Τα ζώδια του Σαββάτου 14 Μαΐου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 14 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Αισθήματα χαράς ή αισιοδοξίας θα δημιουργήσουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Οι συναντήσεις και τα συμβόλαια, είναι πρωτεύοντα για σας, χωρίς όμως να ξεχνάτε τις αναπροσαρμογές που ίσως θα πρέπει να κάνετε. Η πρόθεση να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας, θα σας οδηγήσει στην αγορά δώρων ή εξόδων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οξύθυμη συμπεριφορά μπορεί να φέρει εντάσεις με κοντινά σας πρόσωπα. Μην προκαλείτε, και προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις ή συναντήσεις που έχετε στο πλάνο ή κρατήστε αποστάσεις σε σοβαρές συζητήσεις που θα προκύψουν. Κάντε λίγη άθληση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα καθημερινά σας ζητήματα, φαίνεται να δείχνετε περισσότερη ευαισθησία και ίσως, παρασυρθείτε από υπερβολές ή αυταπάτες. Μία ρομαντική διάθεση θα είναι διάχυτη στην ερωτική σας ζωή και θα χαλαρώσει το κλίμα ανάμεσα σας. Μην επιμείνετε σε θέματα που δεν είναι η ώρα να επιλυθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πράξεις σας, θα είναι ικανές να αλλάξουν την μέχρι τώρα πορεία σας και να της δώσουν ώθηση για ένα θετικό μέλλον. Στηριχτείτε στην δυναμικότητα και στην διπλωματική σας στάση, ιδίως σε ζητήματα συνεργασιών ή σχέσεων. Μην ξεχνάτε να δείχνετε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ

Η πρακτικότητά και η σταθερότητα απέναντι στα επαγγελματικά σας ζητήματα, θα επαναπροσδιορίσει την θέση σας. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και μην βγαίνετε εκτός προϋπολογισμού. Ερωτικά θέματα μπορεί να σας απογοητεύσουν, αλλά η ζωτικότητα και ο μαγνητισμός σας, θα αλλάξουν το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας και θα μπορέσετε να ελέγξετε τις εξελισσόμενες καταστάσεις. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας και αποφύγετε υπέρμετρες συμπεριφορές. Ξεκάθαρα συναισθήματα θα βρουν ανταπόκριση από την άλλη πλευρά και μία αμφίπλευρη ειλικρινής διάθεση με τον σύντροφό σας, θα εξομαλύνουν την σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας. Συγκεντρωθείτε σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας και ελέγξτε με λεπτομέρεια τις κινήσεις που έχουν γίνει. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει το αποτέλεσμα και έτσι, θα προσεγγίσετε ζητήματα που σας έχουν μπερδέψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συνεργασίες που έχετε εδραιώσει ή πρόκειται να ολοκληρωθούν, έχουν την δυνατότητα να διαμορφώσουν θετικά το μέλλον σας. Η συναισθηματική σας αστάθεια, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και αρνητικές αλλαγές. Θέματα σχέσεων, θα ευνοηθούν και θα ξεκαθαρίσετε ό,τι σας ανησυχεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι απαντήσεις που μπορεί να λάβετε, σήμερα, στο επαγγελματικό σας τομέα, θα έχουν ευχάριστη αίσθηση και θα νιώσετε μία ικανοποίηση για τις προσπάθειες σας. Οι προκλήσεις και οι ανταγωνισμοί μπορεί να μην παύσουν, αντ ’αυτού θα σας δυναμώσουν και θα σας κρατήσουν υπομονετικά στον στόχο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πράγματα θα νιώσετε να είναι καλύτερα στο γύρω περιβάλλον και η προσωπική σας λάμψη, θα είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, αλλά και τις θετικές αντιδράσεις των άλλων γύρω σας. Βρεθείτε σε κάποιο φιλικό κύκλου, καθώς θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήνετε την αίσθηση της απογοήτευσης να σταματήσει τα σχέδια και τα πλάνα που έχετε οργανώσει. Αφήστε λίγο χρόνο για να ολοκληρωθούν τα σχέδιά σας. Η διασκέδαση και οι δημιουργικές σας ιδέες θα ξυπνήσουν θετικά συναισθήματα, αλλά και μνήμες του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση να ασχοληθείτε διεξοδικά με τα επαγγελματικά σας σχέδια, θα έχει θετικά αποτελέσματα. Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη και δώστε έμφαση στις επικοινωνίες σας. Μικρές αποδράσεις στην φύση ή ταξίδια σε κοντινούς προορισμούς, θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση