Τα ζώδια του Σαββάτου 4 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 4 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η στροφή προς το σπίτι ή σε χώρους που νιώθετε χαλαροί, θα επηρεάσουν θετικά τις σκέψεις σας. Η δυναμική που διαθέτετε θα προβάλλει τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, ιδίως στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αποφύγετε κόντρες και εντάσεις με οικεία και κοντινά άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων, διότι δεν είστε συναισθηματικά κατασταλαγμένοι στο τι ακριβώς θέλετε να ακολουθήσετε. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε τις ανησυχίες σας και μην πιέζετε καταστάσεις, ίσως θέλουν τον χρόνο τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα επαγγελματικό σας νιώθετε μία ανησυχία, εξαιτίας των αλλαγών που τυχόν έχουν προκύψει. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και προγραμματίστε με δυναμικό τρόπο τα μελλοντικά σας σχέδια. Θέματα καριέρας θα ευνοηθούν και άτομα από το εργασιακό χώρο, μπορεί να σας υπερασπιστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελέγξτε τις αντιδράσεις και τις εκδηλώσεις σας, καθώς ένας εκνευρισμός μπορεί να υπάρχει έντονα στην συμπεριφορά σας. Μην προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που θέλουν να τις εξετάσετε σε μία αναλυτική δομή. Ασχοληθείτε με τις προσδοκίες που έχετε θέσει.

ΛΕΩΝ

Παρασκηνιακά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα επανεξετάσετε λάθη του παρελθόντος. Ίσως, έρθετε σε επαφή με άτομα που είχατε κοινές βλέψεις ή ενδιαφέροντα και θελήσετε να ξαναχτίσετε μία νέα σχέση. Βαδίστε πιο σταθερά και μην επιτρέψετε να σας πληγώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συζητήστε θέματα που σας απασχολούν με γνώμονα την συμφιλίωση. Αγνοείστε τις υπερβολές και στραφείτε σε συζητήσεις που μπορούν να δημιουργήσουν ένα θετικό κλίμα. Η αλληλοκατανόηση που θα δείξετε, θα χαλαρώσει τις εντάσεις και η επικοινωνία με τους γύρω σας θα βελτιωθεί.

ΖΥΓΟΣ

Στα επαγγελματικά σας δείξτε την ανάλογη σοβαρότητα που απαιτείται και μην επαφίεστε σε προτάσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Η συμπεριφορά σας, θα πρέπει να είναι ανάλογη με εκείνη που δέχεστε από τους γύρω σας, χωρίς όμως να διαφεύγετε σε εκδηλώσεις που θα δημιουργήσουν αρνητικές αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε με υποθέσεις που σχετίζονται με θέματα παιδείας και βρείτε τις ανάλογες δομές που θα καθοδηγήσουν στους στόχους σας. Η διάθεση να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε νέες συνήθειες, σας οδηγεί σε νέες περιπέτειες. Δεν σας κρατάει τίποτα, σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ενασχόληση σας με παλιά μυστικά και παρασκηνιακά θέματα, θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στη μέρα σας. Δεν χρειάζεται να προβείτε σε συμπεράσματα που στηρίζονται σε υπερβολικές σκέψεις. Δείτε τα πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία και μείνετε διπλωμάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι κοινωνικές σας επαφές θα διευρυνθούν και θα κάνετε νέες γνωριμίες που ίσως, στο μέλλον, φανούν χρήσιμες στον επαγγελματικό σας τομέα. Στα ερωτικά σας, θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας και θα ψάξετε νέους τομείς που θα σας κάνουν πιο δημιουργικούς και θα σας φέρουν πιο κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λογαριασμοί και υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν, σήμερα, και μπορεί να νιώσετε κουρασμένοι σωματικά και ψυχικά.  Βρεθείτε με φίλους και οργανώστε εξόδους που θα σας διασκεδάσουν. Μικρές αποδράσεις στην φύση θα σας χαλαρώσουν και θα ενισχύσουν την διάθεση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία στροφή προς τον εσωτερικό σας κόσμο, θα βάλει σε τάξη συναισθήματα και σκέψεις. Διώξτε το άγχος και μην επιμένετε να επιλύσετε θέματα που σας έχουν στεναχωρήσει, ενώ δεν είστε έτοιμοι να ανταπεξέλθετε δυναμικά. Αφήστε τον χρόνο να δείξει την ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση