Τα ζώδια της Κυριακής 29 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 29 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας ζητήματα, θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι και να μην αποσπάται η προσοχή σας με περιττά πράγματα. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε κατάλληλους τομείς που στο μέλλον θα αποδώσουν θετικά. Η ερωτική σας ζωή, θα έχει το αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας και να μην οδηγήστε σε συμπεριφορές που αργότερα θα μετανιώσετε. Συγκεντρωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν και αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα. Δείξτε τα συναισθήματά σας και λάβετε θετικές κριτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση να φροντίσετε ή να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας οδηγήσει στην αγορά δώρων και εκπλήξεων. Η μέρα, προσφέρεται για διασκέδαση και για να χαλαρώσετε. Οι συνεργασίες σας θα ευνοηθούν και θα στηριχτούν στην διπλωματική σας στάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επισκέψεις που μπορεί να δεχθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα χαρίσουν  ευχάριστες στιγμές στην μέρα σας. Οι προκλήσεις που θα υπάρξουν, θα αναδείξουν την αντοχή και τον δυναμισμό σας. Θέματα που αφορούν την υλική σας ασφάλεια, θα έχετε τον χρόνο να τα επεξεργαστείτε.

ΛΕΩΝ

Η διασκέδαση και ο έρωτας, θα αλλάξουν την καθημερινότητα και την ρουτίνα σας. Μπορεί να εξετάσετε με περισσότερη ευαισθησία τα ζητήματα των κοντινών σας προσώπων και θα προσεγγίσετε τον συναισθηματικό τους κόσμο. Δώστε τις συμβουλές σας, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι δυσκολίες που μπορεί να εμφανιστούν στην διάρκεια της ημέρας, μπορεί λιγάκι να σας απογοητεύσουν. Προστατέψτε τον εαυτό σας σε τυχόν προσβολές ή προκλήσεις, και προσπαθήστε να μείνετε παρατηρητές στην εξέλιξη των γεγονότων. Αφήστε την μέρα να περάσει χωρίς πολλές αναλύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι εξελίξεις και τα απρόοπτα γεγονότα που ίσως συμβούν, σήμερα, δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους. Τα αισθήματα που μπορεί να σας δημιουργήσουν θα είναι ανάμεικτα. Από την μία μπορεί να νιώσετε έκπληξη και θα σας συναρπάσουν, από την άλλη θα σας βάλλουν σε πολλές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας και χαράς θα ακολουθούν τις ενέργειες σας και διαχέονται στην ατμόσφαιρα. Οι σχέσεις και η επικοινωνία σας, θα έχει θετικά και ευχάριστα αποτελέσματα. Έξοδοι, θα χαρίσουν ένα ανάλαφρο κλίμα στην σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε να προκαλέσετε εντάσεις και ανταγωνισμούς με την συμπεριφορά σας και προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι. Θέματα που έχουν να κάνουν με τον νόμο, θα κινηθούν ευνοϊκά και θα μπορέσετε να επανεξετάσετε τα στοιχεία που έχετε στα χέρια σας. Αποφύγετε υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρόθεση των άλλων, ιδίως ατόμων που έχουν ένα σκοτεινό παρελθόν μπορεί να προκαλέσει μικρές εντάσεις. Μείνετε επιφυλακτικοί και φανείτε προσεκτικοί στις επιλογές σας. Στα θέματα σχέσεων, η συζήτηση για να βρείτε μία κοινή λύση με τον σύντροφό σας, θα πρέπει να γίνει σε χαμηλούς τόνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζητήματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα έχουν σοβαρά επακόλουθα αν δείξετε ανεύθυνοι. Παρατηρήστε από μία ρεαλιστική ματιά τις εξελίξεις και συγκρατήστε αρνητικές συμπεριφορές. Βρεθείτε με φίλους και ασχοληθείτε με θέματα που σας χαλαρώνουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρακτική σας στάση, θα είναι το κλειδί στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Μην επιμείνετε σε επαφές που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Συναντηθείτε με άτομα που περνάτε ευχάριστα και έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση