Τα ζώδια της Πέμπτης 9 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 9 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση για ρίσκο, για να υποστηρίξετε νέες ενάρξεις δεν είναι κατάλληλη, καθώς ζητήματα ρουτίνας θα σας απασχολήσουν και θα προσπαθήσετε να τα επιλύσετε. Η υλική σας ασφάλεια και τα υλικά αγαθά θα ευνοηθούν, βάζοντας έτσι τα πράγματα σε μία τάξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε την απαιτούμενη καθαρή σκέψη που θα σας επιτρέψει να δείτε με ψυχραιμία και ρεαλισμό την πραγματικότητα γύρω σας. Το άγχος δεν είναι καλός οδηγός, γι’ αυτό αποφύγετε εντάσεις και αρνητικές σκέψεις που το προκαλούν. Μικρές δυσκολίες θα εμφανιστούν στον οικονομικό σας τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η στροφή προς το σπίτι και σε ποιο χαλαρές ενασχολήσεις θα βοηθήσουν να αποφορτίσετε το άγχος που σας έχει καταβάλει. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε αθλητικές ή σωματικές δραστηριότητες και γίνετε πιο δημιουργικοί σε τομείς που σας ενδιαφέρουν. Αποκαλύψεις, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία έντονη κινητικότητα θα επηρεάσει τις σκέψεις και τις ενέργειες σας, αφού θα νιώσετε ότι οι ρυθμοί γύρω σας αυξάνονται. Προσοχή στην λήψη σοβαρών αποφάσεων, καθώς οι ανατροπές θα μειώσουν την σταθερή σας πορεία. Αφήστε τις εξελίξεις να κάνουν τον κύκλο τους και απλά, μείνετε παρατηρητές.

ΛΕΩΝ

Στον εργασιακό σας χώρο, θα έχετε το περιθώριο να κάνετε προτάσεις οι οποίες θα αλλάξουν την πορεία των μέχρι τώρα δεδομένων. Αντιδράστε δυναμικά και διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας, σε τυχόν ανταγωνισμούς ή προκλήσεις. Βαδίστε με πιο σταθερά βήματα και συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να σας δημιουργήσουν ένταση, με αποτέλεσμα να σας εκνευρίσουν και να χάσετε τον έλεγχο. Η διάθεση να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που έχουν δημιουργήσει εμπόδιο στην προσωπική σας ζωή, δεν είναι ανάλογη με αυτό που απαιτείται. Αφήστε την μέρα να περάσει χωρίς πιέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η τάση να ανακαλύψετε κρυφά μυστικά και να βγάλετε συμπεράσματα, απαιτεί να έχετε τον έλεγχο και να μην προβείτε σε λάθος συμπεριφορές. Κληρονομικά θέματα ή δάνεια, θα σας απασχολήσουν και συζητήσεις με τα αρμόδια άτομα θα δώσουν λύσεις που θα σας ευνοήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συνεργασίες στον επαγγελματικό σας τομέα, θα ευνοηθούν και θα δημιουργηθεί ένα θετικό κλίμα μεταξύ σας. Η συμφιλίωση είναι το κλειδί, ιδίως σε άτομα που νιώθετε πιο κοντά σας. Μικρές αποδράσεις στην φύση και εκδρομές με φίλους, θα αλλάξουν την διάθεση και την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα που έχουν να κάνουν με τον επαγγελματικό σας τομέα θα επιλυθούν ή θα μπουν σε μία τάξη και αυτό, θα σας δώσει το περιθώριο να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Η διάθεση για περιπέτεια και ρίσκα, θα πρέπει να είναι περιορισμένη, εφόσον εκκρεμούν προσωπικά θέματα να επιλύσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιθυμία να βρεθείτε με κόσμο και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση και θα εξωτερικεύσει τα ταλέντα σας. Η διασκέδαση, το φλερτ και ο έρωτας, είναι στοιχεία που σας ενδιαφέρουν και θα επιδοθείτε σε νέες περιπέτειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζητήματα που έχουν εξαντλήσει την υπομονή σας θα προσπαθήσετε να τα επιλύσετε, χωρίς όμως να προβείτε σε υπερβολές. Μικρές δοκιμασίες θα περάσετε από τομείς που έχουν να κάνουν με την δημιουργικότητα και τον έρωτα. Ίσως, νιώσετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από κοινωνικά στερεότυπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εμπιστοσύνη που θα δείξετε στην διαίσθηση και στο ένστικτό σας, θα οδηγήσουν στο να διαγνώσετε τα πραγματικά συναισθήματα των άλλων γύρω σας. Αυτό θα βοηθήσει να μείνετε αποστασιοποιημένοι όταν αυτό χρειάζεται. Περιορίστε την υπερβολική ευαισθησία σε θέματα που αγγίζουν τον έρωτα.  

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση