Τα ζώδια της Δευτέρας 6 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 6 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η ευελιξία και η διπλωματική στάση, απέναντι στα επαγγελματικά σας θέματα, ενισχύουν την δυναμική εικόνα που έχετε δείξει μέχρι σήμερα. Η διάθεση να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές. Θέματα που αφορούν την ανώτερη εκπαίδευση, θα ταξινομηθούν και θα προσεγγίσετε τα όνειρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε κόντρες και εντάσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον και προσπαθήστε οι συζητήσεις σας να επικεντρωθούν σε καίρια ζητήματα. Μείνετε στοχευμένοι στους στόχους σας και αναδιοργανώστε με επιμέλεια και πειθαρχία τα οικονομικά σας. Η άθληση ή η γιόγκα θα βοηθήσουν να αποφορτιστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία έντονη κινητικότητα θα επηρεάσει τον επαγγελματικό σας τομέα και μπορεί να νιώσετε λιγάκι μετέωροι. Αφήστε να περάσουν ανώδυνα, γεγονότα που μπορεί να σας εγκλωβίσουν. Η διπλωματική σας στάση, θα ευνοήσει τις συνεργασίες και θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε σε νέα ενδιαφέροντα.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία ηρεμία και μία ελευθερία θα επικρατήσει στις σκέψεις και στις αντιδράσεις σας, δίνοντας το περιθώριο να ξεπροβάλλετε ταλέντα και ικανότητες. Χρήματα που θα λάβετε, προέρχονται  από ενέργειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν. Διατηρείστε τον ενθουσιασμό σας, απέναντι στην ζωή.  

ΛΕΩΝ

Οι συζητήσεις και οι αναλύσεις που ενδέχεται να υπάρξουν, θα ξεκαθαρίσουν καταστάσεις που σας έχουν μπερδέψει και δεν σας αφήνουν να δείτε πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Στραφείτε σε θέματα που μπορούν να σας χαροποιήσουν και να σας διασκεδάσουν. Θυμηθείτε η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι κρυφές καταστάσεις και τα παρασκηνιακά θέματα του παρελθόντος, θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας, εάν δεν αποστασιοποιηθείτε και τα δείτε από μία ρεαλιστική ματιά. Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και προσπαθήστε να τα βάλετε σε μία τάξη. Διώξτε το άγχος.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, σας ωθεί να κάνετε ανοίγματα και να συμμετέχετε σε νέες ενάρξεις που ήδη έχετε στο πλάνο σας. Ξεπεράστε φοβίες και ενοχές, επικεντρώνοντας τις σκέψεις σας στις ικανότητες και στις δυνατότητες σας. Πολύ πιθανόν, να σας βοηθήσουν φιλικά πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να δείξετε την ανάλογη σοβαρότητα και να μην επιτρέψετε σε αρνητικά πρόσωπα να επηρεάσουν τα σχέδια σας. Η κριτική που ίσως δεχθείτε, θα είναι το έναυσμα να προχωρήσετε με θάρρος και τόλμη στην υλοποίηση των ονείρων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε με υποθέσεις που στηρίζονται σε αισιόδοξα κείμενα και επιδοθείτε με περισσότερη επιμονή. Θέματα που σχετίζονται με την παιδεία και τα ταξίδια, θα σας απασχολήσουν και ταυτόχρονα, θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας. Οι νέοι έρωτες θα σας ενθουσιάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και ιδίως παρελθοντικές συναλλαγές, θα προσπαθήσετε να βρείτε λύση και να τα βάλετε σε μία τάξη. Η ενασχόληση σας με μυστικά του παρελθόντος, θα τραβήξουν την προσοχή σας και μπορεί να νιώσετε συναισθηματικά εκτεθειμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σημαντικότερο για σας είναι να ακολουθήσετε το ένστικτο και την διαίσθηση σας, σε θέματα που έχουν επηρεάσει την προσωπική σας ζωή. Οι συνεργασίες που ήδη υπάρχουν στο πλάνο σας, θα έχουν θετική εξέλιξη, ιδίως αν τις στηρίξετε με εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Λογαριασμοί και υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας και ίσως να μην σας αφήσουν τον ανάλογο χρόνο για να ξεκουραστείτε. Προσπαθήσετε να οργανώσετε τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθείτε, χωρίς να γεννούν αγχωτικές και απαισιόδοξες σκέψεις.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση