Τα ζώδια της Παρασκευής 13 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 13 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η απαισιοδοξία και η απογοήτευση, είναι αρνητικά στοιχεία που μπορούν να εμποδίσουν την σταδιοδρομία σας. Μην επιτρέπετε σε αρνητικές σκέψεις να σταθούν ως τροχοπέδη και να επηρεάσουν το μέλλον σας. Δείξτε λίγη υπομονή και επιμονή, και θα δείτε ότι στο τέλος θα ανταμειφθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γεμάτη ενέργεια και αυτοπεποίθηση είναι η δράση σας απέναντι στις επαγγελματικές υποθέσεις. Η δυναμική να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και συνεργάτες που δείχνουν έντονο ανταγωνισμό, θα σας ανταμείψει. Μία μικρή δυσκολία μπορεί να εμφανιστεί στον οικονομικό σας τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε προκαταλήψεις ή στερεότυπα του παρελθόντος, τα οποία έχουν αρνητική επίδραση στα επαγγελματικά και προσωπικά σας ζητήματα. Αφεθείτε ελεύθερα στην ροή των πραγμάτων και απλά γίνετε παρατηρητές. Ζήστε το σήμερα και χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδεχόμενες ψυχικές εμπειρίες μπορούν να σας επηρεάσουν και να σας αλλάξουν την διάθεση. Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με πιο χαλαρές καταστάσεις και να βρεθείτε με φίλους ή άτομα που εμπιστεύεστε. Η συμμετοχή σας σε κοινωνικές ομάδες και η δράση σας θα είναι έντονη και διασκεδαστική. Μπορεί να φτάσετε αργοπορημένοι στα ραντεβού σας.

ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε με λεπτομέρειες και αναλύσεις που ευνοούν τα επαγγελματικά σας. Χρήματα που περνούν από τα χέρια σας θα ξοδευτούν σχεδόν αμέσως. Προσπαθήστε να βάλετε όρια στα καταναλωτικά σας σχέδια. Μπορεί να φανείτε λεπτολόγοι και αυτό, μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συναισθηματική φόρτιση που έχετε μπορεί να μετατραπεί σε ενέργεια που θα δώσει ώθηση στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Η ζωτικότητα και η αρμονία των συναισθημάτων σας, είναι το κλειδί της ημέρας. Επιδιώξτε να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και περάστε όμορφα μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ

Η απόφαση να μείνετε στο σπίτι και να απομακρυνθείτε από εντάσεις και δράσεις, θα χαλαρώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από υπερβολικές υποχρεώσεις που ίσως έχετε επωμισθεί. Δάνεια, οικονομικά και κληρονομικά θα έχουν την εύνοια της ημέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να εξετάσετε και να αναλύσετε θέματα που σας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν και να λάβετε αποφάσεις που εκκρεμούν. Επιδιώξτε να βρεθείτε σε χώρους που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα σας και να δεχθείτε την υποστήριξη που μπορεί να σας δοθεί από τους άλλους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συμπεριφορά σας, ίσως φανεί κάπως κυκλοθυμική, γι’ αυτό αποφύγετε συζητήσεις που απαιτούν αναλύσεις. Οι εναλλαγές της διάθεσης σας δεν επιτρέπουν να επικρατήσει ήπιο κλίμα με τα άτομα γύρω σας. Η άθληση ή μια βόλτα στην φύση, θα σας χαλαρώσουν και θα σας χαρίσουν ευεξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αισιοδοξία και οι φιλοσοφημένες σκέψεις, ενισχύουν την διάθεσή σας και θα νιώσετε πιο σίγουροι για τα σχέδια σας. Μην ανησυχείτε σε απρόοπτα που μπορεί να εμφανιστούν, απλά δείτε με αντικειμενικότητα και σοφία τις λύσεις που σας δίνονται. Η υγιεινή διατροφή και η άθληση, θα βελτιώσουν θέματα υγείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αρνητική διάθεση ή κάποια απρόοπτα γεγονότα, μπορούν να σας βγάλουν από την πορεία σας και να λειτουργήσετε επιζήμια στις αποφάσεις σας. Μπορεί να υπάρξουν άτομα στο γύρω περιβάλλον σας που δεν επιθυμούν την άνοδο σας, γι’ αυτό μείνετε επιφυλακτικοί σε προτάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ασχοληθείτε με σοβαρές επαγγελματικές υποθέσεις που θα αλλάξουν την μελλοντική σας σταδιοδρομία. Θέματα σχέσεων, θα επανεξεταστούν και η εμβάθυνσή τους θα πρέπει να γίνει με προσεκτικό τρόπο. Η μέρα, έχει αρκετά απρόβλεπτα, μείνετε μακριά από την επεξεργασία τους.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση