Τα ζώδια της Τρίτης 21 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 21 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία στο συναδελφικό περιβάλλον σας, θα βελτιωθεί και αυτό, θα σας δώσει το περιθώριο να επαναφέρετε ένα θετικό κλίμα, ιδίως αν στο παρελθόν έχουν υπάρξει έντονοι ανταγωνισμοί. Οι συνεργασίες που αφορούν άτομα του γυναικείου φύλου, θα έχουν την δυνατότητα να εξελιχθούν σε πιο γρήγορους ρυθμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυσάρεστες απαντήσεις μπορεί να λάβετε στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, χωρίς όμως να σας κάνει να παραιτηθείτε, αντ’ αυτού θα γίνετε πιο αποδοτικοί στο μέλλον. Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα ή παρεξηγήσεις, ιδίως αν αφορούν την σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση να ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα ή να διοργανώσετε κοινωνικές εκδηλώσεις, θα χαρίσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στην μέρα σας. Βρεθείτε σε φιλικό κύκλο και εξωτερικεύστε τα συναισθήματα σας. Νέοι έρωτες θα στιγματίσουν την μέρα σας και θα σας ενθουσιάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν είναι κατάλληλη για να συμμετέχετε σε ρίσκα ή νέες ενάρξεις. Αφήστε την μέρα να περάσει, χωρίς να υπάρξουν πολλές πιέσεις. Μειώστε την φαντασία σας, ιδίως όταν σας οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και ζητήστε την συμβουλή τους.

ΛΕΩΝ

Η διάθεση να ελέγξετε εις βάθος τα επαγγελματικά σας, δίνει το περιθώριο της εξέλιξης. Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Οι επικοινωνίες σας θα βελτιωθούν και θα μπορέσετε να τις επαναφέρετε στην αρχική τους μορφή, ιδίως με άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοούνται συμβόλαια και συναντήσεις, δίνοντάς σας το περιθώριο να αυξήσετε τα έσοδα. Η πρόθεση να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας, με δώρα και την δοτικότητα σας, θα σας φέρουν πιο κοντά. Μια έξοδος θα βελτιώσει την σχέση με τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις ή συναντήσεις που στηρίζονται σε οικονομικά θέματα, διότι θα προκύψουν εντάσεις και καυγάδες. Προσέξτε την συμπεριφορά σας και αποφύγετε διλλήματα και ενδοιασμούς. Οι συζητήσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρεθείτε με άτομα που είναι απολύτου εμπιστοσύνης και μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας. Επιδιώξτε να μείνετε μόνοι και να συγκεντρωθείτε στα «θέλω» και στις επιθυμίες σας. Παρασκήνια ή αποκαλύψεις θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην μέρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βάλτε φρένο στις ενέργειες που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Πριν ενεργήσετε, εξετάστε όλες τις παραμέτρους που σας δίνονται. Τα ξεκαθαρίσματα και οι συζητήσεις σε βάθος, ευνοούν θέματα σχέσεων. Απλά, μην ξεχνάτε να είστε παρατηρητικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και υποστηρίξτε άτομα που σας έχουν ανάγκη. Τα φιλανθρωπικά συναισθήματα που σας διακατέχουν, θα φέρουν ισορροπία στις σχέσεις σας. Αντιμετωπίστε προκαταλήψεις και εστιάστε περισσότερο στην προσωπική σας εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πριν δράσετε σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν, μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλετε να κάνετε. Παρατηρείστε τις αντιδράσεις των άλλων και εκδηλώστε τα συναισθήματα σας. Η ειλικρίνεια είναι το βάθρο για να δημιουργήσετε γερά θεμέλια στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, ίσως είναι από τις καλύτερες για σας, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να ορίσετε την διαδρομή της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας και συζητήστε με αποφασιστικότητα, θέματα που σας ενδιαφέρουν και έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση