Τα ζώδια της Παρασκευής 17 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 17 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι συναντήσεις που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, μπορεί να σας οδηγήσουν σε νέες αποφάσεις. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε στόχους και υιοθετήστε ένα σύστημα που σας κρατά σε εγρήγορση. Θέματα σχέσεων, μπορεί να φέρουν εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γεγονότα που μπορεί να σας ξαφνιάσουν, θα εκδηλωθούν στον εργασιακό σας χώρο. Προσοχή σε παρασκήνια ή κρυφές καταστάσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Βρεθείτε με τον σύντροφό σας και συζητήστε ζητήματα που σας έχουν απομακρύνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οδηγήστε με το ένστικτό σας σχέδια και ιδέες που έχετε δουλέψει στο παρελθόν. Το αποτέλεσμα θα κριθεί από την ψυχολογική σας κατάσταση, γι’ αυτό προσέξτε τις εναλλαγές των συναισθημάτων που μπορεί να υπάρξουν. Η έμπνευση και η φαντασία είναι στοιχεία που σας κάνουν πιο δημιουργικούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συμβόλαια και επαγγελματικές συμφωνίες θα ευνοηθούν. Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας, ιδίως σε γεγονότα που εμφανίζονται απρόοπτα. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες θα ευνοηθούν και θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Οργανώστε μικρά ταξίδια στην φύση.

ΛΕΩΝ

Μία ερωτική διάθεση θα σας οδηγήσει να προγραμματίσετε νέους στόχους με τον σύντροφό σας. Η επικοινωνία στο οικείο περιβάλλον σας, θα σας δυσκολέψει, καθώς οι εντάσεις θα πάρουν την πρώτη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συζητήστε με αρμόδια άτομα για θέματα που έχουν να κάνουν με την ανώτερη εκπαίδευση και νομικές υποθέσεις. Τα στοιχεία που θα συλλέξετε θα ευνοήσουν το αποτέλεσμα. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε σωματικές δραστηριότητες ή στην άθληση. Φροντίστε την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Φανείτε προσεκτικοί σε περιστάσεις που μπορούν κάποιοι να σας εξαπατήσουν και να σας επηρεάσουν. Μία ονειρική διάθεση θα βελτιώσει την ψυχολογία σας, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να σας αποπροσανατολίσει σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες και θέματα σχέσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας θα σας κυριεύσει και θα οδηγηθείτε σε ενέργειες που θα φέρουν αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Μείνετε προσεχτικοί σε πράξεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Οι συνεργασίες και θέματα σχέσεων, θα έχουν θετικά αποτελέσματα, καθώς έχετε την διάθεση να ξεκαθαρίσετε αντιπαραθέσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρακτική στάση και η σταθερότητα που δείχνετε απέναντι στα επαγγελματικά σας ζητήματα, μπορούν να σας οδηγήσουν σε αλλαγές που επιθυμείτε. Η κοινωνική σας καταξίωση, είναι στα πρώτα ενδιαφέροντα και οι πράξεις σας θα έχουν την ανάλογη συμπεριφορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας, πριν προβείτε σε ενέργειες που θα σας εκπλήξουν. Συνειδητοποιήστε λάθη του παρελθόντος και αποφύγετε υπέρμετρα ανοίγματα. Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας. Η σχέση με τον σύντροφό σας θα έχει μία ενθουσιώδη πορεία, αφού θα κινηθείτε με δυναμισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, δεν είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα και ξεκαθαρίσματα. Συγκεντρωθείτε στις προσδοκίες σας και αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα. Η αυτοκυριαρχία και η δυναμική σας παρουσία, μπορούν να ελέγξουν τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας. Βάλτε σε τάξη ό,τι σας μπερδεύει και επαναπροσδιορίστε την θέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Προγραμματίστε συναντήσεις ή εξόδους, ιδίως με άτομα που συνεργάζεστε. Οι δυσκολίες που έχετε συναντήσει στο παρελθόν θα επιλυθούν και θα επανεξετάσετε λάθη. Η μέρα, είναι κατάλληλη για την διοργάνωση εξόδων με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση