Τα ζώδια της Τετάρτης 15 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 15 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μία αδιαφορία και μία ψυχρότητα μπορεί να δείξετε απέναντι στα καθημερινά σας ζητήματα. Μπορεί ο συναισθηματικός σας κόσμος να είναι σε πτώση και δεν έχετε την διάθεση να ακολουθήσετε νέες δράσεις. Στραφείτε προς το κέντρο σας και βρείτε τρόπους που θα σας τονώσουν το ηθικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση συνεργασίας και η συμμετοχή σας σε νέες ιδέες και ενάρξεις, θα αλλάξει το κατεστημένο. Προβάλλετε τα ταλέντα σας και μην δυσφορείτε σε πιέσεις που τυχόν εμφανιστούν από το γύρω περιβάλλον. Η μέρα, ευνοεί συμβόλαια και συμφωνίες. Επομένως αδράξτε τις ευκαιρίες.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθήματα που είναι αισιόδοξα θα γεμίσουν με θετική ενέργεια την ημέρα σας και θα δημιουργήσουν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα γύρω σας. Ευνοούνται οι συναντήσεις, αλλά δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε. Θέματα που αφορούν την υλική σας ασφάλεια, θα μπουν σε μία τάξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν δείτε τον εαυτό σας να είναι περισσότερο οξύθυμος απέναντι σε συζητήσεις, κρατήστε μία ήρεμη στάση. Αφήστε την μέρα να περάσει και μην προσπαθήσετε να καταλήξετε σε συμπεράσματα. Η εκπαίδευση και η μόρφωσή σας, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα έρθετε σε επαφή με ανάλογα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Στην καθημερινότητα σας δείχνετε περισσότερη ευαισθησία, και οι υπέρμετρες προσπάθειες να φροντίσετε αγαπημένους σας, ίσως δημιουργήσουν μία σωματική ή ψυχολογική κούραση. Μία ρομαντική διάθεση είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα, φέρνοντας τον σύντροφό σας πιο κοντά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας θα στηρίζει τις δράσεις σας και ίσως, έρθετε σε αντιπαράθεση με το γύρω περιβάλλον σας. Καλό είναι να βάλετε κάποιο φρένο στις αναζητήσεις σας και να μην υπερβαίνετε όρια, που ίσως αργότερα μετανιώσετε. Βρεθείτε με φίλους και οργανώστε εξόδους που θα σας διασκεδάσουν.

ΖΥΓΟΣ

Η πρακτική στάση απέναντι στα πράγματα, βοηθά τα επαγγελματικά σας θέματα να μπουν σε μία τάξη. Η διάθεση να οργανώσετε ζητήματα που εκκρεμούν, σας δίνει την σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας. Φροντίστε την υγεία σας και βάλτε την άθληση στην καθημερινότητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, μείνετε πιο προσεχτικοί και πειθαρχημένοι, ώστε να έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Παρατηρήστε τυχόν αντιδράσεις των άλλων, που δηλώνουν ότι ασφυκτιούν. Η υπευθυνότητα σας, είναι το όπλο για να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία υπερβολική ευαισθησία θα εμφανίσετε σε καθημερινά ζητήματα και θα επηρεάσει αρνητικά τα συναισθήματα σας. Δείξτε προσοχή σε άτομα που έχουν ένα αρνητικό παρελθόν και μπορεί να δημιουργήσουν δυσκολίες και εμπόδια, στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας συναντήσεων, προβλέπονται ευχάριστα γεγονότα που θα σας ενθουσιάσουν. Οι επικοινωνίες με τους άλλους γύρω σας, θα βελτιωθούν και θα δείτε τα πράγματα με μία άλλη οπτική. Συνεργασίες και θέματα σχέσεων, ευνοούνται και μπορείτε να ξεκαθαρίσετε καίρια ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρξουν αρκετά απρόοπτα που θα σας βγάλουν από το συνηθισμένο. Η αντίδραση σας θα είναι αυτή που θα ορίσει το αποτέλεσμα. Μείνετε ψύχραιμοι και στηριχτείτε στην αντιληπτικότητα και την διαίσθησή σας. Απομακρυνθείτε από σκέψεις άγχους και στρες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση σας είναι αρκετά ευχάριστη κατά την διάρκεια της ημέρας και αυτό, βοηθά να δείτε με περισσότερη αισιοδοξία την ζωή σας. Διατηρείστε σε μία αρμονία τα συναισθήματα σας και μην αφήνετε αρνητικά άτομα να σας επηρεάσουν. Ο έρωτας και το φλερτ, θα σας διασκεδάσουν.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση