Τα ζώδια της Τρίτης 7 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 7 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η ζωτικότητα που διαθέτετε, είναι στοιχεία που μπορείτε με άνεση να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση και τους συνεργάτες σας. Η διασκέδαση είναι πρωτεύον για σας και η εύθυμη διάθεση σας, θα στιγματίσει ευχάριστα την μέρα σας. Απλά, ζήστε το σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε προκαταλήψεις και στερεότυπα που έχετε υιοθετήσει και έχετε αντιληφθεί, ότι στέκονται εμπόδιο στην εξέλιξη σας. Μία αναδρομή στο παρελθόν, θα εστιάσει σε λάθη και θα επιβεβαιώσει την επιμονή και το θάρρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνεργασίες και θέματα σχέσεων, θα έρθουν σε ισορροπία και θα μπορέσετε να δείτε με πιο ξεκάθαρη ματιά το μέλλον τους. Συγκρατήστε τις απότομες συναισθηματικές μεταβολές, οι οποίες αν υπάρχουν σας επηρεάζουν αρνητικά. Θέματα εργασιακά, απαιτούν μεγαλύτερη προσπάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση να ακούσετε τις δυσκολίες των αγαπημένων σας προσώπων, θα σας φέρει πιο κοντά και θα μπορέσετε να τους βοηθήσετε. Μην ασχοληθείτε με λεπτολογίες και προωθήστε τα επαγγελματικά σας με θάρρος και τόλμη. Συναντήσεις, στον εργασιακό σας χώρο θα ευνοήσουν τα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ

Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες με σθένος και θάρρος και αφήστε τις λεπτολογίες που μπορεί να σας πιέσουν ψυχολογικά. Οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν, ιδίως με το αντίθετο φύλο. Η μέρα, βοηθά να επιδιώξετε νέους στόχους και να διασκεδάσετε με νέους έρωτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υπερβολική ευαισθησία και η διάθεση να επικοινωνήσετε με άτομα που βρίσκονται γύρω σας, μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Θέματα που αφορούν κληρονομικά, δάνεια και οικονομικά, μπορούν να ξεκαθαριστούν και να τα βάλετε στην σειρά που απαιτείται.

ΖΥΓΟΣ

Επικοινωνήστε με κόσμο και με άτομα που έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα. Η στάση αυτή, θα ενισχύσει θετικά την ψυχολογία σας και θα μπορέσετε να δείτε πιο αισιόδοξα τα μελλοντικά σας σχέδια. Μικρά ταξίδια και αποδράσεις στην φύση, θα αποφορτίσουν την αρνητική ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση σας είναι αυτή που θα επηρεάσει τις κινήσεις και τις ενέργειες σας, ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Μείνετε ψύχραιμοι σε εντάσεις και αντιπαραθέσεις που τυχών εμφανιστούν σε θέματα σχέσεων ή σε συνεργασίες. Η άθληση ή μια έξοδος θα σας χαρίσουν ευεξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία και η διάθεση να γνωρίσετε νέους τομείς ή τόπους, θα σας απαλλάξουν από αρνητικές σκέψεις. Διασκεδάστε, φλερτάρετε και απασχοληθείτε με ζητήματα που μπορούν να σας ενθουσιάσουν. Η τύχη είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια αρνητικά γεγονότα, μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη σας. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και εξετάστε τα από τις πτυχές που θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα. Συγκρατείστε την φαντασία σας και σκεφτείτε πιο απλά και προσγειωμένα. Μην συμπεριφέρεστε αυτοκαταστροφικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με επαγγελματικά ζητήματα που μπορούν να εξελίξουν την επαγγελματική σας εικόνα. Η μέρα, έχει αρκετά απρόβλεπτα. Κάποια γνωριμία θα σας βγάλει από την ρουτίνα και την καθημερινότητα, χωρίς όμως να σας υπόσχεται μία μακροχρόνια διάρκεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς θα σας κρατήσει στο σπίτι και θα στρέψετε την προσοχή σας στον εσωτερικό σας κόσμο. Δείξτε λίγη υπομονή και επιμονή στους στόχους που έχετε θέσει και ακολουθήστε την διαίσθηση και το ένστικτό σας. Αποφύγετε τα δύσκολα και τις οριστικές αποφάσεις. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση