Τα ζώδια της Πέμπτης 16 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 16 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η προσωπικότητα σας θα αναδειχθεί με έναν δυναμικό τρόπο. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και πάρτε τα ρίσκα που εσείς έχετε θέσει. Η διασκέδαση και ο έρωτας, είναι στα πρώτα ενδιαφέροντα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κακή σας διάθεση, μπορεί να σας βγάλει από τις συνήθειες σας. Συγκρατείστε όσο μπορείτε την φαντασία σας και σκεφτείτε περισσότερο με συλλογική σκέψη. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε τις ανησυχίες σας και ζητήστε, την συμβουλή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα λειτουργήσετε αυθόρμητα. Η εναλλασσόμενη διάθεση, δεν βοηθά να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Μία νέα γνωριμία θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές, χωρίς όμως να σας υπόσχεται μακροχρόνια διάρκεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα αρνητικό συναίσθημα ή απαισιόδοξες σκέψεις θα επηρεάσουν τις προσδοκίες και τα όνειρα σας. Αφήστε την μέρα να περάσει, χωρίς πολλές πιέσεις. Μικρά εμπόδια στις επαγγελματικές υποθέσεις, απαιτούν υπομονή και επιμονή. Η άσκηση θα σας χαρίσει ευεξία.

ΛΕΩΝ

Η θετική ενέργεια και η αυτοπεποίθηση που σας διακατέχουν, θα βοηθήσουν να χειριστείτε τα ζητήματα που σας απασχολούν με τον καλύτερο τρόπο. Η ανώτερη εκπαίδευση και δικαστικά θέματα, θα ευνοηθούν και θα ενεργήσετε με πιο δυναμικό χαρακτήρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προκαταλήψεις και τα στερεότυπα που έχετε υιοθετήσει, δημιουργούν εντάσεις ιδίως, στον επαγγελματικό σας τομέα. Απομακρυνθείτε από συναντήσεις που δεν είστε σε θέση να υποστηρίξετε. Ένα αίσθημα ανασφάλειας, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στην σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος θα σταθούν εμπόδιο σε συνεργασίες ή θέματα σχέσεων. Προσπαθήστε να τις επιλύσετε με ήπιο τρόπο και να οργανώσετε τις σκέψεις σας. Η πειθαρχία είναι το κλειδί, για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε δυναμικά και να μειώσετε τα λάθη που μπορεί να προκύψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Αποφύγετε εκνευρισμούς και υπερβολές, διότι στέκονται ως εμπόδια στην επικοινωνία σας. Σε ερωτικές υποθέσεις, μπορεί να εμφανιστούν παρασκήνια που θα δυσκολέψουν τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για αλλαγές και νέες ενάρξεις. Η θετική διάθεση και η αισιοδοξία που σας διακατέχουν, θα χαράξουν νέα μονοπάτια στον εργασιακό σας τομέα. Σε θέματα καριέρας, θα απαιτηθεί μεγαλύτερη προσπάθεια και συγκέντρωση. Διασκεδάστε, νέοι έρωτες θα υπάρξουν στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να είναι πτωτική και δεν βοηθά να διατηρήσετε ενεργά μελλοντικά σχέδια και προσδοκίες. Βρείτε ελεύθερο χρόνο και αφιερώστε τον στον εαυτό σας. Κληρονομιές, δάνεια και οικονομικά θέματα, θα έχουν θετικά αποτελέσματα και θα στηριχτούν κυρίως στις παρελθοντικές σας προσπάθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε για να φέρετε εις πέρας δύσκολες συνεργασίες. Μακροχρόνιες σχέσεις, θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες που υπάρχουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι  επαγγελματικές σας υποθέσεις θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν προς το καλύτερο και να αναδείξετε σχέδια που έχετε μελετήσει και αναλύσει. Υπάρχουν πιθανότητες να αναπτυχθούν τα οικονομικά σας, εφόσον έχετε την διάθεση να προσπαθήσετε και να δώσετε την μάχη σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση