Τα ζώδια της Τρίτης 14 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 14 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Προσπεράστε κάποια γεγονότα που μπορεί να δείχνουν αρνητικά και επηρεάζουν αρκετά την ψυχολογία σας. Ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα και βρεθείτε με άτομα που έχετε κοινό κώδικα επικοινωνίας. Η μέρα, μπορεί να είναι δύσκολη στην επαφή σας με φίλους ή οικεία πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία μικρή συναισθηματική ένταση, δεν σας επιτρέπει να δείτε με πιο ξεκάθαρη ματιά τις εξελίξεις γύρω σας. Ο αυθορμητισμός και η βιασύνη, δεν βοηθούν τα επαγγελματικά σας σχέδια, γι’ αυτό προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, χρησιμοποιώντας την επιμονή και την υπομονή, ως όπλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα αίσθημα μοναξιάς, μπορεί να επηρεάσει τις σκέψεις σας αρνητικά. Μικρές δυσκολίες μπορεί να εμφανιστούν στα επαγγελματικά σας και να αποπροσανατολίσουν τα σχέδια σας. Αφήστε την μέρα να περάσει, χωρίς πολλές πιέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία είναι τα όπλα που θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε κατάλληλα τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Η ικανότητα να ελίσσεστε και να αντιμετωπίζετε με τόλμη τα πράγματα, δεν αφήνουν το περιθώριο να εισχωρήσουν εμπόδια και να αναστείλουν τα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε συναισθήματα ή προκαταλήψεις που στέκονται ως εμπόδιο στην προσωπική σας εξέλιξη. Η επιμονή που δείχνετε απέναντι στην κατάκτηση των προσδοκιών σας, σας δίνει το έναυσμα να φτάσετε στο θεμιτό αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σας και δάνεια, ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι δυσκολίες που είχατε στο παρελθόν σας ανάγκασαν να βγείτε από τις συνήθειες σας. Αυτά επικρατούν ως εμπειρίες που δεν θα πρέπει να σας επηρεάσουν περισσότερο. Κάντε μία αναδρομή στο παρελθόν και εστιάστε στα λάθη που έχουν γίνει και έπειτα συμπεριφερθείτε δυναμικά απέναντι στην ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να συμβουλέψετε άτομα που σας έχουν ανάγκη, θα ενισχύσει τα συναισθήματα σας. Η πρόθεση να επανεξετάσετε καίρια ζητήματα και να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες, βοηθά να προωθήσετε και να στηρίξετε τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία έντονη συναισθηματική φόρτιση που σας διακατέχει από δυσκολίες του παρελθόντος, μπορεί να μετατραπεί σε ενέργεια και να βρείτε νέους στόχους, ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο, θα είναι πιο ευνοϊκές και θα μπορέσετε να δώσετε ή να πάρετε στοιχεία που θα σας ωφελήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, ίσως είναι λιγάκι επιρρεπή σε θέματα που έχουν να κάνουν με ανταγωνισμό. Προσπαθήστε να βαδίσετε σε πιο αργούς ρυθμούς, που αυτή την στιγμή σας προσφέρουν την ασφάλεια και σας απωθούν από κινδύνους. Συζητήστε με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, τις ανησυχίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα, σας ευνοεί να συλλέξετε στοιχεία και να εξετάσετε με λεπτομέρεια υποθέσεις που εκκρεμούν. Δεν είστε σε θέση να δώσετε απαντήσεις και να βγάλετε συμπεράσματα, γι’ αυτό περιοριστείτε, στην ανάλυση τους. Κοντινά ταξίδια, θα σας διασκεδάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟ

Μία κυκλοθυμική διάθεση θα σας κρατήσει σε απόσταση από συζητήσεις σε θέματα σχέσεων και δεν θα σας επιτρέψει να ξεκαθαρίσετε παρελθοντικά ζητήματα. Προσπαθήστε να είστε πιο ψύχραιμοι και ήρεμοι. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν και θα νιώσετε απελευθερωμένοι από εντάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για νέα πράγματα και καθώς η τύχη, θα είναι με το μέρος σας. Τα κοινότυπα δεν σας ενδιαφέρουν, αφού στην θέση τους μπορείτε να βάλετε την δημιουργία, τον έρωτα και την διασκέδαση. Χαρείτε την μέρα και αδράξτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση