσω μιας ρομαντικής διάθεσης θα υπάρξουν τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υποχρεώσεις και οι υπερβολικές ευθύνες που μπορεί να έχετε επωμιστεί αυτή την περίοδο, θα μειώσουν τους ρυθμούς σας και θα εμφανίσουν συμπτώματα κόπωσης, σωματικής και ψυχολογικής. Απομακρύνετε το άγχος και διοχετεύστε την ενέργεια σας σε πιο δημιουργικές ενασχολήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, ευνοεί να ασχοληθείτε με επαγγελματικά ζητήματα που θα χρειαστούν τόλμη και θάρρος. Οι συλλογικές σκέψεις και η καθαρότητα του νου, είναι στοιχεία που θα κάνουν την διαφορά και αυξάνουν την δυναμικότητα σας. Θέματα ανώτερης εκπαίδευσης και νομικά, ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσωτερικές συγκρούσεις μπορεί να δημιουργήσουν άγχος και έντονο στρες, στην περίπτωση που δεν τις εξωτερικεύσετε με δημιουργικό χαρακτήρα. Ασχοληθείτε με αθλητικές ή σωματικές δραστηριότητες, που θα αποβάλλουν την ένταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις, όπου οι συνθήκες δεν δείχνουν σταθερότητα και ευελιξία. Προσπαθήστε να είστε πιο αντικειμενικοί απέναντι σε γεγονότα που εξελίσσονται, ιδίως σε απρόοπτους χρόνους. Ισορροπήστε συναισθηματικά, βρίσκοντας νέα πράγματα που θα σας ενθουσιάσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Στα επαγγελματικά σας, θα έχετε την κατάλληλη ενέργεια για να αντιμετωπίσετε με σθένος και θάρρος τις δυσκολίες που έχουν υπάρξει. Εκμεταλλευτείτε την ευχάριστη διάθεση και τις ευκαιρίες που εμφανίζονται. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και ιδίως οι ερωτικές, θα δοκιμαστούν.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση