Τα ζώδια της Τετάρτης 8 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 8 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μία οξύθυμη συμπεριφορά μπορεί να εμφανιστεί στις συζητήσεις που θα υπάρξουν με θέμα τα οικονομικά. Προσπαθήστε να φανείτε ψύχραιμοι και να μην προβείτε σε υπερβολές. Η διοργάνωση ταξιδιών και η επαφή με νέους τόπους θα σας χαρίσουν την περιπέτεια και θα σας συναρπάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα καθημερινά ζητήματα, μπορεί να νιώσετε μία μικρή ανασφάλεια, ιδίως όταν αυτά στηρίζουν τον οικονομικό σας τομέα. Φανείτε προσεχτικοί και βρεθείτε με πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Συζητήστε τις ανησυχίες σας και δομήστε τις σκέψεις σας με περισσότερη πειθαρχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πνεύμα ελευθερίας και αντισυμβατικότητας θα σας οδηγήσει σε ενέργειες ρίσκου και μπορεί στο μέλλον να μετανιώσετε. Σήμερα, μπορεί να συμβούν αρκετά παράξενα πράγματα και να σας βγάλουν εκτός ελέγχου. Βαδίστε με πιο αργά βήματα και αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία πρακτική στάση απέναντι σε υποχρεώσεις και ευθύνες, θα βοηθήσει να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας. Εργασιακά θέματα, θα ευνοηθούν και θα επικεντρωθείτε στην εξέλιξη της καριέρας σας. Μπορεί να δείξετε μία αυστηρότητα ή μία ψυχρότητα απέναντι στις σχέσεις σας, που θα φέρουν μικρές εντάσεις.

ΛΕΩΝ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, καλό θα είναι να παρατηρείτε τις αντιδράσεις των άλλων, πριν λάβετε αποφάσεις ή ενεργήσετε αντίστοιχα. Η σχέση με τον σύντροφό σας, θα είναι στην καλύτερη της φάση και τα συναισθήματα σας θα βρουν την ανάλογη ανταπόκριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να δημιουργήσουν εχθρικά συναισθήματα. Η προσπάθεια να βάλετε σε τάξη σκέψεις που σας έχουν μπερδέψει και έχουν αλλάξει την διάθεση σας, θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Οικονομικά και δάνεια, ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία με άτομα του γυναικείου φύλου θα είναι πιο ευχάριστη και παράλληλα, θα ευνοηθούν οι συνεργασίες σας. Η φιλική σας διάθεση θα βρει την ανάλογη ανταπόκριση από τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα απαιτήσουν την προσοχή σας και θα λάβετε απαντήσεις που ίσως, σας μπερδέψουν. Εστιάστε στους στόχους και στις προτάσεις που έχετε δουλέψει στο παρελθόν και φερθείτε με δυναμικό τρόπο απέναντι σε προκλήσεις. Υλικά θέματα, ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεση να ασχοληθείτε με πιο επιφανειακά ζητήματα και να περάσετε ευχάριστα με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα σας απομακρύνουν από δυσκολίες και ματαιόδοξες σκέψεις. Η φροντίδα και η υποστήριξη σας, σε άτομα που το έχουν ανάγκη, θα δείξουν την ευαίσθητη πλευρά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχολογική πτώση που σας έχει επιφέρει η ένταση του παρελθόντος, δεν σας αφήνει να μπορέσετε να κρίνετε με σαφήνεια και σοφία τα γεγονότα γύρω σας. Αφήστε την μέρα να περάσει αβίαστα και βρείτε ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας. Μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επικοινωνίες σας γενικότερα θα βελτιωθούν και θα αναπτύξετε νέους κώδικες επικοινωνίας με τον σύντροφό σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας, όπου αυτό χρειάζεται και δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

ΙΧΘΥΕΣ

Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, δημιουργούνται ευχάριστα συναισθήματα, καθώς η διάθεση να συνεργαστείτε και να επαναξιολογήσετε προτάσεις που έχουν γίνει, θα βελτιώσει την επικοινωνία σας. Δικαστικά θέματα ή νομικές υποθέσεις, χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση