Τα ζώδια της Κυριακής 12 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 12 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μία ακαταμάχητη διάθεση να ασχοληθείτε με κάτι ακραίο ή αντισυμβατικό, θα σας χαρίσει την ελευθερία που έχετε ανάγκη. Τα κοινότυπα και τα καθημερινά ζητήματα δεν σας ενδιαφέρουν, αντιθέτως θα κρατήσετε μία απόσταση από αυτά. Η διασκέδαση και η τάση να ρισκάρετε, θα ενισχύσει την ψυχολογία σας. Θυμηθείτε να αποφύγετε υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία αίσθηση απομόνωσης και απομάκρυνσης από το γύρω περιβάλλον, θα σας κρατήσει στο σπίτι. Ασχοληθείτε με κάτι πιο ήπιο και επιδοθείτε σε ζητήματα που σας χαλαρώνουν ή σας γεμίζουν θετική ενέργεια. Οι συζητήσεις με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα χαρίσουν μία αίσθηση αισιοδοξίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός, θα είναι τα όπλα σας για να αντιμετωπίσετε τυχόν απρόοπτα ή προκλήσεις. Σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ανώτερη εκπαίδευση σας, θα συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία και έπειτα θα πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις. Σε περίπτωση που βρεθείτε σε αδιέξοδο, συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε ή είναι καταρτισμένα στο χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήνετε τα αρνητικά συναισθήματα να επηρεάζουν τις σκέψεις σας και να καθοδηγούν τα βήματα σας. Μείνετε πιο συγκεντρωμένοι και υιοθετήστε την μάχιμη στάση ζωής, η οποία θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σας, θα έχουν την δυνατότητα να αυξηθούν και να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση, που μπορεί να έχετε έρθει.

ΛΕΩΝ

Μία έντονη τάση για ξόδεμα και δώρα, θα σας διακατέχει στην πορεία της ημέρας. Θυμηθείτε να βάλετε τα όρια σας και να μην προβείτε σε υπερβολές που ίσως, στο μέλλον μετανιώσετε. Συνεργασίες και θέματα σχέσεων, θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας, θα μπορέσετε να τα επαναξιολογήσετε και να χαράξετε μία τελική ευθεία. Η οργάνωση και ο προγραμματισμός, είναι στοιχεία που θα σας κρατήσουν εντός των πλάνων που έχετε θέσει. Θέματα που έχουν να κάνουν με τον έρωτα και τα παιδιά σας, θα σας δυσκολέψουν.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να δείξτε πιο ξεκάθαρα τα θέματα που έχουν εξελιχθεί, ιδίως με άτομα που είναι στο γύρω περιβάλλον σας. Η στάση αυτή, θα σας δώσει το έναυσμα να δείτε από μία άλλη οπτική τις εξελίξεις και να πράξετε ανάλογα. Ίσως, δείξατε μία υπερβολική ευαισθησία στο παρελθόν που σας απομάκρυνε από την πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση δεν είναι κατάλληλη για να αντιμετωπίσετε ανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις. Θέλετε τον χρόνο σας για να επαναφέρετε τα σχέδιά σας στην επιφάνεια και να τα υποστηρίξετε με τον κατάλληλο τρόπο. Απλά, χρησιμοποιήστε την διπλωματία σας και μπείτε στους ρυθμούς σας, όταν νιώσετε έτοιμοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία τάση προς την επικοινωνία με ανταλλαγές μηνυμάτων ή τηλεφωνημάτων, δίνουν το έναυσμα να ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποθέσεις. Απομακρυνθείτε από περιττές αναλύσεις, που θα σας κάνουν να χάσετε τον στόχο σας. Οι συνεργασίες σας, θα βελτιωθούν και θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε νέους κώδικες επικοινωνίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας θα βοηθήσουν στα σχέδια σας και θα υποστηρίξουν τις ιδέες σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και μην μείνετε στον έλεγχο κάποιων ατόμων, που μπορούν να φέρουν εμπόδια στους στόχους σας. Προσπαθήστε να τους αποπνεύσετε εμπιστοσύνη με τον τρόπο που χειρίζεστε τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, είναι αφιερωμένη σε μακρινές αποστάσεις και αυτό, σας δίνει το περιθώριο να οργανώσετε σχέδια που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες. Η αποφασιστικότητα και η τόλμη που δείχνετε σε ζητήματα που αφορούν τα προσωπικά σας, αποφεύγουν τις περιττές αντιπαραθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Δείξτε ψυχραιμία απέναντι σε απρόβλεπτα ή απρόοπτα γεγονότα και διατηρείστε την διπλωματική σας στάση. Αποφύγετε να μεγαλοποιείτε τα πράγματα και εστιάστε με αντικειμενικότητα στις εξελίξεις τους. Παρασκήνια ή κρυφές καταστάσεις, μπορεί να σας αγχώσουν λιγάκι.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση