Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε εργασίες που θα αναδείξουν την δημιουργικότητα σας. Η στροφή προς την εσωτερική σας φωνή, θα έχει θετικά αποτελέσματα. Η πρόθεση να συζητήσετε με τον σύντροφό σας μπορεί να προβεί άκαρπη, αν υπάρξουν εκνευρισμοί και εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορεί να παρασυρθείτε από αυταπάτες ή φανταστικές σκέψεις και αυτές, σας εμποδίσουν να δείτε με αντικειμενικότητα τα πράγματα. Φανείτε προσεκτικοί στις υπερβολικές αντιδράσεις, ιδίως όταν υπάρχει πρόθεση από αρνητικά άτομα να σας εξαπατήσουν, συναισθηματικά ή οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πνεύμα ελευθερίας και της ανυπακοής θα σας κυριεύσει και μπορεί να σας οδηγήσει σε ενέργειες, που ίσως μετανιώσετε. Περιορίστε τον ενθουσιασμό σας και βάλτε φρένο, ιδίως όταν αφορά υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Αφήστε την μέρα να περάσει, δείχνοντας λίγη προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πρακτική στάση βοηθά να εξασφαλίσετε την ασφάλεια που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας. Οι συμβουλές σε τρίτα πρόσωπα θα βελτιώσουν τις σχέσεις μεταξύ σας. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και αποφύγετε υπέρμετρες καταναλωτικές ενέργειες.

ΛΕΩΝ

Παρατηρώντας τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας, θα μπορέσετε να οδηγηθείτε σε μία ολοκληρωμένη άποψη. Συνειδητοποιείστε τα λάθη του παρελθόντος και εστιάστε στις αλλαγές που έχουν έρθει στην ζωή σας. Η ανώτερη εκπαίδευση, θα είναι στα ενδιαφέροντα σας και θα ολοκληρώσετε τομείς που ίσως έχετε αφήσει ημιτελείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε απέναντι στα ζητήματα της ημέρας, μπορεί κάποιοι να την εκμεταλλευτούν. Ελέγξτε τα συναισθήματα σας και διατηρείστε ένα ήπιο κλίμα με τους άλλους γύρω σας. Συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα. Οικονομικά θέματα, ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

Στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας εκδηλώσεων, προβλέπονται συναντήσεις που θα ανοίξουν νέες πόρτες στην σταδιοδρομία σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και μην αφήνετε να σας παρασύρουν υπερβολικά συναισθήματα. Η διάθεσή σας, είναι το κλειδί για την ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επισκέψεις που θα εξελιχθούν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, έχουν την δύναμη να χτίσετε νέα θεμέλια. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που θα σας αναγκάσουν να μείνετε επιφυλακτικοί, σε προτάσεις που θα δεχθείτε. Τα συναισθήματα σας, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεση να ζήσετε το σήμερα και τις στιγμές που σας προσφέρει, θα σας κάνει χαρούμενους και αισιόδοξους για το μέλλον. Μία ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στις δυσκολίες των άλλων, θα σας αναγκάσουν να δείτε με μία διαφορετική ματιά τα πράγματα γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχολογία σας δεν είναι η κατάλληλη για να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και ανταγωνισμούς. Αφήστε την ημέρα να περάσει και μην επιμένετε σε αναλύσεις που δεν είστε σε θέση να υποστηρίξετε. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε σωματικές ή αθλητικές δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση να συνεργαστείτε με νέα πρόσωπα και να φέρετε στην δημοσιότητα πλάνα ή σχέδια που έχετε οργανώσει, θα σας κάνει αρκετά χαρούμενους. Η επικοινωνία με φίλους και η συμμετοχή σας σε κοινωνικές οργανώσεις, θα αλλάξει το μοτίβο της καθημερινότητας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας θα γεμίσουν με ζεστασιά το επαγγελματικό σας περιβάλλον και θα ευνοήσουν συναντήσεις ή συμβόλαια. Δείξτε περισσότερη προσοχή γύρω σας, ιδίως εάν δεν έχουν τις δικές σας αγνές προθέσεις. Η υλική ασφάλεια είναι στα ενδιαφέροντα σας και θα παρουσιάσει μικρές αλλαγές.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση