Τα ζώδια της Πέμπτης 2 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 2 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι προκαταλήψεις ή οι εμμονές σε ζητήματα του παρελθόντος, θα σας πιέσουν συναισθηματικά και δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε ελεύθερα το μέλλον σας. Μην επιτρέψετε να σας επηρεάσουν σε βαθμό που θα μπλοκάρουν τα επαγγελματικά ή προσωπικά σας σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να ασχοληθείτε και να φροντίσετε άτομα που ενδιαφέρεστε, θα σας οδηγήσει σε ενέργειες που θα χαλαρώσουν τις μεταξύ σας σχέσεις. Χρήματα που θα λάβετε, μπορεί να ξοδευτούν αμέσως, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην ξεφύγετε από τα καταναλωτικά σας όρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ενέργεια που σας διακατέχει, σήμερα, μπορεί να μετατρέψει τις δυσκολίες και τα εμπόδια, απλά σε προκλήσεις που δείχνουν την αντοχή σας. Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας, επομένως αντλήστε δυνάμεις και αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι αρκετά επιρρεπής, σήμερα, γι’ αυτό μείνετε μακριά από προκλήσεις ή εντάσεις. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν, δεν χρειάζεται να τις εμβαθύνετε, καθώς δεν είστε σε θέση να τις διαχειριστείτε ή να τις υπερασπιστείτε κατάλληλα.

ΛΕΩΝ

Η δυναμική στάση που θα δείξετε απέναντι στα πράγματα, θα νουθετήσει νέους κανόνες στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι συζητήσεις θα σας δώσουν το περιθώριο να εξετάσετε με λεπτομέρεια ζητήματα που εκκρεμούν και να τα βάλετε σε μία τάξη. Βρεθείτε σε χώρους που ταιριάζουν με τα δικά σας πιστεύω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κυκλοθυμική διάθεση δεν βοηθά να συζητήσετε σε ένα ήπιο κλίμα τα θέματα που έχετε θέσει να επιλυθούν. Η μέρα, είναι διφορούμενη και όλα εξαρτώνται από την δική σας οπτική και πως θα τοποθετηθείτε. Προσπαθήστε να μείνετε χαλαροί και να συγκρατηθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η αισιοδοξία και οι φιλοσοφημένες συζητήσεις θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, αφήνοντας πίσω τα κοινότυπα και τα συνηθισμένα. Η σωματική και η ψυχική κούραση που σας έχουν προκαλέσει εντάσεις του παρελθόντος, είναι πλέον διαχειρίσιμη και μπορείτε να δείτε πιο αντικειμενικά τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αρνητική διάθεση δεν επιτρέπει να λειτουργήσετε θετικά απέναντι στα σχέδια σας, αντιθέτως οδηγεί τα πράγματα σε μία απαισιόδοξη διάθεση. Συγκρατείστε την φαντασία σας και σκεφτείτε απλά, λογικά και αφήστε την μέρα να περάσει χωρίς να πιέζετε τις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο αυθορμητισμός και η αισιοδοξία θα βελτιώσει την επικοινωνία με το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον. Δείξτε προσοχή στην εναλλασσόμενη διάθεση, που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια που έχετε θέσει να πραγματοποιήσετε. Ασυνήθιστα ή απρόσμενα γεγονότα θα σημαδέψουν την μέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα αίσθημα μοναξιά θα σας κρατήσει στο σπίτι και θα απομονωθείτε από τους γύρω σας. Μπορεί να έχετε ανάγκη για να έρθετε κοντά με τον εαυτό σας. Δείξτε λίγη υπομονή και μην ασχολείστε με θέματα που η δυσκολία τους, απαιτεί την προσοχή και την προσήλωσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χειριστείτε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις με έναν έξυπνο τρόπο, που θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας και να βρείτε νέους τρόπους που θα σας οδηγήσουν στην ευτυχία. Η διάθεση να αντιμετωπίσετε προκλήσεις, θα σας κάνει ανταγωνιστικούς και τολμηρούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε προκαταλήψεις ή συναισθήματα που σας κρατούν δέσμιους στο παρελθόν. Επιδιώξτε συναντήσεις με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας και αποφύγετε εντάσεις στην ερωτική σας ζωή, καθώς θα οδηγηθείτε σε συγκρούσεις και καυγάδες.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση