Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι νέες ενάρξεις θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον και οι ενέργειες σας, θα είναι ανάλογες. Η έμπνευση και η δημιουργικότητα, θα οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο πλάνα που έχετε δουλέψει μέχρι σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και ευνοηθείτε, μέσω της χαρούμενης διάθεσης, στην οποία θα βρεθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ζεστά συναισθήματα θα δημιουργήσουν το ανάλογο κλίμα, ώστε να συζητήσετε σε χαμηλούς τόνους, θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Η καριέρα και οι στόχοι σας, θα έχουν την εύνοια της ημέρας, χαράζοντας νέους δρόμους που θα σας φτάσουν στην επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας μικρός εκνευρισμός, μπορεί να κάνει την εμφάνιση του και να σας κρατήσει μακριά από την λύση καίριων ζητημάτων. Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας και παράλληλα προσπαθήστε να διοχετεύσετε την αρνητική ενέργεια, σε ενασχολήσεις που αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα πλαίσια της ημέρας θα νιώσετε κάπως πιεσμένοι, εξαιτίας κάποιων παρασκηνίων που ενδεχομένως θα σας ξαφνιάσουν. Μείνετε ψύχραιμοι και μην μπείτε στην διαδικασία αναλύσεων που απλά, μπορεί να σας μπερδέψουν περισσότερο. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, είναι ευνοϊκή σε ανοίγματα και νέες επαφές, δίνοντας σας το προβάδισμα να ξεκινήσετε κάτι νέο στην ζωή σας. Η ρουτίνα, δεν σας αντιπροσωπεύει και νιώθετε ότι μειώνει την δράση και την ενεργητικότητα σας. Βρεθείτε με φίλους ή περάστε χρόνο με άτομα που έχετε κοινούς στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση σας μπορεί να είναι πτωτική και αυτό, δεν σας επιτρέπει να ακολουθήσετε γρήγορους ρυθμούς. Απολαύστε την μέρα σας, με πιο απλά πράγματα και απομακρυνθείτε από αγχωτικές σκέψεις. Η οργάνωση ενός δείπνου ή μιας απόδρασης στην φύση, θα σας οδηγήσει να δείτε από ένα πιο χαλαρό πρίσμα την καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Η επιθυμία να μιλήσετε με κόσμο ή να συναντηθείτε με άτομα του παρελθόντος, θα σας χαρίσει μία χαρούμενη διάθεση. Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και να επιλύσετε ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά και με την παιδεία. Ταξίδια αναψυχής θα σας ευνοήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διασκεδάστε με φίλους ή άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, εξάλλου το αξίζετε. Ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να σας συναρπάσει και να νιώσετε απελευθερωμένοι. Κρυφές καταστάσεις μπορεί να σας έλκουν και να σας συναρπάσουν. Προσπαθήστε να είστε εντός ορίων και να έχετε τον έλεγχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακολουθήστε και εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας, ώστε να διαγνώσετε τα αληθινά συναισθήματα που τρέφουν για σας. Έτσι, θα έχετε την αρμόζουσα συμπεριφορά απέναντι σε συζητήσεις ή προτάσεις, που τυχόν θα εμφανιστούν. Η μέρα, θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει όλο αυτό το διάστημα, μπορεί να σας εγκλωβίσουν, ιδίως συναισθηματικά. Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας, χωρίς να αμφιβάλλετε και να νιώθετε αδύναμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση να χαράξετε και να προσδιορίσετε νέους δρόμους στον επαγγελματικό τομέα, θα σας κάνει πιο σίγουρους για τα βήματα που θα ακολουθήσετε. Φλερτάρετε ή κάντε κάτι που σας διασκεδάζει, χωρίς να στέκεστε στις γνώμες των άλλων. Απλά, αφεθείτε και ζήστε το όνειρο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία έντονη συναισθηματική διάθεση θα σας στρέψει προς την απομόνωση και θα αισθανθείτε μία μικρή απαισιοδοξία. Έχετε κουραστεί από τις εντάσεις που επικρατούν γύρω σας και έχετε την ανάγκη να στρέψετε την προσοχή προς τον εαυτό σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση