Τα ζώδια της Δευτέρας 30 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 30 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η πρόθεση να μείνετε στο σπίτι και να ασχοληθείτε με εργασίες που θα αλλάξουν την εικόνα και την διακόσμηση του, θα αλλάξει την διάθεση σας και θα νιώσετε ευχάριστα. Μην επιμείνετε στην επίλυση ερωτικών θεμάτων, απλά θέστε τις ανησυχίες και τα συναισθήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που στο παρελθόν έχουν δείξει ότι χάθηκε ο έλεγχος τους. Μπορείτε επομένως, να επαναφέρετε την τάξη στα πράγματα και να θέσετε νέους κανόνες ή όρια μεταξύ σας. Αποφύγετε κυκλοθυμικές συμπεριφορές ή εκνευρισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος, θα σας απασχολήσουν και θα προσπαθήσετε να τις ξεκαθαρίσετε. Μείνετε επιφυλακτικοί σε αρνητικά σχόλια. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα νέα ανοίγματα και τα ρίσκα, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα αναδείξουν τις ικανότητες και τις δυνατότητες σας. Το κλειδί της ημέρας, είναι η συμφιλίωση και θα μπορέσετε να επαναφέρετε την ηρεμία στην σχέση σας. Μπορεί να σας βοηθήσει το φιλικό σας περιβάλλον στην λήψη αποφάσεων.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, δεν είναι κατάλληλη για να προβείτε σε αποφάσεις που αφορούν την μελλοντική σας πορεία. Μπορείτε όμως, να έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα που θα ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις. Διατηρήστε σε χαμηλούς τόνους τις συζητήσεις με τον σύντροφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ανατροφή ή την εκπαίδευση των παιδιών σας, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα φροντίσετε να συζητήσετε όλες τις εκδοχές που υπάρχουν. Η διάθεση να οργανώσετε και να προγραμματίσετε ταξίδια, ιδίως στο εξωτερικό, δίνει μία αισιόδοξη ματιά στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Η ενασχόληση και η προσκόλληση σας σε μυστικά ή παρασκηνιακά θέματα του παρελθόντος, μειώνουν την δράση και απορροφούν την θετική σας ενέργεια. Προσπαθήστε να δείτε θετικά το μέλλον, χωρίς να μεταφέρετε τύψεις ή ενοχές του παρελθόντος. Απλά, κατανοήστε τα λάθη και επεξεργαστείτε τα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία με συγγενικά πρόσωπα, θα βελτιωθεί και θα βρείτε κοινούς στόχους που θα σας διασκεδάσουν. Η ερωτική σας διάθεση θα αναζωπυρώσει συναισθήματα του παρελθόντος και θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Ζήστε τις ευχάριστες στιγμές που σας προσφέρονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ρουτίνα και η καθημερινότητα είναι κάτι που νιώθετε ότι δεν σας αντιπροσωπεύει και η επιλογή να ξεφύγετε, θα είναι έντονη. Μπορεί να υπάρξουν μικρά εμπόδια που θα απορροφήσουν τις σκέψεις σας, χωρίς όμως να χάνετε τον αυθορμητισμό και την αισιοδοξία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσπάθεια να χαράξετε νέους επαγγελματικούς ορίζοντες, θα δώσει φτερά στις ενέργειες σας και θα έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης να στρέψετε τις επιλογές σας στην σωστή κατεύθυνση. Διασκεδάστε, φλερτάρετε και χαρείτε, εξάλλου το αξίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία έντονη στροφή προς τα κεκτημένα σας και στην υπεράσπισή τους, θα αλλάξει την οπτική σας. Αποφύγετε κόντρες και εντάσεις με τον σύντροφό σας και προσπαθήστε να συζητήσετε σε χαμηλούς τόνους. Ένας περίπατος στην φύση, θα ευνοήσει την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων και εξετάστε με περισσότερη λεπτομέρεια τα ζητήματα που σας έχουν απασχολήσει, όλο αυτό το διάστημα. Η έλξη προς υποθέσεις του παρελθόντος ή ερωτικές σχέσεις, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα χαρίσουν ένα ευχάριστο στίγμα στην μέρα σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση