Τα ζώδια της Πέμπτης 23 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 23 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Σε περιστάσεις που υπάρχει το ενδεχόμενο εκμετάλλευσης, μην αφήσετε την υπερβολική ευαισθησία να καθοδηγήσει τα συμπεράσματα σας. Ελέγξτε τα συναισθήματα σας και μην προχωρείτε σε οριστικές αποφάσεις. Εστιάστε σε πιο επιφανειακά θέματα και αφήστε τις δυσκολίες για άλλη μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορείτε με άνεση να προγραμματίσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να συναντήσετε άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Οι συνεργασίες σας ευνοούνται, ιδίως με άτομα του γυναικείου φύλου. Η φιλική σας διάθεση, θα βρει την ανάλογη ανταπόκριση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επισκέψεις που θα εξελιχθούν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα έχουν ένα ενδιαφέρον στίγμα και μπορεί να επισπεύσετε την ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Οι συζητήσεις που θα επέλθουν, καλό θα είναι να συμβούν στα πλαίσια μίας εξόδου. Ευνοούνται θέματα υλικής ασφάλειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν την ώθηση να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας και παράλληλα σας χαλαρώσουν. Η επαφή σας με κόσμο, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας σε πρωτότυπα θέματα. Ο έρωτας και το φλερτ, θα σας ανανεώσουν και θα σας διασκεδάσουν.

ΛΕΩΝ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, δεν βοηθά να συμμετέχετε ενεργά σε πλάνα που έχετε προσχεδιάσει. Αφήστε την μέρα να περάσει ελεύθερα. Μπορεί να σας ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και να σας οδηγήσουν στην επανένωση ή αναζωπύρωση ερωτικών σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικοινωνήστε με φίλους ή κοινωνικές ομάδες που θα σας εμπλουτίσουν με ιδέες και θα ανανεώσουν την διάθεση σας. Επαγγελματικές συμφωνίες ή συμβόλαια θα έχουν θετικά αποτελέσματα και θα μπορέσετε παράλληλα να εμπλουτίσετε τα ταλέντα και τις καλλιτεχνικές σας τάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Δείξτε λίγη προσοχή σε άτομα που δείχνουν ότι, δεν έχουν τις δικές σας αγνές προθέσεις. Βαδίστε με πιο αργά βήματα και επαναπροσδιορίστε την θέση σας. Μικρές δυσκολίες θα εμφανιστούν στην ανώτερη εκπαίδευση και θα ζητήσετε την συμβουλή από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε δραστηριότητες που θα σας χαρίσουν ευεξία. Η άθληση, η γιόγκα μια βόλτα, είναι κατάλληλα για την αποφόρτιση της αρνητικής ενέργειας. Δικαστικά θέματα θα ευνοηθούν, με μικρές δυσκολίες σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυταπάτες και σκέψεις που εντείνουν την φαντασία σας, δεν αφήνουν την λογική σας να κυριαρχήσει. Παρασκηνιακά, ιδίως σε οικονομικά ζητήματα, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα προσπαθήσετε να τα βάλετε σε μία τάξη. Βρεθείτε καλύτερα με άτομα απολύτου εμπιστοσύνης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανυπακοή και το πνεύμα ελευθερίας που σας διακατέχει, σήμερα, γίνονται τα εφαλτήρια για την κατάκτηση των ονείρων σας. Μην βιαστείτε στις αποφάσεις σας και βάλτε φρένο, όταν αυτό χρειάζεται. Σε θέματα σχέσεων, θα έρθουν θετικές αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αυστηρή στάση που θα διατηρήσετε απέναντι στις σχέσεις σας, θα μειώσει τις εισβολές από αρνητικά άτομα. Η μέρα, σήμερα, μπορεί να μην είναι κατάλληλη για να αναλάβετε υποχρεώσεις και ευθύνες, αλλά σας δίνει το περιθώριο να επεξεργαστείτε τα δεδομένα για την προσωπική σας ευτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεκάθαρα συναισθήματα, στηριζόμενα στην ειλικρίνεια, θα επαναφέρουν την ισορροπία στις σχέσεις σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Οργανώστε μακρινά ταξίδια, αναψυχής ή επαγγελματικού περιεχομένου.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση