Τα ζώδια της Κυριακής 19 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 19 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σας, θα έχουν το περιθώριο να ενισχυθούν, αφού οι ενέργειες σας θα έχουν την ανάλογη δυναμική. Συναντήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, θα σας δώσουν το περιθώριο να αναδείξετε τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εύνοια της ημέρας, σας βοηθάει να δείτε πιο αισιόδοξα τα πράγματα γύρω σας και να συγκεντρώσετε όλες σας τις δυνάμεις για να επιτύχετε τον στόχο σας. Η λειτουργικότητα σας απέναντι σε ζητήματα εργασίας, μπορεί να είναι λιγάκι μειωμένη, όμως αυτό μην σας ανησυχεί. Οι δυσκολίες έχουν γρήγορη ημερομηνία λήξης, καθώς η δύναμη σας, είναι το κλειδί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία ψυχολογική πτώση, θα μειώσει το ενδιαφέρον σας απέναντι σε δεσμεύσεις που έχετε επιβάλλει στον εαυτό σας. Βαδίστε με πιο αργά βήματα και μην πιέζετε καταστάσεις που είναι αρκετά δύσκολες. Στραφείτε προς το κέντρο σας και αντλήστε δύναμη. Μια βόλτα ή η γιόγκα, θα σας χαλαρώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επεξεργασία των γεγονότων που έχουν συμβεί, θα γίνει στηριζόμενη στην λογική σας και στην αντιληπτικότητα σας. Οι επαγγελματικές συμφωνίες και τα συμβόλαια, θα πάρουν την μορφή που εσείς θέλετε, καθώς οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει μέχρι τώρα είναι ανάλογες.

ΛΕΩΝ

Αισθήματα αισιοδοξίας τρέφουν τις ενέργειες σας και σας ωθούν προς το καλύτερο. Θέματα καριέρας που τυχόν έχουν βγει εκτός ελέγχου, θα έχετε την ευκαιρία να τα επαναξιολογήσετε και να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υλική σας ασφάλεια, θα ευνοηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διοχετεύστε την ενέργεια σας, σε παράγοντες που σας δίνουν θετική ενέργεια και σας απεγκλωβίζουν από δεσμεύσεις. Η άθληση και οι σωματικές δραστηριότητες, θα βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να αποσυμφορηθείτε από αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Μία ρομαντική διάθεση θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα γύρω σας πιο ονειρικά και να αποφύγετε εντάσεις. Θυμηθείτε μην απομακρυνθείτε από υπερβολές που μπορεί να αφήσουν το ενδεχόμενο εξαπάτησης, από αρνητικά άτομα. Συνεργασίες και σχέσεις, απαιτούν να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία αντισυμβατική συμπεριφορά θα εμφανίσετε, σήμερα, καθώς δεν σας καλύπτουν πλέον τα θέματα ρουτίνας και καθημερινότητας. Η στάση σας αυτή, μπορεί να ενεργοποιήσει συνεργασίες που έχουν χάσει την δράση και την ενέργεια τους. Δείξτε προσοχή σε παρασκήνια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρακτικότητα και η σταθερότητα, είναι στοιχεία που βελτιώνουν την δράση σας, καθώς μπορείτε να αποφύγετε συνετά ενέργειες ρίσκου. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας. Στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να δείξετε κάπως ψυχροί και να είστε αδιάλλακτοι σε κάποια θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας και έπειτα ενεργείστε ανάλογα. Η δημιουργικότητα σας είναι σε μεγάλο βαθμό και έτσι μπορείτε να καταπιαστείτε με θέματα που ίσως μέχρι τώρα σας φόβιζαν. Αποφύγετε υπέρμετρα πράγματα και υπερβολές, που θα σας οδηγήσουν σε δράσεις που θα μετανιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αυτοκυριαρχία σας είναι ένα δυνατό στοιχείο που μπορεί να φέρει αλλαγές στην οικιακή σας ζωή. Σε θέματα που αφορούν δάνεια και οικονομικά, θα εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που σας έχουν δοθεί και θα τα βάλετε σε μία τάξη. Η επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας, μπορεί να σας δυσανασχετήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας εκδηλώσεων προβλέπονται ευχάριστες συναντήσεις. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και κάντε το καλύτερο για σας. Οι συνεργασίες σας θα βελτιωθούν, ιδίως με άτομα του γυναικείου φύλου.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση