Τα ζώδια της Δευτέρας 20 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 20 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, σας καλεί να συλλέξετε τα απαραίτητά στοιχεία που χρειάζεστε για να επαναφέρετε σε τάξη τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας. Οι εντάσεις που ενδεχομένως υπήρξαν στο παρελθόν, δεν επέτρεψαν να μείνετε συγκεντρωμένοι σε καίρια ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση σας, μπορεί να επηρεάσει τον επαγγελματικό σας τομέα, γι’ αυτό μείνετε ψύχραιμοι και ήρεμοι. Μία άστατη διάθεση θα προκαλέσει δυσκολίες σε θέματα σχέσεων. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και επαναπροσδιορίστε την θέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τάση προς την φιλοσοφία θα σας απομακρύνει από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Η στροφή σε θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματικότητα, θα σας χαρίσουν δύναμη και αισιοδοξία. Επανεξετάστε τα πλάνα που απαιτούν αποφασιστικότητα και μην αφήσετε περιθώρια εκμετάλλευσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η φαντασία σας είναι το όπλο για να αποφύγετε δυσκολίες και εμπόδια που έχουν δημιουργηθεί. Χρησιμοποιήστε το θετικό της σκέλος, χωρίς όμως να διαφεύγετε από την πραγματικότητα. Μείνετε προσγειωμένοι σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την μελλοντική σας πορεία.

ΛΕΩΝ

Η διάθεση να ασχοληθείτε με σοβαρά επαγγελματικά ζητήματα θα είναι έντονη και οι ενέργειες σας θα είναι ανάλογες. Μην αφήσετε την βιασύνη και την επιπολαιότητα να καθοδηγήσουν τις πράξεις σας. Οργανώστε ταξίδια μικρών αποστάσεων και διασκεδάστε με τους φίλους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς θα περιορίσει την κοινωνικότητα σας και θα σας κρατήσει στο σπίτι. Μπορεί να έχετε την ανάγκη να βρεθείτε με τον εαυτό σας και να επαναφέρετε στην μνήμη σας στόχους και προσδοκίες. Η επικοινωνία με το συγγενικό σας περιβάλλον, μπορεί να φέρει εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Χειριστείτε τα επαγγελματικά σας με ένα δυναμικό τρόπο και στηριχτείτε στα ταλέντα και στις ικανότητες σας. Θέματα που έχουν να κάνουν με την ανώτερη εκπαίδευση, θα σας απασχολήσουν και θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Μικρές δυσκολίες θα εμφανιστούν στον οικονομικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρόθεση να βάλετε νέους στόχους στην ζωή σας, θα σας οδηγήσει σε μία αναδρομή του παρελθόντος. Η συνειδητοποίηση των λαθών και η επανεξέταση σε τρόπους που ενεργούσατε, θα βοηθήσουν την εξέλιξη σας. Παρασκήνια και αποκαλύψεις θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προγραμματίστε εξόδους με φίλους ή κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας φέρουν κοντά με νέα πρόσωπα. Στις σχέσεις σας, θα έχετε το περιθώριο να βρείτε νέους κώδικες επικοινωνίας και να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση να ασχοληθείτε με τις δυσκολίες των άλλων, θα σας αναγκάσει να δείτε μέσα από μία διαφορετική οπτική τα πράγματα. Οι αναλύσεις και η επεξεργασία καίριων ζητημάτων, θα βοηθήσουν να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο, θα διορθωθούν και θα έχετε το περιθώριο να εκμηδενίσετε διαφορές και αντιπαραθέσεις, ιδίως αν κάτι σας έχει ψυχράνει. Η διασκέδαση και το φλερτ, είναι στοιχεία που θα σας χαρίσουν την περιπέτεια και θα φέρουν νέους έρωτες στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι αρκετά επιρρεπής, γι’ αυτό προσέξτε τις αντιδράσεις και τις σκέψεις σας. Ασχοληθείτε με πιο χαλαρές δράσεις και ενέργειες, οι οποίες θα μειώσουν την αρνητική ενέργεια. Αποφύγετε κάθε τι που παρουσιάζει κίνδυνο.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση