Τα ζώδια της Παρασκευής 10 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 10 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι αρκετά επιρρεπής, σήμερα, σε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους. Προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις, γιατί μπορεί να δείξετε μία ψυχρότητα στην συμπεριφορά σας, η οποία να δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα στις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση, είναι στοιχεία που θα αλλάξουν την συμπεριφορά σας και κατ’ επέκταση την συμπεριφορά των άλλων γύρω σας. Η τύχη, είναι με το μέρος σας. Εκμεταλλευτείτε καταστάσεις που μπορούν να χαράξουν νέους δρόμους για το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βάλτε φρένο σε αρνητικές καταστάσεις που έχουν δημιουργήσει δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, όπου αυτό απαιτείται και μην επιτρέψετε σε αρνητικά πρόσωπα να σας προσβάλλουν ή να διαβάλλουν τις σκέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προγραμματίστε και οργανώστε τα καταναλωτικά σας σχέδια, διότι μία υπερβολική τάση προς το ξόδεμα θα σας οδηγήσει σε αγορές και περιττές δαπάνες. Μία ευχάριστη διάθεση, θα σας φέρει κοντά με φίλους ή κοινωνικές ομάδες και οι συναντήσεις μαζί τους, θα δώσουν ένα χαρούμενο στίγμα στην μέρα σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε και να επιλύσετε θέματα συνεργασίας, δίνοντας το περιθώριο να μειωθούν οι εντάσεις και να αναπτύξετε ένα ομαδικό κλίμα. Μην σταθείτε σε υπερβολικές αναλύσεις και μην είστε κάπως διστακτικοί σε θέματα που έχετε την ευχέρεια να αντιμετωπίσετε με ευκολία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καταστάσεις ή γεγονότα που έχουν σχέση με άτομα που συμπαθείτε ή νιώθετε αρκετά κοντά σας, θα σας αναγκάσουν να δείτε μία διαφορετική οπτική στα πράγματα. Η τάση αυτή, θα φέρει την αλλαγή που εσείς επιθυμείτε. Μικρές δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε σε θέματα καριέρας.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες ανασφάλειες ή ενοχές, μπορεί να ακολουθήσουν τις σκέψεις σας και να νιώσετε αδύναμοι σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το κοντινό ή συγγενικό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να συζητήσετε σε ήπιους τόνους και να εκθέσετε τις απόψεις σας με ειλικρίνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η λεπτομερής επαναξιολόγηση των επαγγελματικών σας υποθέσεων, θα οδηγήσει σε συμπεράσματα που θα ανοίξουν νέους δρόμους στο μέλλον. Στηριχτείτε στην επιχειρηματική σας σκέψη και στην ευχέρεια του λόγου σας. Οι επικοινωνίες σας θα βελτιωθούν και αυτό, θα είναι το έναυσμα για μεγαλύτερα βήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με θάρρος και τόλμη, αντιμετωπίστε ανταγωνισμούς και προκλήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Μία κριτική από τους γύρω σας, θα σας αγχώσει, ενώ παράλληλα θα σας δώσει το έναυσμα να εκφράσετε τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα που σχετίζονται με την δημιουργία ή τον έρωτα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, σήμερα. Η προσπάθεια σας να αντλήσετε δύναμη από την αισιοδοξία και τις θετικές σκέψεις, θα σας απελευθερώσει και θα εκφράσετε με ευκολία τα συναισθήματα σας. Παρασκήνια ή κρυφές καταστάσεις, θα σας δυσκολέψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι κάπως πτωτική, σήμερα, και αυτό, δεν σας βοηθά να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που σας δίνονται για την προσωπική σας εξέλιξη. Πάρτε μία βαθιά ανάσα και χαλαρώστε. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και δώστε του την προσοχή που του αξίζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση να ασχοληθείτε με κάτι ακραίο ή πρωτοποριακό, δεν θα πρέπει να σας φοβίζει. Η ευχέρεια να ελίσσεστε σε καταστάσεις ή απρόοπτα, σας δίνει το περιθώριο να γίνεται πιο δημιουργικοί. Οι επικοινωνίες σας, θα ευνοηθούν. Οργανώστε μικρές αποδράσεις στην φύση και αφήστε την μέρα να πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση