Τα ζώδια της Παρασκευής 3 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 3 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας και αντισυμβατικότητας που σας διακατέχει, δεν θα επιτρέψει να ακολουθήσετε ήπιους ρυθμούς, ιδίως σε συνεργασίες και θέματα σχέσεων. Πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση, επανεξετάστε την με λεπτομέρεια. Δείξτε προσοχή σε παρασκήνια και αφήστε την μέρα να περάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και αποφύγετε σπατάλες και περιττά έξοδα. Αναδιοργανωθείτε και σχεδιάστε ένα κοντινό πλάνο για τα εργασιακά σας θέματα ή την καριέρα σας. Οι συγκρούσεις και οι εντάσεις, θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα στην ερωτική σας σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των γύρω σας και έπειτα ενεργήστε. Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν θα συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας και έτσι, θα αποφύγετε υπέρμετρα ανοίγματα. Η διεκδικητική συμπεριφορά στην ερωτική σας ζωή, θα διαμορφώσει ένα αρνητικό κλίμα, που θα φέρει εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προσπάθειες καταβάλλετε για να αναδιοργανώσετε τα οικονομικά σας, θα ευνοηθούν και θα βγείτε από το αδιέξοδο. Δείξτε τα φιλανθρωπικά συναισθήματα που σας διακατέχουν και εξετάστε από μία νέα οπτική την ζωή. Συγκεντρωθείτε σε απλά ζητήματα του εργασιακού σας χώρου και αφήστε τα δύσκολα για αύριο.

ΛΕΩΝ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχετε οργανώσει, προβλέπονται ευχάριστες συναντήσεις και θα έχετε την ευκαιρία να εκδηλωθούν νέοι έρωτες. Σε θέματα συνεργασίας, μείνετε πιο συγκεντρωμένοι και εξετάστε με λεπτομέρεια τα στοιχεία που σας έχουν δοθεί. Απομακρυνθείτε από απαισιόδοξες σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκαθαρίστε τυχόν παρεξηγήσεις που έχουν υπάρξει ανάμεσα στα άτομα που συνεργάζεστε ή στην ερωτική σας ζωή. Καταθέστε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας και ξεδιπλώστε χωρίς ενοχές τις ικανότητες και τις δυνατότητες σας. Θέματα υλικής ασφάλειας θα ευνοηθούν.

ΖΥΓΟΣ

Τα απρόοπτα που θα ακολουθήσουν στην διάρκεια της ημέρας, απλά θα σας εκπλήξουν και θα σας ενθουσιάσουν. Μην αφήσετε συναισθήματα καχυποψίας να βάλουν πέπλο στις αισιόδοξες σκέψεις σας. Διασκεδάστε και οργανώστε εξόδους με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση σας δεν είναι κατάλληλη στο να ενεργήσετε απελευθερωμένα και να αναλογιστείτε με συλλογικές σκέψεις το παρελθόν. Η εξαιρετική ικανότητα να διακρίνετε με αντικειμενικό τρόπο τις καταστάσεις, θα βοηθήσει να καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα σας ευνοήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε να έχετε τον έλεγχο της ημέρας και να προσπαθήσετε να καταφέρετε πράγματα που έχετε ως πλάνο. Επαγγελματικές συμφωνίες ή συμβόλαια θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα μπορέσετε να τα στηρίξετε με την θετική σας ενέργεια. Μείνετε επιφυλακτικοί σε αρνητικά πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προθέσεις σας να έρθετε σε επαφή με νέα άτομα και να φέρετε στην δημοσιότητα σχέδια που έχετε καταβάλει πολλές προσπάθειες, θα χαρίσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην μέρα σας. Οι έξοδοι ή οι καταναλωτικές αγορές, θα σας χαλαρώσουν και θα νιώσετε ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν παρατηρήσετε τον εαυτό σας να είναι αρκετά οξύθυμος με θέματα ή συμπεριφορές των άλλων, απομακρυνθείτε και αφήστε τα γεγονότα να περάσουν χωρίς αναλύσεις. Ασχοληθείτε με κάτι που σας ευχαριστεί και διοχετεύστε την ενέργεια σας, σε κάτι δημιουργικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η καθημερινότητα είναι κάπως ανιαρή για σας και ίσως, χάνεται το ενδιαφέρον για απλά πράγματα. Ισομοιράστε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις και προσπαθήστε να χαλαρώσετε με ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά θέματα. Δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση