Τα ζώδια της Τρίτης 31 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 31 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία με συνεργάτες ή συναδέλφους θα κινηθεί σε ευχάριστα επίπεδα και θα μπορέσετε να οργανώσετε νέα σχέδια για το μέλλον. Θέματα που έχουν να κάνουν με την εξέλιξη της καριέρας, θα τραβήξουν την προσοχή σας και μπορεί να υπάρξουν άτομα που θα υποστηρίξουν τις ιδέες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Απρόοπτα γεγονότα, θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα αναγκάσουν να δείτε από μία άλλη οπτική την επαγγελματική σας ζωή. Ακολουθήστε με δυναμισμό και τόλμη τα πράγματα που εξελίσσονται και στηριχτείτε στην διαίσθηση και το ένστικτό σας. Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ανασφάλειες και οι φοβίες, έχουν αρνητική επιρροή στις σκέψεις και στις ενέργειες σας. Αποφύγετε πράγματα που σας τις δημιουργούν και στραφείτε σε πιο αισιόδοξα μηνύματα. Το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ένα θηλυκό πρόσωπο, θα βοηθήσει να ξεπεράσετε εμπόδια που βρίσκονται μπροστά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία νοσταλγική διάθεση θα σας σπρώξει να στραφείτε προς το παρελθόν και θα σας αναγκάσει να αντιμετωπίσετε φοβίες, που ίσως έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Θέματα σχέσεων, θα έχουν την εύνοια της ημέρας και οι συζητήσεις που θα κάνετε με τον σύντροφό σας, θα δώσουν μία ευχάριστη επίλυση.

ΛΕΩΝ

Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη, συγκεντρώστε την ενέργεια σας προς θετική κατεύθυνση. Άτομα από το κοντινό ή οικείο περιβάλλον σας, θα σας βοηθήσουν και θα σας συμβουλέψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό ή μακρινούς τόπους, θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας και θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο. Θερμά συναισθήματα θα φέρουν κοντά τις φιλικές σας σχέσεις και θα περάσετε ευχάριστα μαζί τους. Μία έξοδο στην φύση θα σας διασκεδάσει.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, μπορεί να μην είναι από τις πιο κατάλληλες, αλλά θα εξετάσετε με ψυχραιμία αποκαλύψεις που ίσως έχουν γίνει στον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα. Μην αφήσετε αρνητικά άτομα να εισχωρήσουν στην ερωτική σας ζωή και να δημιουργήσουν εμπόδια και εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε με καθημερινά θέματα που έχετε αναλάβει και ισομοιράστε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις με τα άτομα γύρω σας. Ασχοληθείτε με καίρια ζητήματα που μπορούν να χαράξουν την μελλοντική σας πορεία και βρεθείτε με φίλους ή άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και θα σας διασκεδάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία αρνητική ψυχολογία θα εμποδίσει τα μελλοντικά σας σχέδια να εξελιχθούν και θα νιώσετε άβολα, σε προκλήσεις που ίσως υπάρξουν. Κάντε υπομονή και αποφύγετε επικοινωνίες που ενδεχομένως σας επηρεάζουν αρνητικά. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε πιο εποικοδομητικά σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, η μέρα, είναι κατάλληλη για να χειριστείτε τα επαγγελματικά σας και να σχεδιάσετε μακροχρόνια σχέδια. Μια έξοδος με τους συναδέλφους σας, θα χαρίσει ευχάριστε στιγμές και θα αναπτύξει την σχέση μεταξύ σας. Οικονομικά θέματα, μπορεί να σας δυσκολέψουν και να χρειαστεί να τα επανεξετάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την σταδιοδρομία σας. Αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας και συγκρατείστε αρνητικές συμπεριφορές.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο προγραμματισμός και η οργάνωση νέων σχεδίων, θα ενισχύσει την αυτοεκτίμηση σας και θα αντιμετωπίσετε με δυναμισμό προκλήσεις, που τυχών θα υπάρξουν. Σε συνεργασίες και κοινωνικές ομάδες, θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο και θα προτείνετε μακροχρόνια σχέδια.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση